טאבלטים
-
@דנדי
מי אמר שזה האופציה היחידה? וממה הזעזוע? -
@שקוע-בתורה אני לא מצאתי בכל הנושא הזה שום אופציה טובה
ו"מזעזעים" אני מתכוון שהמכשירים האלו בעיקרון הם כאלה -
-
-
נא להגיב באשכול רק מי שיש לו רקע ולו מנימלי בתחום.
-
-
אחד הסוגיות המורכבות בטאבלט זה רמת ההקשחה שנראה הציבור מצפה שיהיה בטאבלט.
בעוד במחשב אפשר להתקין וויפרי וזה חוסם את הוויפי. אפילו שאין רמת הקשחה גבוהה זה לא נחשב בעיה. כי ככה מקובל בציבור.
אולי בגלל שבמחשב התקנה מחדש מצריכה אחר כך יותר מאמצים לסדר את המחשב לאיך שהתרגלנו אליו.
אולי סתם בגלל שזה סטנדרט.
בפועל 99 אחוז מהאנשים מוגנים היטב גם במצב הזה.הבעיה העיקרית שבגללה נמנענו בנטפרי עד היום מלהוציא פיתרון טוב לטאלבט כי המטרה להקשיח את הטאבלט בצורה מוחלטת היא מאוד קשה. ודורשת מאיתנו הרבה.
כי בהרבה מכשירים מוטמע בתוך המעבד עצמו אפשרות איפוס שמאפשרת להחזיר את המכשיר לאיך שהוא יצא מהמפעל.
כדי לחסום את זה בכל זאת. זה דורש להתמקד בדגמים ספציפים ויקרים. או לייצר מכשיר מיוחד. בכל מקרה זה נטל מאוד כבד גם על נטפרי וגם על הציבור כשהיתרון שיש לזה הוא נמוך.
והיתרון הוא בעיקר תדמיתי. שלא יוכלו להגיד "הצלחתי לפרוץ נטפרי לא שווה כלום". כי במקרה הזה אין לזה ערך . זה דומה שיגידו הצלחתי ללכת לקולנוע למרות שיש לי נטפרי.העניין באנדרואיד שיש אפשרות קלה לאפס אותו דרך ההגדרות וממילא מתאפס כל המכשיר.
יש לו גם ניידות גדולה. ולכן המכשול פה שאם מישהו נמצא נניח בנופש. במקום שיש וויפי פתוח. וגובר עליו יצרו. יש חשש שהוא יאפס את המכשיר ויגלוש בלי סינון.מה שנטפרי יכולים לעשות כרגע זה קצת להתפשר. וזה אומר שיהיה אפשר לסדר הרבה סוגי מכשירים בצורה טובה. עם תעודה בפנים. ואם יעשו איפוס דרך המכשיר החסימה של נטפרי עדיין תישאר.
אבל בחלק מן המכשירים עדיין תישאר האפשרות לאנשים שמבינים בתחום לאפס דרך חיבור למחשב.התקנה כזאת היא מורכבת ודורשת טכנאי. ותצטרך לעלות עלות טכנאי.
בנוסף חשבתי על רעיון שכדי להוסיף סיבוך על איפוס דרך המחשב. אפשר לקבוע שמי שאיפס את ההתקנה של נטפרי. לא יוכל להתקין שוב על אותו מכשיר אלא אם כן ישלם קנס של 500 שקל. ככה לא יהיה משתלם לשחק עם זה גם למי שמבין.
אני יודע שפה בפורום יש הרבה שמבינים באנדרואיד. חשוב לנו שתגידו את דעתכם האם זה נכון שבמקרה הזה זה דומה למה שכתוב מן הזהירות שלא תרבה להיזהר.
כלומר שלפעמים הזהירות היתרה גורמת שלא יהיה לנו פתרונות לבעיות. ואז נהיה נזק כי אנשים נשארים עם טאבלטים ללא חסימה של וויפי.פשוט שישימו לנטפרי הרשאת מנהל על המערכת ובמקרה של איפוס לצורך מקרה שמחייב זה יקבל את אישור התמיכה של נטפרי ובהשגחתם
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
אני חושב שהדיון מוצה.
אני נועל את האשכול.