• אתר דין

נעול
    109
    0 הצבעות
    109 פוסטים
    10k צפיות
    magicodeM
    אם אתה לא מאמין לי אין לי מה לנהל שיחה איתך. ממילא הדיון נסגר.
  • תקלה בתוכנה NET Framework

5
    1
    1 הצבעות
    5 פוסטים
    553 צפיות
    S
    @yzahn אמר בתקלה בתוכנה NET Framework: @SSD מה קרה פתאום ל-7 מחשבים שה-‎.net framework לא עובד? זה באמת משהו שמואד היה מוזר לי זה קרה בפעם אחת שבכולם יש אותה תקלה בדיוק ניסיתי להתקין מחדש אך הוא אמר שיש כבר מותקן בכל מקרה לקחתי מהמחשב שזה כן תקין את התקיה שפה C:\Windows\Microsoft.NET והחלפתי עם התיקיה שיש במחשבים שלא תקינים וב"ה התקלה הסתדרה תודה רבה לכולם!
  • פתרון לחסימת אתר יד2 לכניסות מרובות

1
    1
    9 הצבעות
    1 פוסטים
    488 צפיות
    אין תגובות
  • למה Panel4all חסום?

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    530 צפיות
    ג
    @מטעמים אמר בלמה Panel4all חסום?: @גומה תשאל כאן: https://netfree.link/user#/tickets/new יענו לך הכי מהר. תודה! פניתי שם.
  • בקשת עזרה דחופה, נטפרי עם אנדרואיד סטודיו

18
    0 הצבעות
    18 פוסטים
    1k צפיות
    נטפריסנ
    @natannn4755 http://wiki.netfree.link/wiki/התקנת_תעודת_האבטחה_עבור_סביבת_Flutter
  • בירור על ספק טריפל סי - חיבור קווי

3
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    617 צפיות
    ibI
    אני יכול להמליץ לך על ספק "ספוטנט" אותם אנחנו משווקים, חיברנו מאות לקוחות וזה ספק שעובד חלק ללא שום ניתוקים
  • נטפרי בחיבור תמסורת

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    704 צפיות
    ibI
    @אדון דרכנו ניתן לגלוש עם נטפרי על סיב אופטי ניתן ליצור קשר במייל ib@i-b.co.il
  • אינטרנט איטי

24
    0 הצבעות
    24 פוסטים
    1k צפיות
    ח
    @אביב-לוי אמר באינטרנט איטי: @חיים-כהן בדרך כלל עסקים לא משתמשים בסטיק... אני בתור אדם מן השורה פשוט שלא צריך יות]ר מידי אינטרנט, מה הבעיה?? עסקים היינו גם אדם פרטי שמנהל עסק מביתו, וזקוק לשירותי האינטרנט. ובאנ"ש ישנם אין ספור כאלו... כך שאם זה מה שסטיק נותן, אז איך בדיוק הם מסתדרים איתו... אציין, זו שאלה רטורית..
  • גניבת אינטרנט

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    856 צפיות
    אביב לויא
    @yzahn לי הצליח לפתוח מצוין על ידי ווינראר
  • בעיה בחיבור לנטפרי אניוואר

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    466 צפיות
    62626
    זה לא עבורי ומי שיש לו את הבעיה אמר לי שפתח פניה. זה רשת וויפי של המשרד ואין בעית קליטה יש חיבור מצוין. לגבי כמה פעמים אני אומר לו שינסה.
  • קריטריונים לוויפרי אנדרואיד

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    618 צפיות
    מנתקמ
    @שואף אמר בקריטריונים לוויפרי אנדרואיד: יש לי טאבלט אסוס 7 אינטש, והפליקציה של וויפרי אנדרואיד מסרבת להתקין את עצמה, בטענה שהמכשיר לא מתאים. היה לו רוט וביטלתי אותו, ועדיין לא מסכים. יש מה לעשות? אולי איפוס מלא כי יתכן וגם אחרי הסרת רוט נשארו עדיין שאריות כמו תיקיות שהוא ייצר ועכשיו רק מחק את התוכן אבל עצם התקיה קיימת והוא מעכב ויל"ע
  • צריך לעשות קנייה מרוכזת של טאבלטים לצורכי למידה

טאבלט
    9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    839 צפיות
    מנתקמ
    @יוסי_ג אמר בצריך לעשות קנייה מרוכזת של טאבלטים לצורכי למידה: אני לא חושב שצריך חסימה אמינה יותר מנטפרי, התלמידים יוכלו להשתמש בהם רק בשיעורים. טכיון שאני מתכנן להשתמש במוסד בWiFi עם שרת של נטפרי, ולהתקין עליהם את חסימת הרשת החדשה של נטפרי - לא נראה לי שצריך יותר מזה. אולי appluck, שימנע התקנה של אפליקציות שיסיחו את הדעת מהלמידה. אף אחד פה לא התנסה? אם הטבלאטים הולכים הביתה של התלמידים יש צורך להתיעץ טוב טוב לפני שלא יצא מכשול אבל כמו שאמרו פה רק פא"פ או מל"מ (מייל למייל)
  • הגדרת ראוטר בבזק לעסקים

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    581 צפיות
    מרדכימ
    @משפחת-כהן לי ג"כ יש ביזנט ע"פ מה שראיתי בשעות היום אפשר להמתין המון זמן על הקו מה שמומלץ לעשות זה להתקשר בשעות הלילה מ11 והלאה (לקוחות ביזנט זכאים לשירות 24 שעות) ולהזדהות באמצעות ת.ז. אז ע"פ רוב המענה תוך דקות ספורות ואפילו פחות ובנוגע לניהול עצמי של הראוטר כיום, ככל הידוע לי הם לא נותנים שליטה בשום אופן
  • אנטי ווירוס נוד32

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    515 צפיות
    B
    @0527658402 תנסו להעלות שוב את התמונה
  • אנדרואיד 7 ונטפרי

29
    1 הצבעות
    29 פוסטים
    2k צפיות
    S
    @anks נשמע מפחיד קצת כל האופציות לתקלות שקראתי בדף שם...
  • וואטסאפ ווב חסום לכולם?

29
    1 הצבעות
    29 פוסטים
    5k צפיות
    DovidStrohD
    @הפוך-על-הפוך אם זה כשר אז למה לא לפתוח לכולם? אבל המציאות הוא שזה ממש לא כשר ואין שום אפשרות לסנן את זה ולכן זה חסום.
  • vpn

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    445 צפיות
    מ
    @אריה-ברנשטיין כן. הגדרת הקהילות וכו' היא לפי החשבון שממנו נגבה התשלום על השימוש ב-vpn
  • בדיקת תמונות

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    427 צפיות
    DovidStrohD
    @ארגנטיני זה רזלוציה שונה בתמונה
  • מה נטפרי אמור לחסום?

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    709 צפיות
    ב
    בדקתי עכשיו לראות מה קורה וראיתי שחסמו את זה! תודה רבה לכל העוסקים במלאכה!
  • משהו חדש במערכת הפניות בנטפרי!

נעול
    13
    8 הצבעות
    13 פוסטים
    1k צפיות
    M
    @פלורידה רדיו זה שונה כי וא מקבל את הערוצים מהמדינה, לא שמעתי שתבעו ביהכ"נ וכה"ג....