מבצעים בנטסטיקים וחבילות גלישה וחודש ראשון חינם
-
יש חבילות חדשות ועידכוני מחירים ב 019
לקוחות שמניידים או עושים קו חדש נייח ל 019 מקבלים חודש ראשון חינם
החל מהיום יש חבילות חדשות לנטפרי סלולר.
25 ש"ח 10 גיגה גלישה
42 ש"ח 40 גיגה גלישה
50 ש"ח 100 גיגה גלישה
שלוש החבילות הם מחיר קבוע ללא הגבלת זמןחבילות באינטרנט נייח:
לקוחות שמניידים או עושים קו חדש נייח מקבלים חודש ראשון חינם
תשתית +ספק לא כולל עלות של נטפרי:
מהירות 15 מגה 79 שקל
מהירות 40 מגה 89 שקל
מהירות 100 או 200 מגה 99 שקללמעוניינים אפשר ספק לבד ללא תשתית
המחיר לכל המהירויות לספק ללא תשתית הוא 35 שקל בלבד.כמו"כ אפשר לרכוש אצלי נטסטיק מעולה והכי טוב של zte mf79u במבצע 250 שקל.
כמו''כ אין עלות אצלי של הסים כשקונים אותו. -
@zeevgros הפעם זה סופי או שעוד כמה ימים שוב ישתנו המחירים?
-
@אלי-
אם השינוי לטובה ... אז מה הבעיה? -
@zeevgros שעברתי לפני כמה ימים תוכנית ואני יעבור עכשיו שוב ואז עוד כמה ימים שוב..
מן הסתם לעבור מהתוכנית של 50₪ לתוכנית של 42₪ עולה חד פעמי, לא? כמה? -
@אלי-tza
כמדומני שזה לא עולה -
@zeevgros מחירים יפים במיוחד .
כבר שנים בפורום, שכל תקופה משהו פותח אשכול זועם על כך שהמחירים בנטפרי גבוהים, עכשיו זה קורה, יש ירידת מחירים יפה ב019, ואני לא רואה התלהבות גדולה בפורום.
חבל שכך מפני שיש לעודד את ירידת המחירים, למען יראו אחרים, וירידו גם הם. -
@אלי-tza אמר במבצעים בנטסטיקים וחבילות גלישה:
שעברתי לפני כמה ימים תוכנית ואני יעבור עכשיו שוב ואז עוד כמה ימים שוב..
מן הסתם לעבור מהתוכנית של 50₪ לתוכנית של 42₪ עולה חד פעמי, לא? כמה?עולה 10 ש"ח בשנמוך לכל קו, עלות חד פעמית. (עשיתי את זה אתמול ל 2 קוים).
ככה זה גם רגיל, אם אתה עובר מחבילה יקרה לחבילה זולה.
משא"כ לעבור לחבילה יותר יקרה לא עולה כסף.
נראה לי שאם אתה משדרג את החבילה, לא תצטרך לשלם דמי מעבר, למשל אם אתה עובר מחבילה של 15 ג"ב שעולה 40 ש"ח לחבילה של 40 ג"ב שעולה 42 ש"ח לא תצטרך לשלם. -
@י-ב אמר במבצעים בנטסטיקים וחבילות גלישה:
ואני לא רואה התלהבות גדולה בפורום.
יש התרגשות עצומה...
כולם עוברים ל019!!!!!
אין מחירים כאלו!!!! -
בראבו עברתי ל019 אין כאלו מחירים מנטפרי
-
-
המחירים המשתלמים במיוחד ב-019 אחרי שלא מזמן נוספה אצלם האפשרות היחודית לעבור בין הקליטה של פלאפון לקליטה של פרטנר לפי מה שטוב לך. אני גם עברתי ל-019 ומרוצה מאוד.
@יהודה12 אמר במבצעים בנטסטיקים וחבילות גלישה:
שעברתי לפני כמה ימים תוכנית ואני יעבור עכשיו שוב ואז עוד כמה ימים שוב..
מן הסתם לעבור מהתוכנית של 50₪ לתוכנית של 42₪ עולה חד פעמי, לא? כמה?עולה 10 ש"ח בשנמוך לכל קו, עלות חד פעמית. (עשיתי את זה אתמול ל 2 קוים).
ככה זה גם רגיל, אם אתה עובר מחבילה יקרה לחבילה זולה.
משא"כ לעבור לחבילה יותר יקרה לא עולה כסף.
נראה לי שאם אתה משדרג את החבילה, לא תצטרך לשלם דמי מעבר, למשל אם אתה עובר מחבילה של 15 ג"ב שעולה 40 ש"ח לחבילה של 40 ג"ב שעולה 42 ש"ח לא תצטרך לשלם.אכן כך היה עד היום. 10₪ ח"פ זה לא נורא כשאתה חוסך 8₪ בחודש.
-
מעניין מה תהיה תגובת הספקים
תהיה ירידת מחירים?
@סים-כשר @בן-של-מלך @יוסי-תקשורת @IB @מי-עוד -
@מעלה-ומוריד אמר במבצעים בנטסטיקים וחבילות גלישה:
מעניין מה תהיה תגובת הספקים
תהיה ירידת מחירים?
@סים-כשר @בן-של-מלך @יוסי-תקשורת @IB @מי-עוד@מעלה-ומוריד מזכיר לך שיוסי תקשורת הם אלו שהתחילו את מהפכת המחירים בנטפרי, לאחר שהוזלנו משמעותית את הגלישה בפרטנר, עשינו את זה בענק עם סלקום, ובימים הקרובים גם עם פלאפון.
גם בתחום הקווי הוזלנו את העלויות לצד מוצר סופר איכותי בשת"פ יוצא דופן עם חברת פרטנר וחברות נוספות בהמשך.
וזה חלק מחזון החברה [כמו שמופיע כאן ] הוא להנגיש לכלל הציבור את המוצר הטוב ביותר במחיר ההוגן ביותר, וזאת לצד השירות הכי טוב שאפשר.ואין אנו באים להעיד על עצמנו חו"ח ... ניתן לראות גם כאן בפורום וגם בפרסומים שלנו, שאנו שמים לנגד עינינו את טובת המשתמשים, ובראיה של שנה וחצי אחורה אני יכול להגיד שהוזלנו בקרוב ל 50 אחוז את העלויות למשתמשים. וזאת מבלי לפגוע בשירות הנפלא שלנו, וגם על זה הלקוחות מעידים ע"כ, ראה כאן.
ברכה והצלחה
-
@יוסי-תקשורת בוודאי, ועל כך שמורה לכם הטובה
אבל יש הבדל בכל זאת בין 100GB ב-50 ש"ח ל-50GB ב-50 ש"חהאמת שהייתי עד היום בסים כשר פרטנר 50GB ב50 ש"ח, וממילא אני לא מבין את הטענה של הוזלת מחירי פרטנר.
אבל לגבי השירות אומרים שאתם חד בדרא, נו, אז אולי זה שווה.
יצויין שבקווי אתם ללא ספק מספקים את החבילה הכי זולה (אאלט)
-
א. לא הבנתי את הייחודיות של 019 עם נטפרי. אם גם ככה משלמים בנפרד לנטפרי אז לכאורה אפשר לרכוש חבילה איפה שרוצים ולקחת את הסינון של נטפרי לא ? (סתם כי זה זול?) אשמח אם מישהו יסביר..
ב. איכות הגלישה שלהם טובה או שתמיד בחברות הקטנות יש בעיות ובגדולות לא כי התשתית שייכת להן ?
ג.איזה נטסטיק הכי מומלץ ?
מחילה, תודה מראש. -
@יצחק2 אמר במבצעים בנטסטיקים וחבילות גלישה:
לכאורה אפשר לרכוש חבילה איפה שרוצים ולקחת את הסינון של נטפרי לא
לא
-
@יצחק2 תעשה חיפוש בפורום תראה אין סוף המלצות על נטסיקים.
יש לך גם בתחילת האשכול, קישור לנט סטיק זול וטוב. -
פוסט זה נמחק! -
@יצחק2
הנטסטיק שמופיע בעמוד למעלה הוא מהמצויינים שבשוק -
המחירים המשתלמים במיוחד ב-019 אחרי שלא מזמן נוספה אצלם האפשרות היחודית לעבור בין הקליטה של פלאפון לקליטה של פרטנר לפי מה שטוב לך. אני גם עברתי ל-019 ומרוצה מאוד.
לא ידעתי!
גם אני לקוח מרוצה של @zeevgros הייתי הרבה זמן עם 019 אבל בצער רב עברתי לפלאפון בגלל הקליטה. משלם כפול ומקבל חצי.
כבר מחר אני חוזר ל019