זעקת משתמשי 019 - מה יהיה עם יד2 ???
-
@magicode אמר בזעקת משתמשי 019 - מה יהיה עם יד2 ???:
@park
כתבתי את מה שאמרת בעבר בשאכולות האלו.
זה בעיה משולבת. ולכן גם הייתי נגד עצומה בעניין.בתאכלס לא צריך להשקיע כתובת IP לכל אחד. אפשר לחלק את המשתמשים לכמות מסוימת של איפים. שזה בכלל לא עולה הרבה. וזה מה שעושים כל הספקים שמבצעים NAT.
אז למה לא עושים את זה?
-
בלילה מאוחר או בבוקר בדרך כלל עובד.....
-
@magicode אמר בזעקת משתמשי 019 - מה יהיה עם יד2 ???:
בתאכלס לא צריך להשקיע כתובת IP לכל אחד. אפשר לחלק את המשתמשים לכמות מסוימת של איפים. שזה בכלל לא עולה הרבה. וזה מה שעושים כל הספקים שמבצעים NAT.
האם יש תוכניות שכאלה? והאם נראה פתרון בעתיד הנראה לעין.
-
אצטרף לבקשה
כשהיה הנפילות של RL אמרו לי למה שלא תעבור ל019 שם הכל עובד כולל יד 2
ועכשיו התהפכו היוצרות, אומרים לי מה הביעה למה שלא תעבור לRL?
-
אני ב - 019 ותקופה ארוכה יד 2 עבד חלק בכל שעות היום רק בימים האחרונים התחיל קצת לזגזג אבל כרגע עובד כרגיל..
מה קרה בכל השבועות האחרונים שגרם לאתר לעבוד חלק (ומה קרה לאותו פתרון בימים האחרונים? [בהנחה שהיה פיתרון]..).. -
@אורי-אטדגי אני גם ב019 ותמיד חסום לי היד 2 (חוץ משעות הלילה וכו,) לדעתי יד 2 זה אתר בסיסי שחייב להיות פתוח תמיד- ולכולם
-
@אורי-אטדגי אמר בזעקת משתמשי 019 - מה יהיה עם יד2 ???:
אני ב - 019 ותקופה ארוכה יד 2 עבד חלק בכל שעות היום רק בימים האחרונים התחיל קצת לזגזג אבל כרגע עובד כרגיל..
מה קרה בכל השבועות האחרונים שגרם לאתר לעבוד חלק (ומה קרה לאותו פתרון בימים האחרונים? [בהנחה שהיה פיתרון]..)..@אברהם-10 אמר בזעקת משתמשי 019 - מה יהיה עם יד2 ???:
@אורי-אטדגי אני גם ב019 ותמיד חסום לי היד 2 (חוץ משעות הלילה וכו,) לדעתי יד 2 זה אתר בסיסי שחייב להיות פתוח תמיד- ולכולם
נראה לי שאין תאימות מוחלטת בין משתמשי 019, לחלקם זה פתוח ולחלקם סגור, אני מהסגורים
-
@מובהק מה עושים?
פעם היה פה רעיון להחתים עצומה או משהו כזה.. -
נכון, פתחתי עצומה שלא המריאה.
פה.
https://www.atzuma.co.il/yad2netfree -