• רעיון בשליחת סרטונים לבדיקה

26
    9 הצבעות
    26 פוסטים
    1k צפיות
    M
    @dovidstroh בטח שיש ביקוש לזה, ואם זה לא קשה לעשות אז למה לא יהיה אופציה כזה
  • וידאו שידור חי אתר החרמון.

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    585 צפיות
    M
    @or לא נכון, יש אנשים גם במפלס העליון.
  • שידור חי

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    639 צפיות
    M
    @פלורידה שידור חי חסום תמיד בנטפרי, אא"כ זה דבר שהם בדקו שלא יכול להיות שתהיה בו בעיה, אם יש שם תוכניות לנשים זה היה חסום, ואם זה משהו אחר מישהו צריך לשלוח ע"ז פניה.....
  • 'כעת נשלחות התמונות שנשלחו לפני ... ' - מה זה אומר?

4
    1
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    514 צפיות
    ל
    @גוגל אמר ב'כעת נשלחות התמונות שנשלחו לפני ... ' - מה זה אומר?: זה תמונות שנשלחו ממני או מכלל משתמשי נטפרי? תמונות שנשלחו ידנית או אוטומטית? נראה לי שמדובר בתמונות שנשלחו אוטומטית מכלל משתמשי נטפרי.
  • בזק עסקים נטפרי

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    454 צפיות
    משפחת כהןמ
    @davd אר-אל מספקים IP קבוע בתוספת עלות של כ-15 ש"ח. אנחנו עם בזק עסקי עשינו כך והכל כשורה ב"ה.
  • 54 דקות לראות תמונה?????

180
    6 הצבעות
    180 פוסטים
    16k צפיות
    ל
    @אנוממי אמר ב54 דקות לראות תמונה?????: @לולוש אמר ב54 דקות לראות תמונה?????: מסקנה: תעלו לישראל! (רק שאז לא נידפק אנחנו בעומס ) אני גר בצפון הארץ אולי תעבור למרכז??? סתם... האמת, גם אני בצפון, ולרוב אין לי בעיות בבדיקת תמונות.
  • נורטון בנטפרי

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    589 צפיות
    Y
    מניסיון אישי, נורטון עובד תקין בנטפרי, אם אתם נתקלים בבעיה, תשלחו פניה בצירוף הקלטת תעבורה של הבעיה.
  • חסימת התמונה באתר רשות המיסים.

22
    9 הצבעות
    22 פוסטים
    2k צפיות
    מ
    בשורה טובה !! כבר לא צריך שום תוסף התמונה שם חסומה ע"י נטפרי ! בדקתי בחשבון שאין לי שם שום תוסף
  • איטיות ב019 והמלצות על אר אל

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    740 צפיות
    הראל 019ה
    רק בשבועות אחרונים שידרגנו באופן משמעותית את השרתים שלנו. בבדיקות שלנו המהירות היא מצויינת. רק שימו לב שהרבה תלוי באזור מגורים ומה טווח מהירות יש לבזק באזור. בכל מקרה, לקוח שמרגיש איטיות כזאת ולא הצליחו לטפל בשירות נא לשלוח לי מייל וננסה לעזור. יום טוב
  • הגדרה בראוטר - מי אמור לעשות?

16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    1k צפיות
    M
    @אליהו-התלמיד-חכם אמר בהגדרה בראוטר - מי אמור לעשות?: לקוחות נטפרי צריכים להיזהר לא להגדיר שם דברים אחרים חוץ מהשם משתמש וכד' כי זה עלול להפיל את הסינון אין דבר כזה באם אתה מחובר לספק נטפרי בצורה נורמלית (אא"כ אתה מכניס שם משתמש אחר שיש לך, כמובן, שזה אומר שיש לך אינטרנט אחר חוץ מנטפרי שאתה משלם עליו). ובאם מצאת דבר כזה אתה חייב מיידית! לדווח לנטפרי שיחסמו את הפרצה!
  • אפשר לתרום עוד מח לנטפרי?

5
    6 הצבעות
    5 פוסטים
    661 צפיות
    יוליוסי
    @it-s-good אמר באפשר לתרום עוד מח לנטפרי?: אשמח לתכנת לנטפרי אלגוריתם עם בינה מלאכותית משהו בתחום ה machine learning, computer vision או deep learning ללא כל תמורה. האם יועיל? בגדול, נטפרי לא אוהבים שעובדים בהתנדבות, מכמה סיבות. אולי במקרה שלך זה יהיה יוצא דופן
  • האם סרטונים בפרוג פתוח לכם ?

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    404 צפיות
    נ חייםנ
    נראה לי חסימה של נטפרי
  • האוניברסיטה הפתוחה

18
    1 הצבעות
    18 פוסטים
    2k צפיות
    ליכטל
    @efraim37 אמר בהאוניברסיטה הפתוחה: ובמילים אחרות, האם נטפרי נועד למגזר החרדי בלבד, או שהוא נועד גם לאחרים. @magicode אמר בהאם יש פוליטיקה בסינון של נטפרי?: למה אנחנו לא עושים סינון גם לציבורים אחרים. כדי שזה לא יבוא על חשבון של הציבור שלנו. ועניי עירך קודמים. אם נעריך שאנחנו יכולים להשקיע גם וגם . נשקול את זה.
  • בעיה בנטסטיק e8372h-608

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    465 צפיות
    frize37F
    @רחלי1 אמר בבעיה בנטסטיק e8372h-608: הוא עבד חלק עד לא מזמן, מהר יחסית בשבוע האחרון האיטיות מרקיעה שחקים. לפתוח מייל יכול לקחת לו חמש דקות! חיפשתי קצת ברשת אם יש איזה עדכון תוכנה או משהו שיכול לעזור, ולא מצאתי! אשמח לעזרתכם כנראה הבעיה בספק יש איטיות בהרבה חברות, לא בדקתי את כולם אבל זה תלוי גם באזורים קחו בחשבון שבגלל הסגר וחזרה ללימודים דרך הטלפון יש לחץ על האנטנות בכל אופן כדאי לנסות מול הספק לפעמים רענון עוזר ותוכלו לנסות להפיל את הרשת ולהתחבר מחדש. נכנסים להגדרות>חיוג>הגדרות רשת לנייד בוחרים אופן חיפוש רשת ידני>עושים חיפוש רשת>בוחרים ספק אחר שאינו הספק שלכם. לאחר מכאן חוזרים על החיפוש שוב ובוחרים בספק שלכם מהניסיון שלי עוזר מאוד
  • נעלמו לי כל הנקודות

3
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    426 צפיות
    magicodeM
    זה בגלל שהיה שגיאה שגרמה לשלוח כמה פניות. זה יתוקן בזמן הקרוב תקבלו את הנקודות חזרה.
  • התקנתי את הוויפרי וחנות האפליקציות כל הזמן נסגרת

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    403 צפיות
    a0533057932A
    @aaron1234 מרכז הפניות
  • בעיה חמורה בעדכונים של וינדוס 10

43
    0 הצבעות
    43 פוסטים
    2k צפיות