רעיון בשליחת סרטונים לבדיקה
-
ברצוני להעלות רעיון שיעזור מאוד למשתמשים, שכאשר לוחצים על סרטון לשליחה לבדיקה, פופ-אפ ימצא דרך לשלוח אותו, במקום להביא אותך לחשבון נטפרי שלך ובכך מוריד אותך מהדף שהיית בו, במקום זאת דף האינטרנט יישאר פתוח רק חלון מוקפץ יכוון את הבקשה לבדיקה.
-
@mendelsit בהחלט רעיון טוב, או לפחות שהקישור לחשבון יפתח בכרטסיה חדשה.
-
@mashav את זה ניתן להגדיר ידנית גם כיום. (ללחוץ על המקש הימני בעכבר, ואז לבחור באפשרות פתח בכרטיסיה חדשה)
נראה לי שלהגדיר שבאופן קבוע שדף השליחה ייפתח בחלון חדש, גם לא רעיון טוב. היות וזה יכול ליצור ריבוי של כרטיסיות, בלא טעם. -
@מאןדהו
או אולי ללחוץ על קונטרול במקלדת -
@חדש-ישן אמר ברעיון בשליחת סרטונים לבדיקה:
@מאןדהו
או אולי ללחוץ על קונטרול במקלדת@אפר-שריפה ציין כאן שאפשר גם ללחוץ על הגלגלת של העכבר.
זה מאוד נוח (אז תודה לך, @אפר-שריפה ) -
@מאןדהו אתה צודק שלפתוח כרטיסיה חדשה בכל פעם אינו רעיון טוב, אבל למה לא פופ-אפ, ואחר שנשלח נשאר הדף כמו שהיה, ולא כמו שהוא עכשיו שצריכין לחזור ידנית לדף שהיה בו
-
פופאפ זה פחות טוב במושגים של אבטחת מידע.
-
@magicode אמר ברעיון בשליחת סרטונים לבדיקה:
פופאפ זה פחות טוב במושגים של אבטחת מידע.
למדו את המושג של פופאפ בנטפרי כגון בהקלטת תעבורה וכדו'
-
@magicode צריכין לעשות שנטפרי יהיה הכי ידידותי למשתמש, וכמו שהוא עכשיו אינו...
-
פוסט זה נמחק! -
@mendelsit
אני לא מבין מה הטיעון הזה על בעיית אבטחת מידעדבר שני שמישהו משתמש בשפה של המן "וכל זה איננו שווה לי" אני לא יכול לנהל דיון איתו.
זה פשוט מוציא את הדיון מלוגי והופך אותו לאמציונלי. -
@magicode בכל דף יש את ה'פופאפ' של הפנל של נטפרי, איך פתרתם שם את בעיית האבטחה? הרי הפנל הוא iframe שמקורו באתר של נטפרי והוא מופיע בתוך כל דף של כל אתר גם HTTPS.
-
@רחמים
אין שם משהו שקשור לחשבון האישי.
בשביל לשלוח פניה צריך סשן של החשבון האישי. -
@magicode איזה בעיה של אבטחת מידע יש בפתיחת iframe?
אגב, אני קצת מבולבל, האם כרגע הפנייה נפתחת באותה כרטיסייה? בדקתי עכשיו וזו נפתחת בכרטיסייה חדשה, ואם כן מה הטענה של @MendelSit, או שזה דבר חדש מהיום?
-
@yzahn אמר ברעיון בשליחת סרטונים לבדיקה:
@magicode איזה בעיה של אבטחת מידע יש בפתיחת iframe?
אגב, אני קצת מבולבל, האם כרגע הפנייה נפתחת באותה כרטיסייה? בדקתי עכשיו וזו נפתחת בכרטיסייה חדשה, ואם כן מה הטענה של @MendelSit, או שזה דבר חדש מהיום?
האם תכניס את הסיסמה שלך בגוגל לאייפרם שיופיע בתוך אתר כלשהו?
וגם טכנית בגלל ההגדרות אבטחה של העוגיות של נטפרי הם לא זמינות באייפרם.
כדי שהם יהיו זמינות צריך לרדת ברמת האבטחה. -
@magicode אמר ברעיון בשליחת סרטונים לבדיקה:
האם תכניס את הסיסמה שלך בגוגל לאייפרם שיופיע בתוך אתר כלשהו?
אני לא יודע. כנראה שאני לא מספיק בקי בכללי האבטחה של דפדפנים.
-
@yzahn זה שנפתחת בכרטיסייה חדשה הוא דבר חדש, ושיפור גדול! אבל פופ-אפ הוא יותר טוב
-
@yzahn הלכת רחוק לקטע הטכני ולכן שאלת, באבטחה הקטע הסוציאלי הוא לא פחות חשוב.
השאלה צריכה להיות ככה: אדם מהשורה עם אוריינות מינימלית בגלישה באינטרנט (אבל ללא כל יכולת טכנית ותכנותית), היה מכניס את שמו וסיסמתו לגוגל, במסגרת בתוך אתר?
לא, כי הוא רואה ששורת הכתובת היא yad2 ולא מתחשק לו להפקיד בידיהם את פרטי הגוגל שלו.
אז אם נפר את הבריאות הזו, ונרגיל את כולם כן להתממשק עם נטפרי בתוך אייפרים, אז כל אתר יכול לעשות מסגרת (שנראית זהה) שתבקש מהגולש שם וסיסמה של נטפרי כדי לראות את תוכן כל שהוא. -
לאור כך שחזרתם רבות על המושג: פופ אפ, ראיתי לנכון לציין שהאקדמיה ללשון העברית קבעה שהמונח העברי ל'פופ אפ' הינו-חלון צץ.
בהצלחה. -
@magicode אני מתנצל, אני אמריקאי והעברית שלי לא כל כך טוב, ולכן לא הבנתי מה שאמרת על 'אבטחת מידע', עכשיו אני מבין, ובטח שאתה צודק.