• בנטפרי, מפתיעים בכל פעם מחדש...

נעול
    80
    1
    28 הצבעות
    80 פוסטים
    4k צפיות
    yzahnY
    אני מציע לחתוך את הזנב של האשכול ולקרוא לו בשם חדש "בפורום נטפרי, מפתיעים בכל פעם מחדש..."
  • בעיה | סטיק לא מתחבר לדור 4

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    728 צפיות
    חינמיח
    ב"ה בסוף הכל בא על מקומו בשלום. הם שלחו לפרטנר ל'העלות' את ה 4G (כך ע"פ הנציג) ובא לציון גואל. אני חייב לציין שהשרות היה ממש טוב, מזכיר קצת את הסגנון של נטפרי...
  • פקס טו מייל בנטויז'ן

פקס טו מייל נטויזן
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    488 צפיות
    משפחת כהןמ
    תודה רבה! אמנם קראתי זאת קודם ששאלתי, אך לא הבנתי מה העצה למעשה. תכל'ס אפשר להתחבר דרך נטויז'ן? איך? (בנטויז'ן טענו לי שאין בעיה, ויחזור אלי נציג לפתוח את האפשרות, לא חזר.)
  • עזרה דחוף.

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    493 צפיות
    GYMG
    @ב-ר אמר בעזרה דחוף.: מה הכוונה ? [image: 1600196100396-6649031c-ba2e-42d2-87b1-7bb6879a114e-image.png]
  • לא הבנת! לא הסברת!

1
    3 הצבעות
    1 פוסטים
    513 צפיות
    אין תגובות
  • בעיה במדריך בויקי להתקנת תעודה באנדרואיד מתקדם

5
    1
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    620 צפיות
    א
    מעדכן ש@shraga פתח את שרת העדכונים של סמסונג שזה טוב לכשלעצמו (ככה כותבים?) אך זה עדיין לא איפשר לי לבצע פתיחת OEM עד הסוף. אחרי ביצוע תהליך הפתיחה נראה שהמכשיר יוצר קשר עם שרת כלשהו ורק לאחר מכן נעילת ה-OEM מוסרת בפועל. לא הצלחתי לבודד את זה בהקלטה (המון חסימות בעיקר בשרתי גוגל) ומה שקרה שביצעתי פתיחת OEM שלא פתחה עקב אי יצירת קשר עם השרת ואחרי תקופה כשהתחברתי במקרה לראוטר עם רימון המכשיר יצר קשר ונעילת הOEM בוטלה סו"ס. כעת יכלתי לצרוב את הקובץ boot.tar (שלבים 10-13 בהתקנת magisk) והגעתי לשלב: "14. נעבור את כל שלבי ההגדרה הראשוניים של המכשיר, נפעיל שוב מצב מפתח ונוודא שנעילת הOEM מבוטלת." אך שוב אחרי האיפוס המכשיר לא הצליח ליצור קשר עם השרת ולאשר פתיחת OEM. ושם אני תקוע. אגב, ניסיתי לדלג על השלב הזה ולעבור ל: "15. נתקין מחדש את MagiskManager. בחלון שנפתח נבחר בyes. נמתין זמן מה עד שהתהליך יושלם." אך לחיצה על YES מוציאה שגיאה כשהקלטה מגלה שהוא מנסה להוריד קובץ ונתקל בשגיאת תעודה. המשכתי לשלב של התקנת המודול אך הוא לא התקין בגלל שההתקנה בשלב הקודם לא הצליחה אך לפחות כתב מה צריך אז הורדתי את הקובץ Magisk-v20.4.zip וטענתי אותו לאפליקציה שצורבת אותו למכשיר אך הצריבה נתקעה באמצע עקב נעילת הOEM שלא נפתחה כאמור לעיל והפתרון היחיד היה צריבה מלאה של רום סטוק והתחלה של כל התהליך מתחילתו.. גם מה שכתבתי לעיל: @אלי-TZA אמר בבעיה במדריך בויקי להתקנת תעודה באנדרואיד מתקדם: עדכון: ניסיתי להתקין גרסה קודמת של האפליקציה ושם אכן הכפתור מופיע, זאת הגרסה הנדרשת. כנראה לא נכון וגם אם הכפתור מופיע בגרסה הקודמת העיבוד של הקובץ boot.img (שלב 6) נכשל עד שיש לו חיבור לשרת בלי שגיאת תעודה כלומר אינטרנט ללא נטפרי. לסיכום יש כמה שלבים שא"א לבצע עם אינטרנט של נטפרי: פתיחת OEM. התקנת MagiskManager ועיבוד boot.img. אחרי כל איפוס צריך חיבור לאישור ביטול נעילת הOEM ולכן אחרי האיפוס של צריבת ה-boot.tar נעילת ה-OEM לא נפתחת וא"א להתקין שוב את הMagisk כמו שצריך (מצריך ביטול נעילת OEM) כדי להמשיך. מה אומר @shraga ? יש מה לעשות כדי שיהיה אפשר לבצע את כל התהליך בנטפרי, או להרים ידיים?
  • התקנת תעודת אבטחה פיירפוקס לינוקס

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    a0533057932A
    @yzahn להעביר דפים אני לא יודע איך וגם אין לי הרשאה להעברה אני יכול ליצור הפניה אבל לכאורה צריך כבר לחכות למומחים ממני בקוד ויקי
  • תרגום אתרים בפיירפוקס I פתוח בנטפרי

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    480 צפיות
    אין תגובות
  • השרת של RL הלך לסליחות?

5
    2 הצבעות
    5 פוסטים
    556 צפיות
    מישווומ
    @גדול-קטן אני גם על תשתית בזק, בירושלים. וזה שוב קרס..
  • איטיות נוראה בRL במודיעין עילית

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    490 צפיות
    אין תגובות
  • איטיות נוראית ב019 בימים האחרונים

11
    2 הצבעות
    11 פוסטים
    776 צפיות
    מ
    @שמשון גם דרך מודם רגיל בכל אופן אצלי
  • יכול להיות קשור לנטפרי?

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    653 צפיות
    S
    תודה רבה @yisroel על ההשקעה בסוף הדרן עשו איזה עדכון והסתדר
  • כניסה לאתר https://pintel-net.co.il/

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    562 צפיות
    M
    תודה רבה
  • WIFREE

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    714 צפיות
    M
    יכול להיות שהתחילו לכבות את המחשב וביטלו באמצע והסמל כבר ירד.
  • עדכון אפליקציה

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    790 צפיות
    י
    בס"ד אני יודע שאפליקציה זאת לוקחת את הנתונים שלה מאפליקציית ספריא למי שמכיר. אני חושב שאפליקציית ספריא נותנת להוריד את מסד הנתונים שלה, אם מישהו יודע איפה אני אצטרך לשים אותו בפלאפון בשביל שזה יעבוד לי במידה ואני אצליח להוריד אשמח לדעת. בתודה יהודה
  • שלום

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    665 צפיות
    מ
    @ליאל http://forum.netfree.link/post/96880
  • התקנת תוכנת XS על המחשב

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    477 צפיות
    yzahnY
    @מתי-ו אמר בהתקנת תוכנת XS על המחשב: ואני לא מצליחה להתקין את זה על המחשב יש לך צלום מסך של השגיאה? נסית לעשות הקלטת תעבורה?
  • שחזור לאחר מחיקה מסל מיחזור

4
    1 הצבעות
    4 פוסטים
    515 צפיות
    B
    @משתמש-רגיל אי אפשר כי זה שתי פורמים שונים
  • שגיאה באתר לבלרון

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    2k צפיות
    O
    עדכון: כנראה זה בעיה של הדפדפן (כרום). מדפדפן אדג' עובד.
  • 019. הסינון נעלם .

8
    1 הצבעות
    8 פוסטים
    731 צפיות
    5484997585
    טופלתי על ידי מרכז הפניות והכל הסתדר עכשיו. היתה לי תוכנה במחשב שפנתה דרך VPN החוצה. כעת נחסם.