כל המידע אודות חסימת מערכת מולטימדיה - מעודכן אלול תשפ"ד
-
@nigun אמר בכל המידע אודות חסימת מערכת מולטימדיה - מעודכן ניסן תשפ"ג:
ב. למי שחושש מאפשרות שניתן להתקין אפליקציות כמו דפדפן ואז לקבל גישה לרשת פרוצה הסברתי במה זה כרוח ושכל אחד יחליט האם חושש מכך.
זה לא יעבוד על גבי הסים המובנה כי הוא רק לעידכונים
ואם החשש שיתחברו בוופי לרשת פרוצה, לזה לא יעזור להחליף את הסים -
@moshe39 אמר בכל המידע אודות חסימת מערכת מולטימדיה - מעודכן ניסן תשפ"ג:
@nigun אמר בכל המידע אודות חסימת מערכת מולטימדיה - מעודכן ניסן תשפ"ג:
ב. למי שחושש מאפשרות שניתן להתקין אפליקציות כמו דפדפן ואז לקבל גישה לרשת פרוצה הסברתי במה זה כרוח ושכל אחד יחליט האם חושש מכך.
זה לא יעבוד על גבי הסים המובנה כי הוא רק לעידכונים
> ולוופי זה יעזור להחליף את הסיםכנצ"ל לוופי זה * לא יעזור להחליף את הסים
-
תיקנתי את זה
-
@דגדג אמר בכל המידע אודות חסימת מערכת מולטימדיה - מעודכן ניסן תשפ"ג:
האם וויפרי לאנדרואיד מתאים גם למערכת לרכב, ואז אפשר לשים סים נטפרי והכל בסדר?
@משרדי אמר בכל המידע אודות חסימת מערכת מולטימדיה - מעודכן ניסן תשפ"ג:
@דגדג לא, זה לא תומך במערכות רכב.
למה בעצם לא?
זה עקרוני או טכני? -
@מנתק אמר בכל המידע אודות חסימת מערכת מולטימדיה - מעודכן ניסן תשפ"ג:
ו. יש לבצע חסימה על המערכת מעבר להחלפת סים למסונן של נטפרי מחמת הגישה לרשתות אלחוטיות לא מסוננות או בשביל אלו שחוששים ע"ע שיחליפו את הסים לסים לא מסונן.
פוסט מצויין ומועיל. התקנתי תעודות אבטחה באנדרואיד 11 של מולטימדיה ברכב. ונט פרי עובד מצויין עם סטיק פשוט של LTE 4G .
דא עקא שבבואי להתקין וויפרי כמבואר בסעיף ו, שלחתי הקלטה לבדיקת המכשיר, וכתבו לי "בשלב זה אין וויפרי למערכת מולטימדיה"
איך אני יכול לחסום רשתות זרות? -
@תימני
שלום תוכל לעשות עימדי חסד ? יש לי אנדרואיד חדש לרכב וניסתי ללא הצלחה להתקין תעודת אבטחה חפרתי שעות בהוראות, ואני לא מצליח למצוא טכנאי שיסכים לעזור לי בתשלום?
אני רואה שאתה הצלחת תוכל לעזור לי?
או בכלל מי שיודע להתקין ממש בלי לתת לי הוראות כמובן גם בתשלום, תודה רבה
תעודת אבטחה בלי ויפרי -
@שלוות-נפש באמת לא מצאתי את המיקום של האישורים במכשיר.
מה שעשיתי חיברתי סטיק של נטפרי והורדתי משם קובץ תעודת אבטחה, עבור VPN הוא שאל אותי אם להתקין? כן. וחזרתי על כל השלבים שוב עבור וויפי. וזהו עובד נטפרי.
תראה בפורום יש כאן הדרכה מפורטת -
@יוסי-תקשורת לסקודה סופרב זה מסך מולטימדיה אחר לגמרי
-
@מנתק או מישהו אחר שמבין ויש לו סבלנות להדריך טירון...
אשמח לעזרה, התקנתי מסך מולטימדיה ברכב והתקנתי תעודת אבטחה לפי ההוראות פה https://netfree.link/wiki/התקנת_תעודה_באנדרואיד עכשיו אני מצליח לגלוש בדפדפן כרום (כמו במחשב) אבל לא מצליח:
א. לסנכרן את המכשיר עם חשבון גוגל ולהיכנס לסיסמאות ולסימניות ששמורות בחשבון גוגל (לגימייל אני כן מצליח להיכנס).
ב. אני לא מצליח להוריד כל אפליקציה שהיא כולל וויז.
תודה מראש! -
@שם-משתמש חנות גוגל פליי חסומה בנטפרי,
אתה יכול להוריד waze מכאן:
https://apkpure.com/waze-navigation-live-traffic/com.waze/download -
@שם-משתמש אמר בכל המידע אודות חסימת מערכת מולטימדיה - מעודכן ניסן תשפ"ג:
א. לסנכרן את המכשיר עם חשבון גוגל ולהיכנס לסיסמאות ולסימניות ששמורות בחשבון גוגל
זה בעיה, אי אפשר במכשירים בלי רוט
(לגימייל אני כן מצליח להיכנס).
אתה מתכוון בדפדפן, נכון?
-
@אחד-תם אמר בכל המידע אודות חסימת מערכת מולטימדיה - מעודכן ניסן תשפ"ג:
א. לסנכרן את המכשיר עם חשבון גוגל ולהיכנס לסיסמאות ולסימניות ששמורות בחשבון גוגל
זה בעיה, אי אפשר במכשירים בלי רוט
אבל אאל"ט הוא יכול להתקין את מנהל רוט גם במולטימדיה
כמו שעושים באימולטור -
@צדיק-תמים אמר בכל המידע אודות חסימת מערכת מולטימדיה - מעודכן ניסן תשפ"ג:
אתה יכול להוריד waze מכאן:
https://apkpure.com/waze-navigation-live-traffic/com.waze/downloadהורדתי משם, תודה
@אחד-תם אמר בכל המידע אודות חסימת מערכת מולטימדיה - מעודכן ניסן תשפ"ג:
אתה מתכוון בדפדפן, נכון?
נכון.
@_nuchem_moishe אמר בכל המידע אודות חסימת מערכת מולטימדיה - מעודכן ניסן תשפ"ג:
אבל אאל"ט הוא יכול להתקין את מנהל רוט גם במולטימדיה
כמו שעושים באימולטוריש איזה הדרכה או סרטון איך לעשות את זה באופן עצמאי או שזה מצריך טכנאי?
תודה לכל המשיבים!
-
@מנתק
מכיון שהפוסט הראשי נמחק בדיוק בין הזמן בו התקנתי את מערכת המולטימדיה לזמן בו הייתי צריך אותו להמשך ההגדרה, נותרתי קצת חסר אינפורמציה חיונית.
אשמח אם מישהו יכול לספק לי מידע:- היות והתקנתי תעודת אבטחה הוכרחתי להפעיל נעילת מסך, היה בפוסט קישור לאפליקצייה שמסירה את הנעילה, אני זקוק לה.
- נותרתי עם השאלה האם זה בגבול האפשרי לצרוב רוט למולטימדיה (שתישאר בצורה המקורית שלה פחות או יותר ככזאת המותאמת לרכב).
אציין שמדובר על מערכת שהזמנתי באלי אקספרס בסכום מכובד שהיה חשוב לי להשקיע ביכולות הפיזיות שלה היות ואני מעוניין להשתמש בה לכעין משרד גיבוי מכיון שאני מבלה לפעמים שעות בנסיעות ארוכות, אבל מנגד גם חשוב לי מאד שיהיה "נטפרי".
-
@איש-צדיק אפליקציה להסרת נעילה
אם עוד רלוונטי
ולעניין הרוט התשובה היא לע"ע לא -
@pshlomo למיש קורא את כל השירשור רואה שהבעיה העיקרית היא וויז ואלי גם בחלק פנגו
אזי לכאו' כדאי ליצור קיצור דרך או סמל שדרכו יתקין את הוויז ויכלול בתוכו את כל העקיפות בצורה כזו שלא צריך להיות גאון במחשבים בשביל להשתמש באפליקציה של וויז כמו שעושים הרבה תוכנות אחרות שהם מותקנות בהתקנה שקיטה בלא התערבות כלל
ונראה לי ששגם יסכימו להוסיף על זה תשלום חד פעמי לכסות את העלות של המתכנת שיעבוד על זה ובא לציון גואל
כי מניסיון הרבה מחברים סים רגיל ובכמה שניות הוויז עובד בלי לחפש רשת ותעודות וכו וחבל... -
@דוד-טראב וויז לא צריך תעודות גם בנטפרי
ולא צריך שום גאונות להתקין אותו, סך הכל להעתיק את הקובץ APK למכשיר ולפתוח אותו
מה שכן זה באמת רעיון טוב לשים לינק לקובץ APK ב1.2.3.4 במקום לחפש אותו בגוגל שלפעמים אין באותו מכשיר -
@מנתק אפשר לדעת למה מחקת את הפוסט ?
-
@שלוות-נפש אמר בכל המידע אודות חסימת מערכת מולטימדיה - מעודכן ניסן תשפ"ג:
@תימני
שלום תוכל לעשות עימדי חסד ? יש לי אנדרואיד חדש לרכב וניסתי ללא הצלחה להתקין תעודת אבטחה חפרתי שעות בהוראות, ואני לא מצליח למצוא טכנאי שיסכים לעזור לי בתשלום?
אני רואה שאתה הצלחת תוכל לעזור לי?
או בכלל מי שיודע להתקין ממש בלי לתת לי הוראות כמובן גם בתשלום, תודה רבה
תעודת אבטחה בלי ויפריכמו שכתבתי לעיל תעודת אבטחה תועיל אולי לכרום אך רוב האפלקציות ימשיכו לא לעבוד (עד שיהיה תעודת ברוט). מלבד כל זה לפעמים לא ניתן בכלל להתקין ובחלק מהמערכות גם אם הצלחת להתקין זה תוקע את המערכת ויש בזה סיכון. מומלץ לא להתקין כלום ולהסתפק בוייז פנגו שאינם מצריכים תעודה כלל.
-
@מנתק או מישהו אחר שמבין ויש לו סבלנות להדריך טירון...
אשמח לעזרה, התקנתי מסך מולטימדיה ברכב והתקנתי תעודת אבטחה לפי ההוראות פה https://netfree.link/wiki/התקנת_תעודה_באנדרואיד עכשיו אני מצליח לגלוש בדפדפן כרום (כמו במחשב) אבל לא מצליח:
א. לסנכרן את המכשיר עם חשבון גוגל ולהיכנס לסיסמאות ולסימניות ששמורות בחשבון גוגל (לגימייל אני כן מצליח להיכנס).
ב. אני לא מצליח להוריד כל אפליקציה שהיא כולל וויז.
תודה מראש!בהודעה קודמת כתבתי שתעודת אבטחה לא מועילה רק לאפלקציות בודדות