השפעת העלאת מהירות על גלישה ב wi-fi
-
יש לי אינטרנט קווי 40 מגה ואני גולש ב wi-fi בבדיקות מהירות אני לא מגיע ל 40 (בערך 30) בעקבות המרחק מהראוטר (כשאני מתקרב המהירות עולה)
אם אשדרג ל 100 מגה המהירות תעלה יחסית (באותו מרחק מהראוטר) או שהמרחק ישאיר אותי ב 30 מגה? -
@meravh23 אמר בהשפעת העלאת מהירות על גלישה ב wi-fi:
יש לי אינטרנט קווי 40 מגה ואני גולש ב wi-fi בבדיקות מהירות אני לא מגיע ל 40 (בערך 30) בעקבות המרחק מהראוטר (כשאני מתקרב המהירות עולה)
אם אשדרג ל 100 מגה המהירות תעלה יחסית (באותו מרחק מהראוטר) או שהמרחק ישאיר אותי ב 30 מגה?את התקן של הwifi כתבו בארה״ב ששם הקירות מעץ והאינטרנט עובר חלק.
לכן זה לא בדיוק משנה.
לדעתי השדרוג לא יעזור כ״כ.
אתה יכול לקנות מגביר קליטה וברוב המקרים הוא פותר את הבעיה. (אני משתמש באחד כזה) -
@liy אמר בהשפעת העלאת מהירות על גלישה ב wi-fi:
סתם מעניין על סמך מה אתה קובע את זה?
-
יש שני תדרים של וויפי, תדר 2.4 מגיעים עד ל-40 מגה, תדר 5.0 (תדר שלא נמצא בכל הראוטרים ולא בכל המחשבים) כן אמור להגיע למהירות גבוהה.
-
@אהרן-שובקס אמר בהשפעת העלאת מהירות על גלישה ב wi-fi:
סתם מעניין על סמך מה אתה קובע את זה?
ניסיון
-
@רמיזא אמר בהשפעת העלאת מהירות על גלישה ב wi-fi:
יש שני תדרים של וויפי, תדר 2.4 מגיעים עד ל-40 מגה, תדר 5.0 (תדר שלא נמצא בכל הראוטרים ולא בכל המחשבים) כן אמור להגיע למהירות גבוהה.
אצלי במחשב יש wifi6 זה אומר תמיכה במהירות של 1.2GB!
בפועל אני מקבל (לחץ כאן לצפיה בתוצאות בדיקת המהירות) -
@liy לא בטוח שזה מצביע על תדר 1.2 לא מכיר כזה תדר, נראה יותר סתם שם הרשת שלך, בכל אופן אתה כנראה על נטסטיק לכן יש לך איטיות, וזה כנראה סיבת האיטיות.
-
@liy
אין מצב אתה במקום בלי קליטה כנראה.
באיזה חברה אתה נמצא?
ואיזה חבילה יש לך?
סוללרי/קווי? -
@רמיזא אמר בהשפעת העלאת מהירות על גלישה ב wi-fi:
@liy לא בטוח שזה מצביע על תדר 1.2 לא מכיר כזה תדר, נראה יותר סתם שם הרשת שלך, בכל אופן אתה כנראה על נטסטיק לכן יש לך איטיות, וזה כנראה סיבת האיטיות.
- אני לא על נטסטיק...
- 1.2 זה לא תדר. אלא קצב נתונים שהwifi יכול להעביר
-
@אהרן-שובקס אמר בהשפעת העלאת מהירות על גלישה ב wi-fi:
@liy
אין מצב אתה במקום בלי קליטה כנראה.
באיזה חברה אתה נמצא?
ואיזה חבילה יש לך?
סוללרי/קווי?אני עם קליטה מלאה!
יוסי תקשורת (פרטנר)
הכי גדולה
קווי -
@liy לא תקין לחלוטין, אתה אמור לקבל מהירות הרבה יותר חזקה.
-
את התקן של הwifi כתבו בארה״ב ששם הקירות מעץ והאינטרנט עובר חלק.
לכן זה לא בדיוק משנה.נו באמת..
אגב את התקן פיתחו (וממשיכים לפתח) במרכז הפיתוח שלהם בארץ בפתח תקוה. מכיר אישית את מנהל המחלקה. -
בוודאי ששידרוג הרשת אמור לעזור (אם זה שידרוג אמיתי.., כידוע אר אל אין להם יותר מ 40, וזה לא משה כמה אתה משלם...).
בכל מקרה, כל מקרה צריך לראות לגופו של עניין.
מחשב טוב
ראוטר טוב
רשת טובה(בעבר היה לי מחשב פנטיום, ובקושי גרדתי את ה 15, ואז קניתי מחשב I5 ופתאום התחלתי לקבל 30 מגה (כמובן הכל בווי פי), ואז החלטתי לקנות ראוטר חדש, והיום ב"ה אני מקבל בווי פי 93 מגה!!!)
-
@davd אמר בהשפעת העלאת מהירות על גלישה ב wi-fi:
בוודאי ששידרוג הרשת אמור לעזור (אם זה שידרוג אמיתי.., כידוע אר אל אין להם יותר מ 40, וזה לא משה כמה אתה משלם...).
בכל מקרה, כל מקרה צריך לראות לגופו של עניין.
מחשב טוב
ראוטר טוב
רשת טובה(בעבר היה לי מחשב פנטיום, ובקושי גרדתי את ה 15, ואז קניתי מחשב I5 ופתאום התחלתי לקבל 30 מגה (כמובן הכל בווי פי), ואז החלטתי לקנות ראוטר חדש, והיום ב"ה אני מקבל בווי פי 93 מגה!!!)
זה תלוי גם מאוד עד כמה אתה קרוב למרכזיה