כידוע שהצ'אט נחסם למסלול מייל בלבד, אך דע עקא ישנם כאלו שהתרגלו לזה, וכשזה נחסם הם פשוט עברו למסלול הירוק, או אפילו המשיכו הלאה.
ולכן אני רוצה להציע שיהיה מסלול של מייל עם צ'אט (בתשלום), כדי שאנשים שמלכתחילה לא רצו אינטרנט, ורק בגלל ההרגל שבעבר זה היה פתוח, עכשיו יש להם כמה אתרים פתוחים והסדק יכול להיפתח יותר, וחבל.
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי קטונתי
-
רעיון בנוגע לצ'אט בgmail
-
RE: מכרתי לאחד את הסטיק Huawei E8372h-608 ו... לכל בעלי הנסיון משווע לעזרתכם !
@zeevgros יש סטיקים שמקבלים חשמל ולא עובדים.
לגופו של עניין אני חושב ששירות שווה כסף, כלומר אם אתה נותן שירות בצורה נוחה ועם חיוך זה מזמין לקוחות.
במקרה שהבעיה אצלו אתה יכול להסביר ללקוח בטוב טעם שאם זה בעיה תכנית שלא קשורה למכירה שלך אתה גובה XXX.
ייתכן שתראה פלאות פתאום הוא יצליח לסדר את הבעיה לבד -
RE: אתה רוצה מסונן? תשלם יותר!! למה? ככה..
@נטפריס אשתדל לענות על ראשון ראשון ועל אחרון אחרון.
ראשית, אם יש לך תשובה עניינית אתה יכול לכתוב אותה בצורה עניינית זה לא סוד שהצורה התקיפה יוצרת ויכוח שבו גם אם אתה צודק הצד השני לא יקבל אותו, אז צריך לפעמים להיות חכם ולא רק צודק.
שנית, כתבת שאם אני חולק זה כבר ויכוח עם התורה, ועל זה אני חולק.
כי אומנם מדובר על ניק בלבד, אבל אתה יודע מה ההרגשה כשמישהו תוקף אותך גם כניק ויש פה הלבנת פנים ברמה מסויימת, אז שאלתי בפי, מי התיר לך להתנהג כמו האדם הלא הגון שכתב מה שכתב? ועוד שאין אתה בעל דברים, כלומר הוא לא כתב עליך, ואין לך אחריות על דבריו.
ולכן, אנחנו לא יכולים להשתמש בתורה רק לצד שלנו.
שלישית, אני לא מתמסכן, כמו שכתבתי לעיל שלי אישית זה לא מפריע בחלק מהמקרים, אבל כן הייתי רוצה לעשות שינוי כדי לראות שהציבור שלנו לא נסחט בדברים שהוא מוכרח להם, כמו כשרות דיור וכדו'
כי אנחנו או לפחות אני חושב, שכסף זה לא העיקר וזה מה שאנחנו כחרדים צריכים לשמש דוגמא בכל המערכות שמוכרחות לציבור. -
RE: שינוי נדרש באינדקס "אתרים נפוצים"
@ElazarFessel תמיהה זאת היתה עלי כבר מהבחירות שסיסמאותיו של בן גביר צעקו שם.
-
@נטפריס כאחד שמציק לו באופן קבוע התגובה החריפה שלך בנושא הזה הייתי רוצה לכתוב מספר דברים:
ראשית, אני מסכים איתך שנטפרי שווה כל שקל, ומישהו צריך להרוויח, ובאופן אישי לא מפריע לי המחירים, אבל,
אני לא חושב ששום חרדי באשר הוא שם לא צריך לתת גושפנקא למחירים גבוהים, ולמה?
כי אנחנו סובלים מסלולר יקר כי יש מונופול.
מדיור יקר כי יש היצע.
ממזון יקר כי יש כשרות.
וכו' בלבלבהבלה.
ולמה זה קורה כי אנחנו כציבור נכנעים לזה, ולא עומדים על שלנו, אז ייתכן שיש סיבות שהם צודקים ואין כאן המקום להאריך.
אבל אנחנו צריכים לתת גיבוי לכל ניסיון הוזלה שיכול להיות, ולא לתקוף, וכל מקום יכול להיות במה לזה.
אחד מהדברים הנפלאים של נטפרי, זה שאת בעליו לא מעניין כסף, זה נפלא, וזה מה שחסר לנו בכל גופי הכשרות האחרים. -
@clickone ממש לא!
ולמה כי כשמדובר באבא שלך ואתה מודיע את זה, אני מבין את רגשותיך!
ואם אתה לא מודיע שזה אביך, אתה נשמע מוזר!
ואנחנו חוזרים לשאלה מהתחלה.
אני לא יגרר, אבל אם אתם לא דוברים אמת השיחה איתכם לא עניינית... -
RE: מכרתי לאחד את הסטיק Huawei E8372h-608 ו... לכל בעלי הנסיון משווע לעזרתכם !
@משפחת-כהן יש לזה משפחה וחברים או שאתה מוצא אדם נדיב, אבל זה מגוחך ללכת לאדם שמרוויח על מכירת מוצר כמה שקלים ולהלביש תוספות שלא שוות את המחיר.
תמיד ניתן להתייעץ לפני... -
RE: קליטה של פלאפון המודיעין עילית
@משוש מעניין נראה לי שזה חדש כי בפעם האחרונה שבדקתי (לא ממזמן) לא היה פלאפון וגם למטה יותר לא היה להם. (בין מודיעין עילית ללפיד)
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי קטונתי
-
RE: לאחרונה, אופס שגיאה נסה שוב, באיביי.
@DovidStroh לא, מהסיבה שזה מסתדר.
אבל אולי באמת זאת הברירה היחידה שלי. -
לאחרונה, אופס שגיאה נסה שוב, באיביי.
בשבועות האחרונים אני לא יכול להצביע על הזמן המדוייק.
אבל כל פתיחה של עמוד באיביי, מתחילה באופס שגיאה נסה שוב.
לאחר רענון העמוד עולה, וזה משגע בפרט כשמדפדפים בהרבה עמודים זה קורה המון.
מישהו יודע למה זה קורה? מה אפשר לעשות? -
RE: רעיון בנוגע לצ'אט בgmail
@MERS נכון אבל התשלום בזה הוא גבוה (שומו שמים 7₪) עבור אלה שהיו מקבלים מייל בחינם...
בד"כ מדובר בלא נשואים (בכל אופן המקרים שאני מכיר)
וחבל מאוד כי אחרי שהם התרגלו לצ'אט זה ניהיה "הכרחי" והם מחפשים לשלם כמה שפחות.
אז אני מבין שאת הצ'אט צריך לסגור כדי שלא יפלו בו אחרים.
אבל אני גם מבין שצריך שיהיה מענה קליל לאלה שהתרגלו בלי שיפתח להם אתרים נוספים. -
רעיון בנוגע לצ'אט בgmail
כידוע שהצ'אט נחסם למסלול מייל בלבד, אך דע עקא ישנם כאלו שהתרגלו לזה, וכשזה נחסם הם פשוט עברו למסלול הירוק, או אפילו המשיכו הלאה.
ולכן אני רוצה להציע שיהיה מסלול של מייל עם צ'אט (בתשלום), כדי שאנשים שמלכתחילה לא רצו אינטרנט, ורק בגלל ההרגל שבעבר זה היה פתוח, עכשיו יש להם כמה אתרים פתוחים והסדק יכול להיפתח יותר, וחבל. -
איביי ישראל עושה בעיות
מאז שיש לי נטפרי (לא היה לי משהו אחר)
האתר הזה עושה לי בעיות בהתחלה זה לא היה עולה וכותב לי שאולי תוקפים מנסים לפרוץ לי לחשבות (כאילו אין תעודת אבטחה)
ולאחר מכן האתר עולה אבל הוא כל הזמן מחפש ולא מציג מוצרים.
האם זאת בעיה מוכרת או שזה רק לי? -
RE: קליטה של פלאפון המודיעין עילית
@kamin השאלה היא איפה אתה אני הייתי בפלאפון ועברתי ל019 ואני עם יותר קליטה זה משנה המיקום.
לא רואים אצלך כמה קליטה יש לך.