זמני בדיקת תמונות גבוהים באופן קיצוני מהרשום
-
@ברצינות
הענין הוא לא אם אתה יש לך גישה לשרת של נטפרי.
אלא האם השרת של נטפרי יש לו גישה לאתר שבו מאוחסנים התמונות.
מה שלא יהיה, אתר שלא חוזרים בו תמונות למעלה מחצי שעה, מומלץ לפנות למערכת הפניות לגביו. -
@magicode אמר בזמני בדיקת תמונות גבוהים באופן קיצוני מהרשום:
@ברצינות אמר בזמני בדיקת תמונות גבוהים באופן קיצוני מהרשום:
לדוג': מקרה א', בפאנל הצידי רשום כי כעת נבדקות התמונות שנשלחו לפני 42 שניות, השארתי את האתר פתוח חצי שעה (!) ריעננתי ברענון קשיח ו... כלום!!! התמונה עדיין לא נבדקה. זה חוזר על עצמו בהרבה מאוד אתרים ואשמח להבין מדוע זה קורה.
אולי זה לא נשלח בכלל לבדיקה בגלל איזה תקלה או משהו באתר הספציפי.
לפעמים קורה שהאתר חוסם גישה לשרת של נטפרי לשלוף את התמונה.תוכל לבדוק באתר: https://www.creativefabrica.com/product/electro-sans/
הנטוורק לנטפרי פעיל והתמונות נשלחו לבדיקה, אך נבדקו בפועל רק כעבור 7 דקות (הזמן הרשום: 35 שניות) (בבדיקה אחרי 6 דקות הם עדיין לא נבדקו).
-
שוב באתר הנ"ל.
תמונות אושרו בבדיקה לאחר זמן רב, אך לא התרעננו בדף באופן אוטומטי. ה-API של בדיקת התמונות עדיין מחזיר 0 לכל הבקשות שנשלחות.חשוב לי להדגיש כי התופעה הזו מתרחשת אצלי בהרבה מאוד אתרים לאחרונה.
-
באתר הנ"ל המשאבים מוגנים עם הגנת DDOS של Cloud-Flare, האם ייתכן שזה מונע מהשרת של נטפרי לגשת לקבצים?
-
@ברצינות זה שאלה ל@magicode אבל זה הגיוני שכן
ייתכן מאד שברגע שההגנה חסמה את הגישה לתמונות הם לא ייפתחו עד שתכנס שוב לדף וההגנה על המשאבים בפעם ההיא כן תאפשר העלאה של התמונות לשרת של נטפריבכל מקרה תנסה לפתוח פניה כמו שהציעו לך למעלה זה לכאורה הכי יעיל
-
@ברצינות אמר בזמני בדיקת תמונות גבוהים באופן קיצוני מהרשום:
באתר הנ"ל המשאבים מוגנים עם הגנת DDOS של Cloud-Flare, האם ייתכן שזה מונע מהשרת של נטפרי לגשת לקבצים?
יתכן שכן.
-
@אינו-יודע-לשאול אמר בזמני בדיקת תמונות גבוהים באופן קיצוני מהרשום:
@ברצינות זה שאלה ל@magicode אבל זה הגיוני שכן
ייתכן מאד שברגע שההגנה חסמה את הגישה לתמונות הם לא ייפתחו עד שתכנס שוב לדף וההגנה על המשאבים בפעם ההיא כן תאפשר העלאה של התמונות לשרת של נטפריבכל מקרה תנסה לפתוח פניה כמו שהציעו לך למעלה זה לכאורה הכי יעיל
מנסה להבין את ההגיון שבדבריך: הגישה שלי למשאבים - מאומתת, הגישה מהשרת של נטפרי לקבצים - לא מאומתת. הגישה של הבודקים בהודו - אמורה להיות מאומתת.
זה היה יכול אולי להסביר את הסיבה לכך שלפעמים התמונות לא מתרעננות. דא עקא שמבדיקה שלי עולה כי במקרה של תמונה שנבדקת - ברגע שמוחזרת תשובה חיובית (בנטוורק) הסקריפט שולח בקשה לשרת היעד (של האתר) להביא את התמונה, במקרה הנוכחי השלב הזה לא קורה.
זה גם לא מסביר מה מאריך כ"כ את זמני הבדיקה? -
@ברצינות אני לא יודע בדיוק איך הבודקים בהודו ניגשים לתמונות אבל זה וודאי לא בצורה שאתה ניגש יותר סביר שזה עובר אליהם דרך השרת
-
@ברצינות אז תרענן את האתר דרך הדפדפן ותראה שהתמונות נפתחו
-
@ברסלברי אמר בזמני בדיקת תמונות גבוהים באופן קיצוני מהרשום:
@ברצינות אז תרענן את האתר דרך הדפדפן ותראה שהתמונות נפתחו
אני פותח לפני כן את התמונות בכרטיסיה חדשה ומבצע רענון קשיח (קונטרול + שיפט + R). ברוב המקרים התמונות לא חוזרות מבדיקה בתוך הזמן שצויין.