@מרפאה-בעיסוק כדאי לפנות למערכת הפניות ולהסביר להם בפירוט רב את הצורך וסוג הסרטונים המדובר.
כמו כן, אפשר להתקשר למשרד.
בבקשה לא לסקול אותי עם תגובות של "הם לא מסכימים" "אמרו לי לא" וכדו'.
מהכירות שלי, יש פתרונות לשלל בעיות, צריך לבקש יפה.
@מרפאה-בעיסוק כדאי לפנות למערכת הפניות ולהסביר להם בפירוט רב את הצורך וסוג הסרטונים המדובר.
כמו כן, אפשר להתקשר למשרד.
בבקשה לא לסקול אותי עם תגובות של "הם לא מסכימים" "אמרו לי לא" וכדו'.
מהכירות שלי, יש פתרונות לשלל בעיות, צריך לבקש יפה.
האתר של CNBC לא מכיל אך ורק חדשות פיננסיות. יש שם עוד הרבה מאוד תוכן שאני שמח שנטפרי חוסמים.
"אתר חשוב" זה לא מצדיק פתיחה.
יש המון אתרים "חשובים" מאוד שנטפרי חוסמים.
רייטינג של אתר ברשת הוא לא קובע התאמה לבן תורה.
סתם נקודה למחשבה, האם אתה אישית מוכן לקחת אחריות על תוכן האתר? האם אתה תסכים להדפיס את כל תוכן האתר ולחלק בחיידרים ובתי יעקב?
נטפרי נושאים באחריות עצומה! כל אתר שפותחים מאפשר גישה למאות אלפי אנשים טובים וטהורים שעלולים ח"ו להיכשל. לפני שבאים עם טענות כדאי לנו המשתשמים להבין את האחריות הגדולה.
I also wish it would be opened though I highly doubt that Google Street View is a deal breaker for people.
Switching to NetFree from almost any other filter requires giving up some or many of the things you are used to.
Most people have to go through a difficult period getting used to the filter.
Give it a few months and try to remind yourself why you made the change. IT IS WORTH IT!
It's tough, hang in there:)
@אלי-tza באיזה סוג מכשיר הוא משתמש? בטח יש לו משהו שרץ ברקע ש"גונב" לו את הדאטה.
אם זה מחשב שמריץ ווינדוס אפשר לבדוק את זה בהגדרות/רשת ואינטרנט/מצב ושם יש כפתור של Data Usage שמראה כמה דאטה כל תוכנה לקח בתקופה האחרונה.
כדאי גם לבדוק שאין אנשים אחרים בבית שמשתמשים...
יש לכם הצעה איך לעשות את זה?
לי נראה שעדיף להיות בלי לגמרי מאשר עם לינקדין והמון פונקציות שלא עובדים.
אם אין לכם, תמצאו פתרון אחר. אבל מה תעשו שיש חשבון פתוח בנטפרי ואז תתקעו מול מעסיקים עם בעיות סינון מורכבות שלא יהיה נעים להסביר למעסיק מתעניין חדש.
מחכה לשמוע רעיונות
@אייזיק-דייטש אני מבין התסכול, כולנו היינו שם.
רק אוכל לומר מניסיון שזה משתפר עם הזמן.
אתה לא תצטרך כל יום לפתוח 20 אתרים, כרגע יש לך משהו ספיציפי וצריך לפתוח.
בהמשך הדרך האתרים יהיו פתוחים גם בגלל שאתה פתחת וגם כי יש עוד משתשמים שפותחים אתרים.
אני לפעמים מתפלא מהאתרים הפתוחים! נושאים מוזרים ונישתיים שמשתמש נטפרי אחר כבר פתח. הדרך הזאת של פתיחת אתר לכולם זה מאד מקל על כולם.
תחזיק חזק:)
@אברהם-ח אם זה קורס כ"כ מבוקש אז למה אתה צריך לפתוח אל כל הסרטונים? איפה האחרים שצופים? למה הם לא פותחים...
למה שנטפרי ישקיעו הון משאבים למצוא פתרון לבעיה נקודית של משתמשים בודדים?
כיום יש מעל 875,000 סרטונים שנטפרי עברו עליהם. אתה בעצמך בטח נהנה מהמון מהם. והם נפתחו ע"י משתשמים אחרים כמוני כמוך. פעם ראובן פותח ושמעון נהנה ופעם שמעון פותח וראובן נהנה.
נטפרי הם לא מחייבים אותך להשתמש בפתרונות שלהם, הם מספקים שירות, אם אתה רוצה תיקח, לא תרצה אל תיקח.
האמת שהייתי במקום שלך (הרבה פעמים) וצריך פשוט להחליף חשיבה ולהבין שכל משתמשי נטפרי נמצאים באותה סירה. אנחנו קבוצה של אנשים שרוצים אינטרנט מהיר עם סינון איכותי ומהודר. ההנהלה עושה מעל ומעבר בשבילנו וכל אחד צריך לעזור ולהשתתף. כשאני פותח סרטון או אתר אני חושב לעצמי שאני עושה חסד עם עוד אנשים שיוכלו גם ליהנות מההשקעה שלי.
ושאני מגיע לאתר או סרטון פתוח ליבי מתמלא הודאה לאיש הטוב שבא לפני ופתח.
סליחה על המגילה, אני פשוט באווירה של פורים:)
@משפ-כ אתה שילמת גם על האופיס שלך?
ואני יכול לבדוק מה קורה בנגן שלך?
איזה דיסקים יש שם שלא שילמת עליהם?
יש אנשים שבאמת משתדלים לא לגנוב, זה אולי נשמע פלא אבל זה קיים.
אני משלם על האופיס שלי.
קורא לפעמים בזמן האחרון ככל הנראה בגלל עדכונים שגוגל מבצעים. זה לא קשור לנטפרי.
וכמו ש@איש-פשוט-מאוד אמר, שפותחים את הקישור הישיר לאפליקציה זה בדרך כלל עובד. https://chat.google.com/
@n_נתי אמר בגוגל חושבים שאני רובוט ולא נותן לי לעשות חיפוש:
@מד אמר בגוגל חושבים שאני רובוט ולא נותן לי לעשות חיפוש:
@ברצינות אולי הם נכונים בטענתם.. (זה יכול להיות לפעמים..) הם כותבים בהציטוט שהבאת שהמחשב שלכם או איזה מכונה שבהרשת שלך מתקשר להאתר של גוגל באופן קבוע ולזה הם חושדים שיש כאן איזה רובוט.
לפעמים יתכן שיש איזה מדפסת וכדו' שעושה זה, האם חברת לאחרונה איזה מחשב או מכונה חדשה להרשת שלכם?עכשיו זה עובד לי.
לא חיברתי מכשיר חדש לרשת.
אולי זה קשור שהמחשב שלי היה מחובר לרשת אחרת בימים האחרונים וגם השתמשתי ב VPN ברשת השנייה?
נראה לי שאמחק cookies מהדפדפן
@מד אמר בגוגל חושבים שאני רובוט ולא נותן לי לעשות חיפוש:
@ברצינות אולי הם נכונים בטענתם.. (זה יכול להיות לפעמים..) הם כותבים בהציטוט שהבאת שהמחשב שלכם או איזה מכונה שבהרשת שלך מתקשר להאתר של גוגל באופן קבוע ולזה הם חושדים שיש כאן איזה רובוט.
לפעמים יתכן שיש איזה מדפסת וכדו' שעושה זה, האם חברת לאחרונה איזה מחשב או מכונה חדשה להרשת שלכם?
עכשיו זה עובד לי.
לא חיברתי מכשיר חדש לרשת.
אולי זה קשור שהמחשב שלי היה מחובר לרשת אחרת בימים האחרונים וגם השתמשתי ב VPN ברשת השנייה?
קודם כל, יכול להיות ש @א-פ-1 התכוון שה' ישמור שיוטוב פרוץ כי כך מעט נשמע מדבריך למעלה.
איך אתה מצליח להבין מהמילים שלי שיש יוטיוב פרוץ?
הוא כתב שהוא לא מעוניין בקניה, אז עניתי שיש פרוץ...
אין בעיה, חוזר בי.
@משפ-כ אתה שילמת גם על האופיס שלך?
ואני יכול לבדוק מה קורה בנגן שלך?
איזה דיסקים יש שם שלא שילמת עליהם?
יש אנשים שבאמת משתדלים לא לגנוב, זה אולי נשמע פלא אבל זה קיים.
אני משלם על האופיס שלי.
עשיתי חיפוש פשוט בגוגל וקיבלתי את הבדיקה של התמונות, נכשלתי בבדיקה ועכשיו הוא לא נותן לי להיכנס כלל.
עוד מישהו נתקל בזה? יש פתרון?
תודה רבה
@נטפריסט אמר בעוד מישהו חווה בעיה בכניסה למג'יקוד?:
זה בעייה בבזק ככל הנראה ללקוחות עם ראוטר b
הפתרון זה לחסום את הכתובת https://agent-gateway.prod.bzq.securingsam.com/
ב הגדרות הסינון האישיות שלכם.
אחרי זה לכבות את הראוטר ולהפעיל מחדש
מה זה הקישור הזה? מה הוא עושה? ניסיתי לגשת אליו ויקבלתי 404
אני לא מבין בפוטושופ אבל קראתי שיש AI מובנה שעורך תמונות.
זה פתוח בנטפרי?