נטפרי וסמרטפון
-
@netanel הדרן ממש לא מעודדים אנשי להשתמש בדפדפן נטפרי
הם כל הזמן אומרים לאנשים לקחת את דפדפן סייפטאק -
@netanel אמר בנטפרי וסמרטפון:
אני אישית חושב שלא היו צריכים לספק להם את הסינון שלהם
ומה יעשו אנשים שיש להם הדרן וצריכים גוגל?
הם גם רוצים סינון מעולה של נטפרי -
אם אתה רוצה להערים על אנשים אתה לא צריך הדרן, כל מכשיר לא כשר יכול לגלוש ברשת נטפרי אם הותקנה תעודת האבטחה. אתה יכול לעשות זאת גם עם מחשב אם אתה לא מתקין וויפרי. מה שאתה רואה בדפדפן לא מוכיח שיש חסימה במכשיר.
בנוסף נטפרי כותבים במספר מקומות באתר שלהם שהם לא מאשרים שימוש בנטפרי בסמארטפון, לכן ברגע שאתה רואה סמארטפון אתה יודע שנטפרי לא מאשרים. -
@shloimy95 מה זאת אומרת לא מאשרים? הם לא נתנו היתר להדרן בשימוש הסינון שלהם? הדרן עודים נגדם?
-
-
-
@shloimy95 אמר בנטפרי וסמרטפון:
@netanel @אחד-תם http://wiki.netfree.link/wiki/Wifree_לאנדרואיד
מה אתה בא להראות כאן?
-
@netanel אמר בנטפרי וסמרטפון:
הרבה שמחזיקים סמרטפון מתגאים ומשווים אותו לנטפרי במחשב. הם טוענים, בא תראה יש לי חסימה של נטפרי.
בנוגע לדפדפן הם צודקים
יש להם בדיוק את אותה רמת סינון שיש לך במחשבחוץ מהדפדפן של נטפרי שהוא בהדרן אין קשר בין נטפרי לסמרטפונים נכון?
אכן - כל הקשר של נטפרי זה הדפדפן
כל שאר האפליקציות אינם קשורות לנטפרי -
@a0533057932
אני חושב שזה לא מדויק מה שכתבו כאן, יש אפשרות עקרונית לוויפרי גם באנדרואיד, למרות שאין תמיכה, מה שאומר, שהמכשיר חסום לרשתות אחרות, והגלישה רק בנטפרי כולל באפליקציות (יש להם חנות שלהם), לפי הידוע לי, כמדומני שאיני טועה בכך, רק אני לא יודע אם זה מה שהוצג למי שפתח את הנושא, -
@כן-כבודו אתה מכיר וויפרי שמתאים לכל מכשירי האנדרואיד?
כי מה שאני מכיר זה רק לדגמים מסויימים של טאבלטים -
@יש-בורא-עולם
לא יכול לומר במדויק, אבל כשביררתי את הנושא מול המבינים, בעקרון זה אפשרי בכל האנדרואיד העדכניים, אבל אין התחייבות ואחריות מצד נטפרי, וההתקנה על אחריות המתקין בלבד, כמו כן, לאחר ההתקנה אין אפשרות להסיר כלל, -
@כן-כבודו עד כמה שידוע לי נטפרי לא מרשה להתקין את התוכנה על סמארטפונים
-
@כן-כבודו אמר בנטפרי וסמרטפון:
@a0533057932
אני חושב שזה לא מדויק מה שכתבו כאן, יש אפשרות עקרונית לוויפרי גם באנדרואיד, למרות שאין תמיכה, מה שאומר, שהמכשיר חסום לרשתות אחרות, והגלישה רק בנטפרי כולל באפליקציות (יש להם חנות שלהם), לפי הידוע לי, כמדומני שאיני טועה בכך, רק אני לא יודע אם זה מה שהוצג למי שפתח את הנושא,אתה מערבב בהן סמרטפון וטאבלטים
כאן דיברו על סמרטפון -
@אחד-תם צודק, מודה ועוזב....
-
בהדרן יש ואצפ לא? הסינון על הדפדפן זה אולי עוזר אבל..... אפשר להגיע לכל המי ומה דרך הואצפ....
-
@net111 בהדרן יש וואצפ למי שצריך
האם ניתן לשקר ולרמות את הוועדה?
יתכן
אבל זה לא הנושא
מה גם שוואצפ בפני עצמו ללא קבוצות הוא לא שונה ממיל -
@a0533057932 הוא שונה בהרבה... הסירבול של מייל בהרבה יותר קשה... הזמינות של ואצפ בעייתית.... חוץ מזה שאייפון בכיס יותר זמין...