5G בנטפרי
-
@יהודה12
בגלל שהלינקים שלך מפנים לגוגל פירסום ולא באופן ישיר.
נא לצרף גילוי נאות או לתקן את הלינק. -
@magicode אני לא מרוויח מזה כלום, אם זה מה שהתכוונת, הבאתי את זה רק כי שם מצאתי את המפרט והתדרים, הגעתי לזה דרך חיפוש גוגל והעתקתי את הקישור, ולא ידעתי שיש הבדל. בכל אופן תיקנתי, ולהבא אני ישתדל להביא קישור ישיר בלי נדר.
-
@מעלה-ומוריד אמר ב5G בנטפרי:
אתה מוכר סטיק תומך?
יש את זה מאלי אקספרס, עולה בסביבות 950 ש"ח.
בסוף השנה הקודמת למניינם הוא עלה באיזור 700 ש"ח.לדידי פון ברבי עקיבא בני ברק יש סטיק דור 5 באזור ה250 ש"ח נראה לך הגיוני המחיר הזה?
-
@kingmen אתה ראית שזה דור5?
נשמע לי שיש טעות כלשהו -
-
יש לשים לב על טעות והטעיה.
יש ברוב הסטיקים קליטת וויפי יוצאת, ויש בזה שני תדרים 2.4G ו5G.
אז פשוט מדגישים בפרסום שזה 5G ולא שמים לב שזה בכלל על תדר הוויפי ולא הרשת הסלולרית. -
לא בטוח שאני שואל במקום הנכון אבל אשמח לעזרה
קניתי שני סטיקים של G4 LTE ויש לי שני סימים של פרטנר ושל סלקום
בהתחלה הסטיקים לא עבדו אחרי כן התברר שזו הייתה בעייה של הסוכן שהביא לי את הסימים
הבעייה כרגע שבאחד הסטיקים שיחקתי בהגדרות (בגלל שחשבתי שיש בעייה בהגדרת הסטיק ) וכרגע הוא לא עובד וכשאני מנסה לעשות קונקט בחיבור קווי הוא לא מתחבר ובחיבור ווי פי הוא כותב מחובר ללא אינטרנט
האם יש דרך לאפס אותו??
או דרך אחרת לסדר את זה ??
יש לציין ששני הסימים עובדים על הסטיק השני אוטומטית ללא הגדרה ובסטיק הזה שניהם לא עובדים וכן הוא לא עובד גם במחשבים אחרים -
@מה-שצריך תפתח נושא חדש
-
עשיתי עוד כמה בדיקות על רשת G5 באיזור מרכז ירושלים עם נטסטיק HUAWEI E8678. הבדיקה היא באמצע היום בשעה 16:48 שהיא שעת עומס, והתוצאות די מרשימות.
גלישה עם סים 019 נטפרי על רשת של חברת פלאפון, באיזה שלב היה גם קפיצה ל 300 מגה ביט הורדה לשניה.
-
-
@יהודה12 בכזה מהירות אני עוזב את התשתית ספק שלי, ועובר לסים.
-
היכן תכל'ס שייך לקנות את הסטיק התומך, וכמה עולה הזול מביניהם
-
@מעלה-ומוריד יש באלי אקספרס כאן
כשאני קניתי בסוף השנה הלועזית למניינם) עלה באיזור 700 כרגע המחירים עלו.
אבל מומלץ לבדוק שיש בכלל אנטנות באיזור שלכם ניתן לבדוק כאן את הפריסה של G5 ע"י לחיצה על האנטנות הקרובות אליכם, ובדיקה אם יש שידור בטכנולוגיה של G5
באיזורים החרדיים בירושלים לא מצאתי אנטנות G5 של חברת פלאפון. -
-
-
-
לכל המגיבים כאן. הבנתי בעבר מ @יוסי-תקשורת ששרתי נטפרי לא תומכים ביותר מ100/5 כך שאין כל כך ממה לשמוח.
-
לכל המגיבים כאן. הבנתי בעבר מ @יוסי-תקשורת ששרתי נטפרי לא תומכים ביותר מ100/5 כך שאין כל כך ממה לשמוח.
זה לא נכון.
-
https://www.speedtest.net/my-result/d/e7b6f42a-aa1f-47e0-a81a-39c3d13e36ca
זה בנטפרי
-
@יצירה
לחידוד: זה במענה לחבר ספק 100/3 על סיב ולא ספק של סיב!