מסלולים מיוחדים לבעלי עסקים.
-
@memgd אמר במסלולים מיוחדים לבעלי עסקים.:
20K לחודש זה טוב למפתח מקצועי רגיל. פיתוח מקצועי של בינה מלאכותית עולה הרבה יותר מ-20K בחודש...
אין כאן מודולים חדשניים מידי
מספיק מפתח AI פשוט.
בכל אופן לא נראה לי שנטפרי בכיוון הזה. -
@davd אמר במסלולים מיוחדים לבעלי עסקים.:
אבל הם חייבים פתרון לדברים שלהם, וזה כמובן משהו שאין בנטפרי (כי בנטפרי אין כזה דבר אתה חייב, אם אתה חייב אז תעבור לסינון אחר, או שתחכה בסבלנות...)
וחבלהברירה השניה שלהם הייתה חברת סינון אחרת? ששם מה? מיד כשהלקוח פונה יש פיתרון לכל ענין?
או שמא הברירה השניה היא ללא סינון
ומה שקורה שהאנשים הללו מוכנים למכור את כל החיים שלהם, ולמות כפושעים, תמורת הכסף של יומיים שמתכנתי נטפרי לא הצליחו לפתור איזו בעיה.חוץ שכבר אמר magicode שהעניין אינו כספי. הבעיות הסבוכות שאתה מדבר עליהן לא היו נפתרות גם עם 1m ש"ח.
-
@מעלה-ומוריד זה לא בדיוק נכון
אנשי עסקים רוצים מאוד לעבור לנטפרי בגלל האיכות ובגלל הכשרות ועוד ועוד
אבל אדם לא יכול להרשות שיהיה לו בעיות בעסק כמו שכל קובץ שיתקבל בדרייב יחסם כי זה ציבורי וכדו'
רוב ציבור העסקים יר"ש ממש רוצים לעבור לנטפרי והמוטו של נטפרי זה לא לייצר רמות סינון, ובצדק -
@יצחק-0 אמר במסלולים מיוחדים לבעלי עסקים.:
כמו שכל קובץ שיתקבל בדרייב יחסם כי זה ציבורי וכדו'
פספסתי משהו?
קובץ שמתפרסם בציבור (פורומים / צ'אט וכדו') נחסם עד בדיקה. לאחר בדיקה (עם 3 נקודות הבדיקה כמעט מיידית) אם אין נשים הוא נפתח.
השימוש בדרייב חלק לחלוטין כל עוד מתרחש בנורמה.אני מכיר עסקים ומוסדות גדולים שעובדים עם נטפרי ומרוצים הרבה יותר ממה שהיה להם קודם
דוגמה מהזמן האחרון - המוסד החינוכי שיח סוד. מוסד עם מאות מחשבים ואנשי צוות, עם אלפי קבצים שעוברים מאחד לשני בשוטף, עם צרכים מידיים וניהול תקין ומהיר.
-
@magicode אמר במסלולים מיוחדים לבעלי עסקים.:
אך הבעיה שזה מידי מקדים לפעמים הוידאו מבחינה טכנית לא עבר את העיבוד המתאים.
אפשר הסבר לשורה הזאת? מה זה "לא עבר את העיבוד המתאים"?
-
@כלומר אני חושב שהוא מתכוון שיש בדיקה רובוטית לפני הבדיקה האנושית.
ולפעמים הניקוד מקדים את זה לראשית התור לפני שזה עבר בדיקה רובוטית, ואז זה פשוט ממתין למרות שזה מקודם בזכות הנקודות.
כנלענ"ד לפרש. -
@magicode אמר במסלולים מיוחדים לבעלי עסקים.:
אגב. יש משהו שאתם לא יודעים במערכת הפניות.
אם שני אנשים או יותר שלחו את אותו וידאו אז הנקודות שלהם מצטברות וזה מקדים את שניהם בהתאמה.
אך הבעיה שזה מידי מקדים לפעמים הוידאו מבחינה טכנית לא עבר את העיבוד המתאים.אז זה בעצם אומר שאם יש לי משהו מאד חשוב אז אני יכול לשלוח את זה פעם אחד עם 3 ועוד פעם עם 1 ואז יהיה 4 נקודות?
-
@יצחק-0 אמר במסלולים מיוחדים לבעלי עסקים.:
@מעלה-ומוריד זה לא בדיוק נכון
אנשי עסקים רוצים מאוד לעבור לנטפרי בגלל האיכות ובגלל הכשרות ועוד ועוד
אבל אדם לא יכול להרשות שיהיה לו בעיות בעסק כמו שכל קובץ שיתקבל בדרייב יחסם כי זה ציבורי וכדו'
רוב ציבור העסקים יר"ש ממש רוצים לעבור לנטפרי והמוטו של נטפרי זה לא לייצר רמות סינון, ובצדקוהרי זה המוטו/לוגו שלהם להציל נפשות (ולא להרויח כסף!)
וצריך לנסות למצוא פתרונות כדי להציל כמה שיותר (כפשוטו) ולא כי הילכו לחברה מתחרה זה לא הנושא זה עינן של נצרך ואפילו חייב לעסק. (דוגמא ווטאפ ביזנס שנפתח עליו פוסט חדש) -
יש פו דיון מצד עלות המתכנתים שהם עולים כסף והרבה ומשום כך הכל נדחה.
לי יש דרך לעשות את זה ובזול יכולים לפנות אלי -
@nk איפה אתם רואים שזה ענין של עלות?
-
כל הדיון הוא שמתכנתים עולים יקר מאוד ולכן קשה מאוד להתקדם אם פרויקט שכזה.
ויש אנשים והרבה שמוכנים לשלם כסף והרבה כדי שיתנו להם מענה מתאים!!!! -
@nk
תביא 20-40K לחודש
ונטפרי יוכלו לגייס עוד עובד או שניים שאולי ימצאו פתרון. -
זה העינין שאני לבד לא יתרום/ יעשלם סכום שכזה.
אבל יש הרבה רנשים שמוכנים לשלם סכומים שונים כדי לקבל מענה מתאים ולשם בירור העינן צריך לחלק את הנושאים לנושאים מדויקם וכל אחד יצביע/ ואו יגיד כבה מוכן לשלם חד פעמי תמורת מיזם מסוים / וכן כמה מוכן לשלם כל חודש תמורת אותו מיזם וככה נטפרי ידעו מראש איפה הם עומדים והאם הם יכולים לקדם ואם כן מה???ב.
יש לי ידע איך להשיג את כל העינן בזול מאוד ואם הם רוצים אני יכול להפנות אותם למקומות מדויקים (לא מכאן!!) כדי שידעו איך לעשות זאת באופן מדויק ויעל!!! -
@nk
אבל גם אחרי גיוס של 50K
נטפרי לא יכולים להתחייב לכלום
זה ילך רק למחקר. -
וזה בדיוק מה שאנחנו רוצים שיבדקו כמה צריך כדי לתת מענה מתאים לבעלי עסקים וצרכים מיוחדים מהירים.
ויבדקו כמה הלקוחות רצנים וכמה מוכנים לשלם בעד מזם שכזה.
וכך יעדכנו את הבעלי עסקים. -
@nk אמר במסלולים מיוחדים לבעלי עסקים.:
וזה בדיוק מה שאנחנו רוצים שיבדקו כמה צריך כדי לתת מענה מתאים לבעלי עסקים וצרכים מיוחדים מהירים.
הבדיקה גם עולה כסף
אם אין להם פתרון כרגע על השולחן
צריך לשלם לעובד שיחפש פתרון. -
@nigun אמר במסלולים מיוחדים לבעלי עסקים.:
הבדיקה גם עולה כסף
צריך לשלם לעובד שיחפש פתרון.אפשר לפתח מודל בשתי שלבים (מו"פ).
השאלה היא האם אנשים יבינו את העלות שעלולה לתפוח בשלב המעבר ממחקר לפיתוח. -
@ברצינות אמר במסלולים מיוחדים לבעלי עסקים.:
@nigun אמר במסלולים מיוחדים לבעלי עסקים.:
הבדיקה גם עולה כסף
צריך לשלם לעובד שיחפש פתרון.אפשר לפתח מודל בשתי שלבים (מו"פ).
השאלה היא האם אנשים יבינו את העלות שעלולה לתפוח בשלב המעבר ממחקר לפיתוח.אבל מחקר לא תמיד מביא את התוצאה
אז מי יממן את זה? -
@ברצינות
אם נטפרי יבהרו זאת ויסברו את זה באופן ברור
אז כן!
(אפשר להגיד אנחנו צריכים כרגע לבדוק את העינין והעלות הראשונית (לא מחייבת) אנחנו משערים ב 60.000 אלף ש"ח עבור עובד שיבדוק (ויתכן שלא יצא מיזה כלום) את העלות של הפיתוח הכללי של העינין
זמן משוער לבדיקה 3 חודשים התשלום עבור משכורות לעובד למשך תקופת הבדיקה (סביר להניח שמספיק פחות מיזה)) -
כנראה שהבעלי עסקים לא נמצאים במסלול שהם יכולים להגיב