5G בנטפרי
-
@חינמי זה מה שכתבתי, שאולי רוב הבעיות בנטפרי, זה בסך הכול פיצ'ר של נטפרי, שנועד לגרום להקשות על כל מי שיש לו אינטרנט.
-
-
-
@חינמי זה מה שכתבתי, שאולי רוב הבעיות בנטפרי, זה בסך הכול פיצ'ר של נטפרי, שנועד לגרום להקשות על כל מי שיש לו אינטרנט.
זה בדיחה יפה. אבל חשוב לי להבהיר שזה בדיחה בפועל נטפרי עושים מאמצים שיהיה כמה שיותר מהר וקל. בפעול ב VPN נטפרי לא משקיעים מהסיבות שאמרתי.
ואם היה קל לנטפרי להגביל מהירות מן הסתם היו קובעים את המהירות על 50 מגה. -
@magicode כמובן, זה היה בצחוק.
אם כי, אופציית הגבלת המהירות כדי שלא יהיה נוח לאנשים. עדיין תמוהה בעיניי. -
אם ב-VPN תהיה הגבלת מהירות, כשמישהו ירצה להוריד קובץ גדול, הוא פשוט יכבה את הVPN, ויוריד את הקובץ.
אז מה הרווחנו? -
-
@מוגן מספיק אחד שיכשל בגלל זה
וכמו כן הרבה מאד מאלה שמתשתמשים בVPN משתמשים בלי התוכנה מחוסר ברירה של אי הסכמת המעסיק להשבית את האינטרנט במחשב -
@a0533057932 בהחלט, אני לא באתי לצדד בצד להגביל אלא הפוך, להסביר שיש הרבה שזה הדרך היחידה שלהם לגלוש ואם יהיה הגבלה זה ממש יגביל אותם בהתנהלות שלהם באינטרנט, בפרט משרדים וכדו' שצריכים להעביר קבצים גדולים.
-
-
@magicode אם כן, כל מי שיש לו vpn וגם וויפרי, לא אמור להיות לו הגבלת המהירות הנ"ל, היות והוא לא "רוקד על שתי החתונות" ר"ל.
לגופו של עניין, כולי תקווה שזה לא הולך להפוך לצורת התנהלות של נטפרי, ההגבלות המכוונות הנ"ל. -
גם אם יש וויפרי זה עדיין לא ליגטימי להחזיק אינטרנט פרוץ. נקודה.
ולכן המדיניות של הגבלת ה VPN היא מאוד מבורכת. הלוואי והיה אפשר להגביל בקלות. -
@magicode לא לגיטימי לעבוד במקום שיש אינטרנט, שלא אני אחראי על פתיחה/חסימה שלו?
-
-
-
@magicode אם נסכם, הבעיה: VPN זול יותר מהתחברות רגילה ורצוי פחות מהתחברות רגילה.
האם הפיתרון המתבקש הוא לא להעלות מחירים לVPN? -
@מאןדהו להעלות מחיר?
מה אשם מי שבאמת צריך את הVPN -
@a0533057932 א. לדעתי הנמכת המהירות גרועה יותר.
ב. באמת ה vpn הוא זול מאוד. (גם בהשוואה לחברות סינון אחרות)
כיום, זול יותר לקנות חבילה לא של נטפרי, ולהתחבר לנטפרי דרך vpn מאשר לקנות חבילה של נטפרי.
ובהנחה שזה בעיה, הפיתרון לזה הוא או הורדת מחירים בחבילות נטפרי או העלאת מחיר vpn. -
@מאןדהו
אתה רוצה להשית עצה איך למנוע מאנשים שרוצים להחזיק אינטרנט פרוץ ולגזול את נטפרי - לא להחזיק אינטרנט פרוץ ולא לגזול את נטפרי?
אם הפיתרון שלך יהיה יותר יקר מלקנות 2 קווים, אחד כשר ואחד שאינו כשר, אז אותם אנשים פשוט ירכשו 2 קווים.בעיקרון הVPN נועד לשימוש מאוד מסוים, ומי שבאמת משתמש בו כמו שצריך לא אמור לחוות איטיות, רק אחרי שכבר יש אנשים שמנצלים לרעה את נטפרי, ההנהלה מחפשת פתרונות, לא שאני חושב שמהירות של 50 מגה תפריע למישהו (אני עובד ביום יום על מהירות 5 מגה לכל היותר, ואני גם מוריד קבצים גדולים, וזה לא מפריע לי בכלל)
-