בעיות בקבצים ששותפו בעבר בדרייב
-
@asherke אמר בבעיות בקבצים ששותפו בעבר בדרייב:
@magicode התשובה היא: כי זה כבר כעת "אישי שלי" ולא משנה אם הוא "פורסם לציבור" או לא
וזה שעד עכשיו זה היה "צריך" להיות חסום אה"נ אבל אם הוא אצלי עוד לפני השדרוג של "חסימה לקובץ קיים למפרע" הוא בעצם "שלי"
ולכן אולי תשאלו את הרבנים של נטפרי (ועידת הרבנים לביצור חומות הדת בשיתוף מו"ץ דיניי ממנות)
אם בכלל מותר למחוק לשני קובץ כשלא מדובר בדבר מטונף חלילה אלא בדבר שנוגד את מדיניות נטפרי (כמו קורסים לנשים ועוד)?נ.ב. מה אמורים לעשות אלו שרכשו וכעת נחסם להם אחרי שהורידו חצי קורס או יותר האם הם אמורים חלילה להחזיק אינטרנט אחר כדי להוריד???
יש לי וויכוח על עצם ההגדרה של שייך לך ולא שייך וכו'
כל זמן שאתה משאיר את הקבצים בדרייב של מי שפירסם אותם הם עדיין לא ברשותך אלא שיש לך אפשרות לגשת אליהם.
הרי ברגע שהבעלים ימחק את זה מהדרייב שלו / ימחק את החשבון שלו הקבצים ימחקו גם לך.
כך שמדיני ממונות יש לך אפשרות גישה ולא משהו בידיים אם זה היה שלך ואצלך אף אחד לא היה מוחק לך את זה ולא היה לו אפשרות למחוק את זה -
עכשיו שמעתי על בעיה קשה ביותר!!!
קבצים שנחסמו ו"הם נמצאים בתצוגה" של הדרייב , לא ניתן אפילו "למחוק" אותם,
כך שאם יש למישהו משהו שמישהו שיתף איתו והוא מעוניין למחוק אותו, "הוא לא יכול למחוק"
וזה בעיה קשה משתי סיבות- יצר הרע כל הזמן שרואים את זה באחסון ועלולים לבקש בגלל זה תחליף.
- יצר הרע להיכנס לאינטרנט לא מסונן ע"מ "למחוק" כביכול ואז במקום זה להיכשל השם ירחם וד"ל.
(ומי שלא מבין את זה אשריו שהוא לא מבין ושלא יבין אף פעם אמן. ולצערי שמעתי על זה הרבה ואם הייתי יכול הייתי משנה את הנושא שפתחתי לזה כי זה דחוף מאוד)
אשמח אם @magicode יטפל בזה בדחיפות "שניתן יהיה למחוק קבצים של דרייב שנחסמו, מהתצוגה"
כי לדעתי זה פיקוח נפש ואני מוכן בשביל זה אפילו לחזור בי מכל הדברים לעיל ולהפסיד קורסים ועוד!!! -
@asherke אמר בבעיות בקבצים ששותפו בעבר בדרייב
(ומי שלא מבין את זה אשריו שהוא לא מבין ושלא יבין אף פעם אמן. ולצערי שמעתי על זה הרבה ואם הייתי יכול הייתי משנה את הנושא שפתחתי לזה כי זה דחוף מאוד)
אשמח אם @magicode יטפל בזה בדחיפות "שניתן יהיה למחוק קבצים של דרייב שנחסמו, מהתצוגה"
כי לדעתי זה פיקוח נפש ואני מוכן בשביל זה אפילו לחזור בי מכל הדברים לעיל ולהפסיד קורסים ועוד!!!אולי תפתח גם אשכול נפרד בנושא אם כותרת ברורה בענין
ותנסה גם לשלוח פניה למערכת הפניות -
@אינו-יודע-לשאול אשמח אם גם אחרים יפתחו פנייה בנושא נמאס לי לפתוח פניות על "נושאים כללים" לבד ואז
לקבל תשובה לקונית של "אין לנו אפשרות לטפל וכו'"
אם יש פו 5 שיתחייבו לשלוח פנייה בנושא אני מוכן לבזבז לאשתי נקודות בשביל זה!
(הנקודות הם קריטיות "מאוד" לעסק של אשתי) -
@asherke, אין לי בעיה לשלוח בעז"ה, רק תנסח לי מה לשלוח (פשוט אני פחות בעניין הנ"ל, ואין לי מושג בדיוק מה הבעיה).
-
@אינו-יודע-לשאול אשמח אם גם אחרים יפתחו פנייה בנושא נמאס לי לפתוח פניות על "נושאים כללים" לבד ואז
לקבל תשובה לקונית של "אין לנו אפשרות לטפל וכו'"
אם יש פו 5 שיתחייבו לשלוח פנייה בנושא אני מוכן לבזבז לאשתי נקודות בשביל זה!
(הנקודות הם קריטיות "מאוד" לעסק של אשתי)אפילו אם תפתח פניה בלי נקודה ותבקש להעביר להנהלה בסוף זה יגיע לטיפול
פניות כאלו לא חייבים נקודה -
בדיקת סרטונים, פתיחת אתרים עולים נקודות.
מדיניות פתיחה ושאלות לא עולים. -
@אחד-מי-יודע אמר בבעיות בקבצים ששותפו בעבר בדרייב:
בדיקת סרטונים, פתיחת אתרים עולים נקודות.
זה בכל זאת שונה, הרי זה אתר פתוח, רק שלא לצמיתות.
-
@park אמר בבעיות בקבצים ששותפו בעבר בדרייב:
להבא פשוט תיצור עותק אישי של הקבצים אצלך בדרייב, ובא לציון גואל. כל הסתמכות על צד ג' אינה בטוחה.
אם אתה התכוונת אליי?
או "גם" אם התכוונת למישהו אחר עדיין "הבעיה" היא שלא איזה קובץ או אחר שנחם לי!
אלא לכך שבבת אחת ללא הודעה מוקדמת נצרכת נחסמו/יחסמו בקרוב "קורסים שלמים"
לאנשים שרכשו ועוד בעיות
נניח מי שרוצה לפתח את "התמונות של החתונה ובטעות במקום "לשלוח הרשאה" הוא "שלח קישור"
נחסם לו מיד זה הכל.
ואף אחד שרוכש קורס או רכש לפני שנה לא צריך בין לילה "ליצור עותק" וכעת גם "ליצור עותק א"א?
כל אחד פו מעלה רעיון יותר מוזר מהשני. לא לפתור נקודתית צריך לפתור את הבעיה מהשורש וזה פשוט היה צריך להודיע מראש שמי שיש לו קבצים חשובים שיוריד כי אם לא מתאריך פלוני כל קובץ שפורסם יחסם "גם אם כבר נכנסו אליו, ועכשיו יגידו לי "שגם מי שיש לו סרטים יעשה את זה"
אז קודם בדרך כלל הם "יותר עצלנים מאלו שיש להם דברים חשובים ולכן היה צריך לומר זאת מראש
בתקווה להבנהאם תחליף חזרה ותסגור את ההרשאה הקובץ יפתח כמדומני
-
הבעיה נפתרה
ניתן להסיר קובץ חסום.
כל הכבוד לנטפרי על המהירות -
@יהודי-חכם אמר בבעיות בקבצים ששותפו בעבר בדרייב:
הבעיה נפתרה
ניתן להסיר קובץ חסום.
כל הכבוד לנטפרי על המהירותתודה רבה על ההודעה אני בדיוק עכשיו הבטחתי באמצע הסדר שאני לא נוגע במחשב לפני שאני שולח פנייה לנטפרי בנושא, (למנוע ניסיונות וכו') ועכשיו ייתרת לי את זה
תודה לך ולנטפרי כמובן ותודה לפורום הזה שאין כמוהו.