מה קרה שחסמו את ספריא?
-
@אבצן ממש פחד פחדים...
-
זה הפסד עצום, יש הרבה ספרים שימושיים בספריה, השתמשתי בו לעתים קרובות מאוד.
לכל ספר יש URL אחרת, מדוע אי אפשר לשמור את ספרי התורה פתוחים ולחסום את השאר? -
@shloimy95 לדעתי זה בבחינת אפיקורוס שכתב ספר תורה שחייב לשורפו, וחוץ מזה יש חשש גדול שהכניסו או שינו כמה דברים פה ושם ח"ו.
-
וועדת הרבנים לביצור חומות הדת אמרו לנו שזה יותר גרוע מספר תורה שכתבו מין.
כי פה הם מכניסים פירושים ותיקונים לפי הנצרות. וגם בלתי אפשרי לסנן את זה.אני מרגיש מבחינה רגשית שמי שפטריוט להקב"ה צריך לשמוח על החסימה הזאת. לא יתכן שנתן לעבודה זרה לגיטמציה.
אתר שמכניס תוכן נוצרי צריך להעיף אותו לכול הרוחות. ואני לא אומר את זה מטאפורית.
עבודה זרה זה אחת משלושת העבירות החמורות שיהרג ואל יעבור.אני אומר את זה לגבי הרעיון לסנן את האתר. זה פשוט מבחיל אותי לחשוב שבעלי האתר יוכלו להגיד שחרדים משתמשים באתר שלהם.
-
צריך לפתוח ספריא חרדית
-
@magicode תודה רבה שאתם מגנים עלינו. אני יותר כעסתי מאשר שמחתי, איך חודש שלם שאני משתמש בזבל הזה. ימח שמם וזכרם. שמשיח יבאו מהר ויעיף את כל הזבל הזה.
-
@לא-מתייאש אמן שימותו הכופרים בתורת ה'
-
@אבצן אמר במה קרה שחסמו את ספריא?:
@מאיר-האלוף אמר במה קרה שחסמו את ספריא?:
מה זה ספריא?
אתר עם המון טקסטים יהודיים תורניים [ולפי מה שכעת ראיתי שכתבו בחסימה - גם נוצריים...]
יש על כך הרבה בביקורת על האפליקציה בגוגל פליי
@magicode האם זה אתר נוצרי, או יהודים ליברליים? (כמו בנט למשל)
האם יש אינדיקציה שהם התערבו בספרי קודש? -
@מאיר-האלוף אמר במה קרה שחסמו את ספריא?:
צריך לפתוח ספריא חרדית
תחליף (שאני מקווה) כשר הוא https://www.themercava.com/app/
-
@אבצן לא מבין מה הבעיה ואיפה מצאו דברי נצרות ?
-
@magicode נכון, לא הבנתי שזה כל כך גרוע או שלעולם לא הייתי מציע שזה ייפתח חלקית.
-
@אריק-ra אמר במה קרה שחסמו את ספריא?:
היית צריך לשאול את @magicode אני משתמש עם זה כבר כמה שנים ואף פעם [ב"ה] לא ראיתי שם משהו אפילו דומה, ואפילו לא פעם הייתי שולח להם הגהות...
בכל אופן כשיידעתי אותם על החסימה, הם אמרו לי ש"מקימי האתר נגד צנזורה על כל צורותיה"...
לפי מה שאני שומע עכשיו, אני גם מבין למה...רק שמאד התפלאתי שמדובר באתר נוצרי - דבר שאין לו שום 'רמז' באתר עצמו, או אולי זה גוף הענין, להסוות, כמקובל אצל המיסיונרים שמנסים להכנס דרך הדלת האחורית כאילו הם כביכול 'תנכיי"ם' ויהודים...
-
@אחד-תם אמר במה קרה שחסמו את ספריא?:
האם זה אתר נוצרי, או יהודים ליברליים? (כמו בנט למשל)
רק שמאד התפלאתי שמדובר באתר נוצרי - דבר שאין לו שום 'רמז' באתר עצמו, או אולי זה גוף הענין, להסוות, כמקובל אצל המיסיונרים שמנסים להכנס דרך הדלת האחורית כאילו הם כביכול 'תנכיי"ם' ויהודים...
@ויקיפדיה אמר בהמכלול:
ספריא (באנגלית: Sefaria) הוא מלכ"ר המפעיל אתר אינטרנט המשמש כספרייה דיגיטלית מקוונת של טקסטים יהודיים חופשיים ובקוד פתוח. היא נוסדה בשנת 2011 על ידי ברט לוקשפייזר (Brett Lockspeiser), לשעבר מנהל מוצר בחברת גוגל, והעיתונאי והסופר ג'ושוע פואר.
ובתוצאות גוגל מספריא (שאינן חסומות) אני רואה שהראשון בודאי יהודי ה' ישמרנו
המייסד השותף ברט לוקשפייזר נבחר להיכלל ברשימת חמישים היהודים המשפיעים בארה"ב של גוף ...
כמו כן הקרנות שסייעו במימון המפעל (קרן נתן, Jonathan and Tamar Koschitzky, וקרן ג'ים ג'וזף) הן קרנות של יהודים, מסתמא מהסוג המוזכר למעלה
-
@yp אמר במה קרה שחסמו את ספריא?:
רק שמאד התפלאתי שמדובר באתר נוצרי - דבר שאין לו שום 'רמז' באתר עצמו, או אולי זה גוף הענין, להסוות, כמקובל אצל המיסיונרים שמנסים להכנס דרך הדלת האחורית כאילו הם כביכול 'תנכיי"ם' ויהודים...
@ויקיפדיה אמר בהמכלול:
ספריא (באנגלית: Sefaria) הוא מלכ"ר המפעיל אתר אינטרנט המשמש כספרייה דיגיטלית מקוונת של טקסטים יהודיים חופשיים ובקוד פתוח. היא נוסדה בשנת 2011 על ידי ברט לוקשפייזר (Brett Lockspeiser), לשעבר מנהל מוצר בחברת גוגל, והעיתונאי והסופר ג'ושוע פואר.
אז אולי כדאי לעדכן זאת בויקיפדיה ובהמכלול? לציין שהאתר כולל גם טקסטים נוצריים וכו'?
-
@אריק-ra אמר במה קרה שחסמו את ספריא?:
@אבצן לא מבין מה הבעיה ואיפה מצאו דברי נצרות ?חח
-
@ויקיפדיה אמר בהמכלול:
אז אולי כדאי לעדכן זאת בויקיפדיה ובהמכלול? לציין שהאתר כולל גם טקסטים נוצריים וכו'?
קריינא דאיגרתא וכו'
מה שמעניין שבאמת מצויין שם שם שהאתר מכיל טקסטים יהודיים -
@אריק-ra מה אתה רוצה שיציגו לך את המידע ותיחשף לדברי כפירה ח"ו
תודה לאלו שעושים את העבודה השחורה בשבילינו
תודה תודה אין מילים -
@ויקיפדיה אמר בהמכלול:
קריינא דאיגרתא וכו'
מה שמעניין שבאמת מצויין שם שם שהאתר מכיל טקסטים יהודייםהייתי מוכן להיות פרוונקא אם הייתי נחשף בעצמי והייתי יכול להעלות דוקומנטים, אבל לכתוב על סמך ששמעתי, זה לא רציני.
-
פוסט זה נמחק! -
@magicode האם אני יכול לפרסם את הפוסט שמחקתי ?