נטפרי מנטרת דואר יוצא מחשבון המייל?
-
זה באמת משהו שבנטפרי הפעילו את זה על מיילים ממש חמורים מאוד.
ולכן נתקלו בזה רק מעט אנשים.בכל מקרה תמוהה לי למה הם סומכים יותר על בוטים שמעבירים את ההודעות שלהם לכל מיני מקומות מאשר על נטפרי.
אני סבור שבמקרים שהתוכן לא גרוע מאוד וחשוב לחסום. צריך להחזיר חסימה ברורה למייל. ולא לחסום בצורה שקטה.
למי שתוהה על החוקיות שבענין אז נטפרי פועלת לפי תנאי השימוש שכל לקוח נטפרי הסכים להם. שמאפשרים את הפעולה הזאת במסגרת הסינון.
-
תודה @magicode על התשובה
השאלה מבחינתי לפחות היא לא חוקית אלא באיזה רמה נטפרי מנטרת את תכתובות המייל שלי
זו גם התשובה לאלה ששאלו אותי למה זה חמור בעיני
הפוך, אני שמח שנטפרי חוסמים כל דבר שיש בו סרך איסור
מצד שני אני ממש לא רוצה שהמייל שלי יהיה מנוטר. זו התחלה של תהליך אבולציוני שעם הזמן יכול להפוך לדבר רע מאד.
לא רוצה להרחיב כדי לא לפתוח כאן התנצחות חסרת תוחלת -
@וידאל נטפרי לא נכנסת בכלל למידע במייל גם החסימה של הכתובות לא מביאה לנטפרי מידע לאיזה כתובת אתה פונה.
אלא זה אומר שהרובוט של נטפרי שמנטר את המלל באתרים מקבל מידע בצורה מסויימת איזה כתובות מייל לחסום והוא חוסם אותם באותו רעיון שבו נחסם דף עם מלל בעייתי
אני לא יודע בדיוק איך זה עובד כי לשמחתי אף פעם לא קיבלתי מיילים מגורמים בעייתיים עד כדי כך שנטפרי נאלצו לחסום אותם.
בכל מקרה נטפרי יידעו שנחסמת רק עם תפנה אליהם לברר למה נחסמת ותעביר להם את פרטי החסימה הרובוט לא מדווח להם שהוא חסם אותך.
כלומר אם תבקש ממישהו להתחבר למייל שלך ממחשב ללא נטפרי ולמחוק את המיילים מהכתובת הבעייתית החסימה תיפתח בלי שנטפרי יידעו בכלל שנחסמת ונפתחת.@magicode אשמח שתתקן אותי אם טעיתי או הטעיתי אבל ככה הבנתי את הדברים
-
@וידאל
אני גם חושב לחלוטין שנטפרי לא אמורים להיכנס לאיזור האישי של הבן אדם.
זה מעביר מסר שלילי שלוקחים לבן אדם את האחריות שמוטלת עליו. וזה מסר חמור מאוד.
יש מקרים שמתפרסם מייל שהוא סוג של בוט שמחזיר מידע גרוע. במקרה כזה אני כן חושב שאם יש אפשרות נכון לחסום.
באופן כללי אני חושב שמייל זה לא דבר כזה נקי כמו שנתפס אצל אנשים בראש. זה אינטרנט של ממש. ובגלל מסלולי מייל בלבד זה התפתח למימידים מאוד גדולים.ומאוד כואב לי הלב שהתמודדות המרכזית בתחום הזה זה בתוך הבית פנימה. כלומר שהנזק והקלקול מגיע מבפנים. כלומר שמי שמנהל את כל הזוהמה הזאת זה אנשים שגדלו בבתים חרדים. ועדיין נראים חרדים כביכול. וזה מאוד כואב.
-
@magicode
אגב קיבלתי מהם מייל בו הם מעדכנים על כתובת חדשה
זה כנראה משחק חתול ועכבר אינסופי. -
@nigun אתה יכול לדווח לנטפרי (תכתוב מה הכתובת הקודמת) ולכאורה זה יטופל מיידית
@magicode אמר בנטפרי מנטרת דואר יוצא מחשבון המייל?:
ומאוד כואב לי הלב שהתמודדות המרכזית בתחום הזה זה בתוך הבית פנימה. כלומר שהנזק והקלקול מגיע מבפנים. כלומר שמי שמנהל את כל הזוהמה הזאת זה אנשים שגדלו בבתים חרדים. ועדיין נראים חרדים כביכול. וזה מאוד כואב.
לכאורה זה חלק מהכאב ההתעקשות בכח להחטיא את הרבים
-
@magicode
וואו
אני עם מייל כבר חמש עשרה שנה
מקבל את כל הספאם שבעולם (פרסומות וכדומה)
אבל מעולם לא ידעתי על קיומה של התופעה המלוכלכת הזו
הייתי צריך את הפורום כאן בשביל לדעתאיזה נס שהמייל שלי לא הגיע לידיהם!
-
לא כתבתי את זה על האנשים שאתם חושבים. כי אין לי מושג מה הכוונות שלהם.
כתבתי את זה על אחרים. שכוונתיהם ברורות. -
יש מקרים שמתפרסם מייל שהוא סוג של בוט שמחזיר מידע גרוע. במקרה כזה אני כן חושב שאם יש אפשרות נכון לחסום.
אין ספק ויישר כח על זה
-
פוסט זה נמחק! -
ולכן נתקלו בזה רק מעט אנשים.בכל מקרה תמוהה לי למה הם סומכים יותר על בוטים שמעבירים את ההודעות שלהם לכל מיני מקומות מאשר על נטפרי.
אני סבור שבמקרים שהתוכן לא גרוע מאוד וחשוב לחסום. צריך להחזיר חסימה ברורה למייל. ולא לחסום בצורה שקטה.
למי שתוהה על החוקיות שבענין אז נטפרי פועלת לפי תנאי השימוש שכל לקוח נטפרי הסכים להם. שמאפשרים את הפעולה הזאת במסגרת הסינון.
אשמח אם תוכל להבהיר איך זה נעשה
זה נעשה ע"י בוט של נטפרי? בוט של נטפרי מנטר כל דבר שאנחנו כותבים בג'ימייל?
תודה -
אם @magicode לא מתפנה לענות, אולי מישהו אחר יודע מה הולך פה?
תודה מראש... -
אני לא יכול להבהיר. זה יזיק להגנה.
אני רק יכול להגיד שאני יודע שנטפרי לא מנטרת דברים שכותבים בג'מייל. גם לא באמצעות בוט. -
@yzahn אמר בנטפרי מנטרת דואר יוצא מחשבון המייל?:
@וידאל שאלת תם: למה לנטר מייל זה מעשה כל כך חמור?
כי יש דברים שאין צורך שלנטפרי יהיה גישה אליהם, כמו שהם לא מבקשים ממני גישה לקבצים המקומיים.
אציין שפעם נחסם לי חשבון גימייל
https://forum.netfree.link/topic/8967/נחסם-המייל/63
והנציגה אמרה שנחסם בטעות.
אבל אם זה על חמורים מאוד, איך יתכן שזו הייתה טעות?
חסמו לי את חשבון המייל.בגלל קבלת מיילים משירות הורדות שלא פעיל כבר שנה וחצי בערך.
ולא היה שום דבר בעייתי, רק כתובת המייל שלהם.הנציגה אמרה לי שזה לא אמור להחסם אבל כנראה מישהו התלונן על המייל הזה אז נחסם...
אבל זה לא אמור בכלל להחסם... לפחות אליבא דהנציגה.
אולי, אם אפשר, במקום ניסוח עמום של "אני לא יכול להבהיר"
שאני מבין את הצורך בו, אבל מצד שני... ובכן... אנחנו רוצים לדעת מה רמת הסינון שעל המיילים שלנו.
אז אולי לא להסביר את הצד הטכני.
אבל לכתוב בפירוש בויקי או בתנאי השירות מה נחסם במייל ומה לא.
כי אחרי הסיפור שהיה לי חיפשתי מידע מדוייק ולא מצאתי...
תודה.@magicode אמר בנטפרי מנטרת דואר יוצא מחשבון המייל?:
זה מעביר מסר שלילי שלוקחים לבן אדם את האחריות שמוטלת עליו. וזה מסר חמור מאוד.
-
@מישהו12 אמר בנטפרי מנטרת דואר יוצא מחשבון המייל?:
כי יש דברים שאין צורך שלנטפרי יהיה גישה אליהם, כמו שהם לא מבקשים ממני גישה לקבצים המקומיים.
מי מחליט למה צריך שיהיה גישה לנטפרי ולמה לא?
אם יש שירות הורדות מיוטיוב או מטלגרם אז זה ראוי להיחסם? -
@nigun אמר בנטפרי מנטרת דואר יוצא מחשבון המייל?:
אם יש שירות הורדות מיוטיוב או מטלגרם אז זה ראוי להיחסם?
No problem.
אז
א. שיכתבו באיזהשהוא מקום באופן ברור שיש חסימה על המייל.
ב. ששירות ששנה לפני האירוע הפסיק לעבוד לא יחסום מייל.
ג. שהנציגה לא תגיד לי "מייל נחסם בעיקרון רק בגלל תמונות או ומלל לא טובים (אגב, זה מה ש @magicode אמר) ולא יודעת מה קרה כאן.אולי מישהו התלונן על המייל הזה"
ד. שהמייל יפתח תוך יום במקרה הקיצוני, ולא תוך 3 (אגב, שם חזרו אלי אחרי יומיים של שקט, באופן די מהיר מפתיחת האשכול בפורום.יתכן שקשור?) -
@magicode שלחתי מייל לשירות שהייתי צריך, והופיע לי הודעה אדומה שהמייל לא הצליח להישלח, אני מבין שזה קשור לנושא [זה בוט שבאמת הפריע לי שעשו אותו, אבל אני אישית הייתי צריך אותו לדבר כשר למהדרין], ואני שמח שחסמו את זה, אבל למה אני הייתי צריך לנחש שזה נחסם, ולנסות כמה פעמים, ולא קיבלתי הודעה מסודרת מנטפרי שהכתובת חסומה? עד שראיתי כרגע את הנושא כאן, לא הייתי בטוח שזה נחסם. אין לי בעיה, ואני אפילו מעוניין שיחסמו, אבל שיעדכנו.
-
@גד
למיטב הבנתי מה שאתה מתאר לא קשור לנטפרי, זה באג מעצבן שקורה בג'ימל בדרך כלל כששולחים פעמיים רצוף לאותה כתובת, הפתרון - להמתין כמה שעות. -
@שקוע-בתורה אמר בנטפרי מנטרת דואר יוצא מחשבון המייל?:
@גד
למיטב הבנתי מה שאתה מתאר לא קשור לנטפרי, זה באג מעצבן שקורה בג'ימל בדרך כלל כששולחים פעמיים רצוף לאותה כתובת, הפתרון - להמתין כמה שעות.יתכן, ואני אנסה שוב כשיהיה שוב רלוונטי, אבל לא נראה לי, פשוט הוא אפילו לא שלח פעם אחת, חוץ מאם היתה בעיה אחרת.
-
@גד
יש באג שאם מעתיקים את הכתובת ממקום אחר הוא מכניס איזה תו נסתר
תנסה להקליד ידנית