דחוף!! חסמו את גוגל סקריפט!!
-
@אלף-שין זה לא חסום בשבילי. האם אתה בטוח שהוא לא חסום בפרופיל שלך או על ידי הקהילה שלך?
אגב, אם אתר חסום חברי הפורום לא יכולים לעשות שום דבר בנידון, הסיכוי הטוב ביותר שלך יהיה להסביר לתמוך מדוע זה חיוני ואולי הם יכולים לעזור. -
@מישהו12 אמר בדחוף!! חסמו את גוגל סקריפט!!:
אאל"ט אפשר לפתוח את התגית הזו
לא הבנתי את דבריך, איזה תגית מדובר
-
@shloimy95 אמר בדחוף!! חסמו את גוגל סקריפט!!:
@אלף-שין זה לא חסום בשבילי. האם אתה בטוח שהוא לא חסום בפרופיל שלך או על ידי הקהילה שלך?
אגב, אם אתר חסום חברי הפורום לא יכולים לעשות שום דבר בנידון, הסיכוי הטוב ביותר שלך יהיה להסביר לתמוך מדוע זה חיוני ואולי הם יכולים לעזור.האתר לא חסום, הפונקציה חסומה
א''א לשמור או להפעיל -
-
@יוסף-חיים-16 מהתמונה נראה שמדובר על API ספציפי
הטענה פה היא שהכניסו את כל האתר לתגית "סיכון פוטנציאלי לצעירים/ות ומשועממים/ות" שחסומה בחדרי מחשבים (ללא אפשרות פתיחה למיטב ידיעתי)
פניתי למערכת הפניות וקיבלתי את התשובה המחכימה הבאה:
-
@shloimy95 אמר בדחוף!! חסמו את גוגל סקריפט!!:
אגב, אם אתר חסום חברי הפורום לא יכולים לעשות שום דבר בנידון, הסיכוי הטוב ביותר שלך יהיה להסביר לתמוך מדוע זה חיוני ואולי הם יכולים לעזור.זה חסום בהגדרות הקהילה שלי, ועל זה בדיוק אני מתלונן..
אני זקוק לפתיחת גוגל סקריפט בהקדם!!
איך זה קשור לתוכן בעייתי??
מדובר על תיכנות בחשבון גוגל נטו!!
נראה כי מישהוא פה טעה..... -
תלונות על הקהילה צריך להפנות לקהילה.
-
@צדיק-תמים אמר בדחוף!! חסמו את גוגל סקריפט!!:
@יוסף-חיים-16 מהתמונה נראה שמדובר על API ספציפי
הטענה פה היא שהכניסו את כל האתר לתגית "סיכון פוטנציאלי לצעירים/ות ומשועממים/ות" שחסומה בחדרי מחשבים (ללא אפשרות פתיחה למיטב ידיעתי)
פניתי למערכת הפניות וקיבלתי את התשובה המחכימה הבאה:
אז יש כאלה שזה כן פתוח להם?
-
@יוסף-חיים-16 הוא מדבר על האתר כולו שתוייג תגית מסויימת (סיכון פונטציאלי לפי מה שהבנתי ממה שהוא כתב) שחסום אצלו בקהילה לא על פונקציה מסויימת.
יש פה קצת שיח חירשים שכל אחד מדבר על משהו שונה. -
פוסט זה נמחק! -
@צדיק-תמים
מחקתי את ההודעה כי אני חושב שלא כל דבר צריך לפרסם.
קבל את זה בהבנה. -
@magicode אשמח למענה בעניין במייל ששלחתי לכתובת המופיעה בפרופיל.
-
פוסט זה נמחק! -
@magicode אמר בדחוף!! חסמו את גוגל סקריפט!!:
תלונות על הקהילה צריך להפנות לקהילה.
נכון.
אבל מצד שני... חסימה של אתר לתכנות תחת קטגוריה שמה הקשר בין האתר לבינה זה קצת מוזר בלשון המעטה.... ותגיות זה נטפרי קובעים... -
-
האם משהו התחדש?
לצערי יותר מ5 שעות אני מנסה לבדוק בתיעודים ובעזרה של גוגל מה מונע ממני לשמור סקריפט, ורק כשנכנסתי לאתר חרדי [מתמחים טופ] גילתי פתאום שנטפרי חסמו את זה.
אולי אפשר לדאוג להודעת שגיאה מסודרת מטעם נט פרי ולא להשאיר אותי לבזבז 5 שעות על נסיונות למצוא את הבאג
נטפרי יקרים, אני ודאי שמח להיות אצלכם, אבל מעט אנושיות, חסמתם, תודיעו!
תודה על העבר ובבקשה על העתיד
תודה
[עריכה: טעות שלי, יש בקונסול הודעה על זה, רק שפשוט לא בדקתי, כי הייתי בטוח שזה משהו אחר, סליחה]
-
@מנסה אין בקונסול תיעוד של שגיאה 418?
-
צודק,
אני מתנצל.
יש שגיאה 418 עם הכיתוב (Blocked by NetFree)
הכעיה שאני הייתי בטוח שזה משהו באבטחה של גוגל ואישורים לא מהימנים וכו', עד שכלל לא עלה על דעתי שזה נטפרי, אז לא בדקתי.
ואתה צודק, טעות שלי, ואני מתנצל.
-
@מנסה אמר בדחוף!! חסמו את גוגל סקריפט!!:
צודק,
אני מתנצל.
יש שגיאה 418 עם הכיתוב (Blocked by NetFree)
הכעיה שאני הייתי בטוח שזה משהו באבטחה של גוגל ואישורים לא מהימנים וכו', עד שכלל לא עלה על דעתי שזה נטפרי, אז לא בדקתי.
ואתה צודק, טעות שלי, ואני מתנצל.
באופן אפקטיבי מי בודק בקונסול?
-
@יוסף-חיים-16 אמר בדחוף!! חסמו את גוגל סקריפט!!:
באופן אפקטיבי מי בודק בקונסול?
זה אחד הדברים הראשונים שאני עושה כאשר פונקציה בדף אינטרנט לא עובדת. ברור שאני לא מדבר בשם אלה שאינם מפתחים, אבל אנחנו דנים בגוגל סקריפט.