תשלום לנטפרי בארה"ב בדולרים
-
תגובה: אמצעי תשלום לנטפרי בארה"ב
תכל'ס, האם יהיה אפשרות לשלם עבור נטפרי עם דולרים? פה באמריקה מתרבה המשתמשים בכל יום ב"ה, ולחייב בשקל זה לא מקצועי, כי הרבה כרטיסי אשראי כאן גובים תשלום נוסף אם משתמשים בו במדינה אחרת, וגם, בכל חודש זה סכום אחר בגלל שער החליפין... -
@mendelsit זה שתי דברים שצריכים 1. שיהיה בדולרים 2. שיחייב את הכרטיס בארה"ב ולא בארץ
-
@cmark זו לא פורצדורה? לפתוח חשבון בנק חו"ל אשראי חו"ל וכנראה עוד דברים שאני לא מתמצא
-
@יצחק-0 אמר בתשלום לנטפרי בארה"ב בדולרים:
@cmark זו לא פורצדורה? לפתוח חשבון בנק חו"ל אשראי חו"ל וכנראה עוד דברים שאני לא מתמצא
שיעשו אפשרות לשלם עם PayPal.
-
-
@memgd אמר בתשלום לנטפרי בארה"ב בדולרים:
@יצחק-0 אמר בתשלום לנטפרי בארה"ב בדולרים:
שיעשו אפשרות לשלם עם PayPal.
למיטב ידיעתי העמלות של פייפאל יותר גבוהות מאשר העמלות של כרטיס האשראי.
ובסופו של דבר ההוצאות של נטפרי הם (כנראה) בעיקר בשקלים
ואם יעשו גבייה בדולר, יפסידו הרבה. -
@nigun אם נטפרי עובדת עם בודקים בחו"ל, וודאי שדולרים יותר טובים משקלים.
-
@מאןדהו
נראה לך שזה ההוצאות העיקריות?
יש הרבה תומכים בארץ? והעלות שלהם לשעה היא יותר מאשר הבודקות
0לא יודע כמה זה יוצא בסך הכל, אבל יתכן מאוד שזה ההוצאות העיקריות. -
למעשה, כמו שהוא עכשיו זה מאוד לא מקצועי בחו"ל, כי כל חודש אנחנו מחויבים בסכום אחר, זה כאילו היה בארץ חודש אחד 28 ש"ח וחודש אחר 32 ש"ח וכו', וזהו המצב פה, חודש אחד זה 8 דולר וחודש אחר זה 9 דולר... ובפרט שת"ל מצטרפים הרבה משתמשים חדשים פה בארה"ב בכל יום וזה לא מקצועי כמו שהוא עכשיו...
-
זה הרבה עבודה בשביל שיקול של ניראות.
לטעמי זה בזבוז זמן על חשבון דברים חשובים יותר. -
@magicode רוב כרטיסי אשראי בארה"ב גובים חיוב נוסף אם משתמשים בו במדינה אחרת, יותר משקל בכל חודש
-
@magicode אמר בתשלום לנטפרי בארה"ב בדולרים:
זה הרבה עבודה בשביל שיקול של ניראות.
לטעמי זה בזבוז זמן על חשבון דברים חשובים יותר.לא בטוח!
אם יהיה לכם חשבון אמריקאי שירכז כספים אמריקאיים, זה יקל עליכם בתשלום לבודקות. לא?