מידג'רני - האתר הרשמי נפתח!
-
@שואל1234 אמר במידג'רני - האתר הרשמי נפתח!:
אם רק ההתחברות היא דרך דיסקורד ולא האתר עצמו למה שתהיה בעיה?
לנטפרי עד כה לא היה חסימה באופן עקרוני על אישורי כניסה לאתרים באמצעות חשבון של רשתות חברתיות.לכאורה עדיין לא מצאו דרך להפריד בין שלב האימות וההתחברות לבין הרשת החברתית עצמה
-
לנטפרי עד כה לא היה חסימה באופן עקרוני על אישורי כניסה לאתרים באמצעות חשבון של רשתות חברתיות.מנין לך שרק ההתחברות היא דרך דיסקורד ?
-
@ליכט אמר במידג'רני - האתר הרשמי נפתח!:
לנטפרי עד כה לא היה חסימה באופן עקרוני על אישורי כניסה לאתרים באמצעות חשבון של רשתות חברתיות.מנין לך שרק ההתחברות היא דרך דיסקורד ?
זה בדיוק מה שהבאתי בקישורים לעיל. מדובר באתר חדש של מידג'רני, שפועל על הדומיין שלהם ולא על דיסקורד. כדי לראות את התוכן המעודכן יש להתחבר (אחרת רואים רק מלל חסר משמעות כמו שכתב @צדיק תמים). הדרך להתחבר היא באמצעות דיסקורד
-
@nh-local
אם אתה בטוח שזה כך.
הייתי ממליץ לך לשלוח פניה, לפרט את הנ"ל, ולבקש לבדוק אם יש אפשרות לפתוח את ההתחברות ע"י דיסקורד. -
בדקתי את זה וזה נראה נכון.
עכשיו אפשר להירשם בלבד דרך דיסקורד בנטפרי ורק בשביל האתר הזה. -
@magicode אני לא מצליח להתחבר כי הוא דורש אימות למכשיר במייל, והלינק לאימות חסום
https://discord.com/authorize-ip#token=*****
-
@צדיק-תמים אמר במידג'רני - האתר הרשמי נפתח!:
@magicode אני לא מצליח להתחבר כי הוא דורש אימות למכשיר במייל, והלינק לאימות חסום
תרשם עם מייל חדש
-
@nigun וכל פעם שאני מתחבר ממקום חדש או שמתחלף הIP של החיבור שלי לפתוח מייל חדש וחשבון חדש?
-
לדעתי כל הכניסה עם דיסקורד מיותרת ולא נצרכת,
כרגע מוכרח שהכניסה תהיה דרך דיסקורד כי כל היסטוריית יצירת התמונות וכו' היא דרך הuser בדיסקורד, אבל ברגע שתהיה אפשרות ליצור תמונות דרך האתר שלהם ישירות אין סיבה נראית לעין שהם יכריחו התחברות דווקא דרך דיסקורד. -
@צדיק-תמים אמר במידג'רני - האתר הרשמי נפתח!:
גם אני מצטרף, אכן זו צרה. האם אפשר לפתור את זה?
-
מישהו הצליח ליצור תמונות ישירות דרך האתר?
בנוסף - התמונות לא נבדקות בגלל שהן מוגנות מהצגה באתרים אחרים באמצעות דיפ-לינק
-
@ברצינות אמר במידג'רני - האתר הרשמי נפתח!:
מישהו הצליח ליצור תמונות ישירות דרך האתר?
אין כרגע אפשרות כזו, זה אמור להתווסף בהמשך. השמחה מוקדמת.
-
אשמח אם מישהו יוכל לכתוב מדריך קצר בן כמה מילים להסביר איך להיכנס לחשבון שלי באתר מידג’רני.
משום שלפי מה שכתבו לי אין אפשרות לפתוח את קישור האימות של האימייל ומצד שני נשמע פה שיש כאלה שהצליחו להיכנס לאתר של מידג’רני.- אם כן מה היא הדרך להיכנס לשם בלי הקישור של האימות?
הרי להירשם מחדש אי אפשר כי צריך גם לשלם בחשבון וצריך כמדומני גם אימות סמס לפעמים או תמיד בדיסקורד, אם כי זה לא אפשרי בכל פעם לפתוח חשבון חדש [ואגב גם לא הצלחתי לפתוח חשבון דרך המערכת הזאת רק היה לי כבר מהעבר חשבון דיסקורד].
אני מבין שמג'יקוד שכתב כאן שיש כאן משהו שפתוח איכשהו, ואני מבין שזאת המטרה הרשמית של נטפרי כרגע שלא לחסום את הכניסה לאת מידג’ורני דרך דיסקורד, אז בקיצור אשמח מכל אלו שקוראים את ההודעה שלי והצליחו להיכנס לאתר מידג’ורני לחשבון שלהם - שיסבירו איך הצליחו לעשות זאת.
תודה מראש -
@שואל1234 בכל מקרה כרגע אין אפשרות ליצור תמונות באתר, זה אמור להגיע בהמשך.
נקווה שעד אז נטפרי יפתחו גם את הכתובת של אימות IP -
@שואל1234
כפי שכתבו פה, כרגע כתוב בממשק שהאפשרות ליצור תמונות יגיע בקרוב. ועדיין אי אפשר ליצור תמונות.
המטרה שזה פתוח, שיוכלו לעקוב מתי זה יתחיל לעבוד. ואם צריך לפתוח משהו שיפנו לנטפרי.
צריך לפנות בפניות. פניה בפורום זה לא פניה. הפרום לא מיועד לזה. -
אשמח אם מישהו יוכל לכתוב מדריך קצר בן כמה מילים להסביר איך להיכנס לחשבון שלי באתר מידג’רני.
משום שלפי מה שכתבו לי אין אפשרות לפתוח את קישור האימות של האימייל ומצד שני נשמע פה שיש כאלה שהצליחו להיכנס לאתר של מידג’רני.- אם כן מה היא הדרך להיכנס לשם בלי הקישור של האימות?
הרי להירשם מחדש אי אפשר כי צריך גם לשלם בחשבון וצריך כמדומני גם אימות סמס לפעמים או תמיד בדיסקורד, אם כי זה לא אפשרי בכל פעם לפתוח חשבון חדש [ואגב גם לא הצלחתי לפתוח חשבון דרך המערכת הזאת רק היה לי כבר מהעבר חשבון דיסקורד].
אני מבין שמג'יקוד שכתב כאן שיש כאן משהו שפתוח איכשהו, ואני מבין שזאת המטרה הרשמית של נטפרי כרגע שלא לחסום את הכניסה לאת מידג’ורני דרך דיסקורד, אז בקיצור אשמח מכל אלו שקוראים את ההודעה שלי והצליחו להיכנס לאתר מידג’ורני לחשבון שלהם - שיסבירו איך הצליחו לעשות זאת.
תודה מראשאני הצלחתי להירשם באמצעות פתיחת חשבון חדש, כ"כ הצלחתי גם לרכוש מנוי
נחכה לשלב שבו יתאפשר ליצור תמונות דרך האתר כדי לבדוק באיזה אופן זה יעבוד -
יש כבר צפי מתי יהיה אפשר להתחיל ליצור שם תמונות?
-
יש כבר צפי מתי יהיה אפשר להתחיל ליצור שם תמונות?
מספר עדכונים ממידג'ורני (Office Hours 15/11)
-
הגירסה החדשה v6 תשוחרר ככל הנראה בדצמבר.
-
מצב יצירת תמונות באתר ולא בתוך דיסקורד יהיה זמין ככל הנראה תוך שבוע - שבועיים, יגיע קודם למשתמשים שיצרו מעל 10,000 תמונות.
-
-
נראה שאנחנו ממתינים לשווא - במערכת הפניות טוענים שנטפרי אינה מסוגלת לבדוק את התמונות באתר:
התמונות מוגנות מהצגה באתרים אחרים באמצעות הגנת deep link
-
@ברצינות אמר במידג'רני - האתר הרשמי נפתח!:
אינה מסוגלת לבדוק את התמונות באתר
איזה תמונות?
הם כבר העלו את הממשק ליצירת תמונות ישירות דרך האתר שלהם?