למשתמשי נטפרי מגיע יותר ! גלישה מהירה, מחיר מנצח
-
@מן-המודיעין
מהירות 100/5 -
@יוסי-תקשורת האם תוכל לפרט מהו המחיר עבור התשתית ומהו המחיר עבור הספק?
כלומר אם יש לי כבר תשתית פעילה ואני מעביר רק ספק כמה זה יעלה? -
@יוסי-תקשורת אני מעוניין לעבור אליך ולחבר אליך לקוחות חדשים,
אך אשמח לשמוע קודם:-
מה הנסיון שלכם,
-
כמה שנים אתם בשוק,
-
לכמה זמן המחיר הזה
-
מה שעות המענה הטלפני שלכם,
-
האם התמיכה שלכם כוללת השתלטות מרחוק במידת הצורך,
-
האם יש לכם מענה מהיר וזמין במייל,
-
פריט רשימה וכמה זמן ההמתנה הממוצע במענה האנושי,
-
והאם יש לכם נציגים רבים לתמיכה.
אני מחבר לקוחות לנטפרי, אז אשמח לשמוע את התייחסותך לכל נקודה...
תודה! -
-
@אוקיי-נט כמה דברים אוכל להגיד לך שהיום ראיתי,
היום ניידתי לספק פרטנר שהם נתנו לי,
א. זה עובד לי חָלָק חָלָק, פעם ראשונה אחרי חודש פלוס מאז עברתי לקווי עם טירטורים לא נגמרים עם RL ו 099
ב. שלחתי הודעה באתר ותוך פחות מ5! דקות התקשרו אלי
כשהסתבכתי בהגדרת הספק בראוטר התקשרתי אליהם וקיבלתי מענה במיידי
אגב בבדיקת מהירות (ממחשב המחובר עם ווייפי לראוטר הקווי עם קיר אחד מפריד ביניהם) אני מקבל תוצאה זהה למה שקיבלת פעם מRL https://www.speedtest.net/result/10956403461
אבל בשטח המציאות לגמרי שונה הגלישה ממש חלקה ויציבה באנגלית קוראים לזה smoothly -
@שלמה-וויס שמח לשמוע.
רק מקווה שהם ימשיכו ככה, מה שלפעמים יכול לקרות זה שעם הפריצה לשוק וכמות משתמשים גדילה והולכת אין אפשרות לתת שירות מלא אם לא נערכים היטב, ולכן שאלותיי.
אגב @יוסי-תקשורת נשמח לשמוע אכן מה החזון שלך.
תודה! -
שלום וברכה
ראשית קצת עלינו .
באדר תשע"ד (2014) התחלנו פעילות בתוך שוק התקשורת החרדי, עם מגוון מוצרים בתחום הקו הנייחבאלול תשע"ט (2019) התחלנו שיתוף פעולה עם נטפרי
אחרי שמצאנו לנכון שזה המקום היחיד שמספק אינטרנט בצורה הכי כשרה ללא שום פשרות.
ולשם רצינו להביא את השירות המוכר והיחודי שלנו המגיע ע"י נצגי ציבור מאנ"ש, גם לספק גלישה איכותית מבלי להתפשר . וגם להוזיל ללקוח את העלויות באמצעות הסכמים רחבים עם חברות התקשרות המובילות בשוק.בתחום התקשורת הסלולרית אנחנו מספקים גלישה איכותית ברשת סלולרית נטפרי ע"ג סימים של חברות פרטנר וחברת וסלקום, לאלפי מנוים.
ועכשיו ב"ה הגענו להסכם עם חברת פרטנר שהאיכות הגלישה שלה ידועה לטובה, לספק באנדל על תשתית קווית במחיר זול, וב"ה אנחנו שמחים שהלקוחות מרוצים.
לעניין מחיר החבילה של הבנאדל, ספק נטפרי ותשתית, המחיר הינו 95 שח בלבד . מחיר קבוע ללא שינוי גם לא אחרי 3 שנים !
אגב גם במחרים של הגלישה בכרטיס סים המחיר קבוע ולא משתנה!
החל מהשעה 9 בבוקר ועד 8 בערב אנו זמינים במייל ובטלפון, גם צוות המכירות וגם צוות התמיכה הטכנית.
צוות השירות מחולק למחלה עיסקית המטפלת במסודות וארגונים גדולים המשתמשים בגלישה דרך נטפרי,
וצוות שירות ייחודי המותאם ללקוחות פרטיים עם מענה ב 3 שפות: עברית אנגלית ויידישצוות התמיכה הינו צוות תמיכה ייחודי לנושא נטפרי,
לצוות יש יידע ונסיון רב באיתור ופתרון תקלות.
ואכן בעת הצורך מבצעים שליטה מרחוק.
כמו"כ באתר שלנו קימים מדריכים בעברית עם הסבר מפורט (כולל תמונות) להפעלה של ראוטרים ונטסטיקים נפוצים עם הדרכה להגדרת נטפרי במידת הצורך.ניתן להצטרף אלינו
בטלפון 038010333
באתר: www.yossi-tikshoret.co.il
במייל: shop@yossi-tikshoret.co.il
וגם אצל כל אחד מעשרות המשווקים שלנו, בפריסה ארצית ברוב ריכוזי המגזר החרדי בארץ . לרשימה המלאהכנס לכאן -
@ua
ניתן להשיג דרכנו ספק בלבד בעלות 35 לחודש -
@יוסי-תקשורת נשמע מצויין.
תודה -
@יוסי-תקשורת יש גם חבילה עם שיחות?
-
מה העלות של ip קבועה לאחר חצי שנה??
-
אנחנו מספקים בשלב זה רק גלישה
-
@אליהו700
בשלב הזה הוספת IP קבוע לא אפשרית בחבילת באנדל.
ניתן להתחבר דרכנו לספק בלבד עם IP קבוע -
- האם המחיר של 95 ש"ח כולל עלות סינון נטפרי?
- מי שיש כבר תשתית בזק פעילה המבצע שייך גם אליו?
- תשתית בזק שעושים לבד המחיר עולה כל תקופה (שנה) האם דרככם המחיר לא עולה?
-
- התשלום לנטפרי תמיד מתבצע ממולם. אנחנו רק ספק האינרטנט לכן מחיר שאנחנו מציינים הינו המחיר של השרות ללא התשלום לנטפרי
- למי שיש תשתית פעילה התהליך קל ופשוט יותר וקורה בתוך כמה דקות אתה כבר גולש דרכנו
- המחיר דרכנו הוא מחיר קבוע ולא משתנה . אומנם גם בבנאדל התשתית יושבת על בזק אבל בנושא החיוב והשירות זה ממולנו ולכן אין למחירון בזק שום משמעות
-
האם בכל תשתית קווית אפשר להדיע למהירות של 100 MB?
-
@יוסי-תקשורת האם יש הבדל מבחינת איכות/יציבות/מהירות/שירות וכו' בין באנדל דרככם לבין תשתית ישירות מבזק?
-
@יוליוס אמר בלמשתמשי נטפרי מגיע יותר ! גלישה מהירה, מחיר מנצח:
האם בכל תשתית קווית אפשר להדיע למהירות של 100 MB?
לא
תלוי בהמון גורמים -
@יוליוס
זה תלוי בפריסה של התשתיות של בזק ויש אזורים בדכי ישנים או ללא הרבה צרכנים שבזק לא משדרגת ויש שם מהירות 40 מגה . אבל אפשר להגיד שרוב הלקוחות בסופו של דבר מושדרגים למהירות גבוהה -
@ua
ראשית אני יתחיל מהשירות .
ב"ה הציבור שלנו התחנך בבתים ללא מחשב וק"ו ללא אינטרנט, לכן הציבור מקבל דרכנו שירות יחודי ומותאם בדיוק לצרכיו, עם נציגים מאנ"ש שמבינים בדיוק את הצרכים של לקוח הקצה .מבחינת איכות / יציבות / מהירות
אכן זה משתנים בין הספקים השונים - מי שכבר לקוח שלנו יודע שאצלנו אין פשרות בנושא הזה וללקוחות אנחנו מספקים את המקסימיום ולכן בחרנו חברה רצינית ומקצועית כמו 'פרטנר' יחד עם שרתים חזקים מאוד, ואת התוצואה אפשר לראות ב"ה אצל הלקוחות שמשבחים את האיכות והמהירות. -
@יוסי-תקשורת אמר בלמשתמשי נטפרי מגיע יותר ! גלישה מהירה, מחיר מנצח:
@יוליוס
זה תלוי בפריסה של התשתיות של בזק ויש אזורים בדכי ישנים או ללא הרבה צרכנים שבזק לא משדרגת ויש שם מהירות 40 מגה . אבל אפשר להגיד שורב הלקוחות בסופו של דבר מושדרגים למהירות גבוההאיך אפשר לדעת?
כיום אני מקבל בדכ 25-35 הורדה, 3-3.5 העלאה