טאבלט תומך "נעטפריי"
-
כהמשך לשיח הפורה, שאלתי ובקשתי מכל המומחים הפורמים, מה אני צריך לומר למוכר, בשביל שיביא לי טאבלט תומך נטפרי? דהיינו איזה דגם או מערכת או לא יודע מה, אמור להיות טאבלטי על מנת שיתמוך בנטפרי?
-
אני מצטרף להשאלה, ואני חושב שכדאי לפתוח דף בוויקי עם דגמים שיש לאנשים ועובד להם זה יעזור הרבה
-
@חובת-הלבבות אמר בטאבלט תומך "נעטפריי":
כהמשך לשיח הפורה, שאלתי ובקשתי מכל המומחים הפורמים, מה אני צריך לומר למוכר, בשביל שיביא לי טאבלט תומך נטפרי? דהיינו איזה דגם או מערכת או לא יודע מה, אמור להיות טאבלטי על מנת שיתמוך בנטפרי?
מחיפוש בפורום יוצא:
שמומלץ (גם) להתייעץ עם @957
בהצלחהאבל לצורך העניין שכל אחד יכתוב כאן
מה עבד לו
ומה עשה בעיות והסתדר
ומה לא הצליח עדיין
כל טוב -
כל טאבלט שיש לו וינדוס 10 או 8 פרו צריך לעבוד עליו ויפרי
-
האם אין בזה משום מראית עין(בפרט שיש איסור לשים מדבקות *)
-
-
לי יש טבלט לנובו ואני משתמש בו מצוין כבר כמעט שנה
אני כרגע כותב משם
-
יש לי טבלט מבוסס אנדרואיד שעובד לי מצוין דרך 019.
הבעיה המרכזית שלנטפרי אין תמיכה מלאה לזה מה שהולך להם בקלות מסדרים מה שלא -לא.
אין אפשרות להכנס לגוגל פליי בכדי להוריד אפלקציות וכל האפלקציות שיש לי במכשיר הם מלפני שהתחברתי לנטפרי
הקליטה היא היום בסדר אחרי ש975 סדר את הענין.
אם אתה צריך רק מייל ואתרים בסיסים זה מצוין אבל אם אתה צריך דברים מורכבים יותר כמו חישובים מלאים באקסל וכדומה זה לא יתאים לך
אני אישית הולך לקנות טבלט מבוסס וינדוס כמו ש975 המליץ לי.
מבוסס וינדוס עולה בסביבות 1600 שקל וזה 19
ואני מוכר לך ב450 שקל את הטבלט שלי 7 אנצ' במקום 650 בחנות פלוס מתנה נרתיק מותאם לטבלט שעולה בחנויות בארץ 130 שקלאני רוצה למכור את הטבלט שלי לפני שאני קונה וינדוס
-
@משה-זוכמיר רק שעל טאבלט מבוסס אנדרואיד אי אפשר להתקין וויפרי!!
-
@משה-זוכמיר אתה יכול להוריד אפליקציות מהכתובת apkpure.com
-
@mosh115 אמר בטאבלט תומך "נעטפריי":
אתה יכול להוריד אפליקציות מהכתובת apkpure.com
אבל זה חסום בנטפרי???
-
נכון אין התקנת התוכנה
לכן בקשתי בחנות שיחסמו לי את הוייפי עם סיסמה שרק הם יודעים
-
@משה-זוכמיר אני לא קונה אלא מקבל חדש מהחברה [טושיבה] בגלל תקלה שהיתה לי בטאבלט הקודם.
-
קניתי בקניון רפאלי טבלט אקאי 7 אינצ'
מריץ רק וינדוס 10 ולא אנדרויד.
התקנתי את ההגדרות אבטחה ואת התוכנה של נטפרי על המכשיר.
עובד מצויין כבר כמה חודשים.
[עצה טובה, כשלא משתמשים עם האינטרנט, לדוגמא בחוץ, כשאין קליטה, כדאי להעביר את המכשיר למצב שלא קולט wifi חוסך הרבה בטריה!]
בעניין מראית עין, מה רע במדבקה המתנוססת בגאון ובאופן בולט על המכשיר "האינטרנט ממכשיר זה - חסום כדין"
לע"ד אם נשווה אל כל המכשירים הכשרים בהם החותמת כמעט לא נראית אלא מקרוב ובבדיקה או שאתה מכיר את המכשיר...., הרי זה מודעה כזו היא קידוש ה' בפרהסיה! אין ספק בכך!!!
יש אחד שניחון בכושר הסברה 'נאה דורש', ומחזק את עם ישראל. ויש אחד שבהתנהלותו כדין ובגאון, משפיע חיזוק כללי, בפרט לסובב אותו - -
-
@chaim7 אמר בטאבלט תומך "נעטפריי":
בעניין מראית עין, מה רע במדבקה המתנוססת בגאון ובאופן בולט על המכשיר "האינטרנט ממכשיר זה - חסום כדין"
לע"ד אם נשווה אל כל המכשירים הכשרים בהם החותמת כמעט לא נראית אלא מקרוב ובבדיקה או שאתה מכיר את המכשיר...., הרי זה מודעה כזו היא קידוש ה' בפרהסיה! אין ספק בכך!!!לענ"ד ולדעת הרבה מגדולי ישראל כולל אלו שאישרו את המכשירים המוגנים(?) גם אלו המוגנים "לא 100%" מבחינת המשתמש בזה "ו100% לא" מבחינת המראית עין
ומה שכתבת מה רע במדבקה המתנוססת בגאון ובאופן בולט על המכשיר "האינטרנט ממכשיר זה - חסום כדין" אם זה לא מדבקה רשמית מוועד מסויים או מנטפרי ודאי שזה בבחינת הסביבה סוג של "אומר ראו כשר אני" כי יתכן שאין לזה כיסוי וסתם שם את המדבקה וד"ל -
@הצפוני אולי, אבל אדם שמכריז על עצמו שאינו משתמש במכשיר פרוץ, עדיף על אחד שלא אכפת לו מה חושבים (וזה נכון בין אם המכשיר שלו מסונן ובין אם לא).
-
@הצפוני אכן, אם אתה רואה במחשב מוגן אבסלוטית ובאופן מבוקר כ"חזיר מוכשר", אתה צודק. חזיר פושט טלפיו לומר ראו אני כשר.
מתוך השוואה זו, על כרחך הגעת למסקנה המתבקשת, שהשימוש במחשב אפילו מוגן נטפרי (שלדברי מר אינו גלאט) מותר רק לאור כך שגדולי ישראל אישרו את המכשירים המוגנים אשר לדבריך אינם אלא חוכא והיטלולא. (אמנם - אילו הגדרת את ההשתדלות להגנה כהשתדלות מקסימלית לתוספת ומיקסום הקדושה בכלל ישראל לייצר 'דרכא אחרינא' יותר טובה, ובכל זאת יש מקום להוסיף קדושה -- ניחא. אבל בהגדרות של כשר או לא, 'לא 100%' אצלינו זה לא נקרא אלא......טרף)
בנוסף, אם גדולי ישראל הם נושא לביקורת, ויש מקום ח"ו לבקר את דבריהם - נמצא האדם פסק דין לעצמו ואין לו שום צד היתר להשתמש גם בשירות אינטרנט מוגן ומפוקח ככל שיהיה כנ"ל.
אכן, מסיפא של הדברים מבקש הכותב אישור רשמי על ידי וועדות - ופשוט שיש בזה מעלה חשובה, עכ"פ גם עם החותמת, אם נראה לך שילד או בחור צעיר יהיה מי שיהיה יחשוב שאתה היקלת ומחזיק ח"ו.... ועי"כ הוא יקל לעצמו החותמת ה'חצי שקופה' לא תפטור אותך מתביעה. חובה להיות ברור - ואין יותר ברור מפתק מאיר עיניים.
(אגב, דברי חכמים אינם כמליצה והוראה פוליטית, שניתנת לביקורת על ידי כל 'חכם' מזדמן ח"ו - ובטוחני שלא לכך התכון הכותב)עכ"פ לכל היותר ניתן לדמות נושא של מראית עיין לנפסק בהלכות בשר וחלב עלניין חלב שקדים עם בשר, בו יש להניח שקדים להיכר וכנ"ל אם ההיכר מתחת השולחן או שקוף למחצה, אין היתר.
נמצאנו למדים שמומלץ להדביק סימן שמפנה את תשומת הלב לכך שלא מדובר בפריקת עול.
אחד כזה הוא מקדש שם שמים ברבים בלי ספק והוא מזכה הרבים ומרבה כבוד שמים אשריו ואשרי חלקו בזה ובבא-
(ובהיות שכב' רואה הנהגה חשובה זו בעיין מלוכסנת גם זוכה לקיים ואל יבוש מפני המלעיגים עליו בעבודת ה'....) -
@מיציבושי אמר בטאבלט תומך "נעטפריי":
@chaim7 אני מתאר לעצמי שיש לו חיבור לאינטרנט רק עם WIFI אז זה לא הכי שימושי רק אם קונים גם מפיץ WIFI
@957 פרסם באחד מהודעותיו בנושאים הקודמים על טאבלעט טאבט של 10 אינ' שיש לו מקום לסים וכמובן עובד עם ויפרי וינדוס 10נכון, אין לטבלט סים, בשבילי הוא שימושי - כי עיקר השימוש בו הוא כמחשב קטן לתזכורות, שימוש בהודעות שנשלחו אמש באימייל, דברי תורה וחשבונות כמו אקסל וכד' לעניין בו אני מתעסק בתקופה זו.
בערב הוא מתחבר על הwifi בבית ומסנכרן את הדוא"ל.
לי אין צורך כרגע ביותר מכך. (המחיר שלו הוא סביבות 250 שקל)