• בדיקת מהירות בחיבור מייל בלבד

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    545 צפיות
    M
    אשמח אם מישהו יודע על דרך. ואם לא, אולי באמת טוב לעשות בדיקה דרך דומיין פנימי, כמו שיש את 1.2.3.4 וכן בהרבה ספקים יש כתובת פנימית לבדיקת מהירות.
  • אינטרנט פתוח עם סים נטפרי

vpn סינון
    18
    2 הצבעות
    18 פוסטים
    1k צפיות
    ChocolateC
    אם זה בחברת תקשוב, הבעיה סודרה כבר
  • שגיאה זמנית

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    580 צפיות
    mתושלחM
    @a0533057932 הסתדר. יש סיכוי גדול שבזכותך, כי בפעם הראשונה זה לא עזר, אבל אחרי כמה דקות זה פתאום הצליח.
  • יש למישהו בעית גלישה ב RL פלאפון בדור 3?

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    470 צפיות
    ב
    אצלי הסתדר ב"ה התברר שהחבילה נגמרה
  • האינטרנט נגמר מהר

33
    0 הצבעות
    33 פוסטים
    935 צפיות
    B
    @אתי-חביב אמר בהאינטרנט נגמר מהר: @bbn למה אחרי שהסרתי עידכוני ווינדווס עדיין יורד לי כנסו להגדרות ואז לעדכון ואבטחה ותנסו לבצע משם עדכןם ותראו מה קורה
  • חסימת תמונות

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    578 צפיות
    בן עזאיב
    @גדול-קטן זה בדיוק מה שאני טוען הם מחמירים יותר מידי בלי לבדוק מה בדיוק הם חוסמים כך שגם תמונות שאמורות להיות פתוחות הם חוסמים... כל מה שנראה להם במבט חטוף בעייתי נחסם בלי שהם יסתכלו שניה על מה שהם עושים. לגבי סוג התמונות מדובר בתמונות פרטיות כשרות לחלוטין כמובן שהועלו ב5 עמודים שונים באתר כמה וכמה פעמים חלק נחסמו וחלק לא...
  • חיבור נטפרי לספקים נוספים

3
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    527 צפיות
    ישראל גי
    איזה ספק הם לא עובדים היום?
  • תחליף לקבוצות גוגל במייל

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    489 צפיות
    S
    יש חברות מקצועיות לרשימות תפוצה. המערכות מצד אחד פשוטות להפעלה ומצד שני משוכללות ומאפשרות הרבה מאוד אוטומציה. בשלח מסר אתה יכול להשתמש חינם אין כסף עד 200 מדוורים ומספר מסוים של דיוורים (לא זוכר כרגע). זה כמות שכנראה מספיקה לך.
  • רובוט אוטמטי

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    439 צפיות
    ישראל גי
    תוקן, יש לציין שזה היה מהר ממש [למרות ששמתי רק נקודה אחת].
  • זלזול מצד חברת X2ONE בלקוחות

10
    2 הצבעות
    10 פוסטים
    928 צפיות
    א
    @טהור אמר בזלזול מצד חברת X2ONE בלקוחות: זה דרך אגב המהירות שיש לי [image: 1588765211285-dc1a0d11-2d98-4e67-b05d-8bb481df9653-image.png] לפי הבדיקה זה נראה יותר בעיית קליטה או עומס על האנטנה מאשר הגבלה.
  • למה אאטלוק שולח הודעות נטפרי לזבל ?

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    492 צפיות
    ר
    @yair-na אאטלוק עם אופיס יכול להיות שהצלחתי לבטל את זה, אני מחכה לראות בהמשך מה יהיה.
  • חיבור טלפון של הדרן לWIFI של נטפרי

19
    0 הצבעות
    19 פוסטים
    2k צפיות
    a0533057932A
    @יוליוס אמר בחיבור טלפון של הדרן לWIFI של נטפרי: עשיתי הקלטת תעבורה וזה היה נראה שהחסימה בגלל נטפרי כי לדוג' בנק הפועלים כן עבד ו?
  • סטיק רותח

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    626 צפיות
    קרמבוק
    כשאין לסטיק קליטה טובה הוא מתחמם.
  • התקנת תעודה במכשיר אנדרואיד באמצעות magisk

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    695 צפיות
    A
    צודק לא דייקתי. זה סיומת img (בלי lz4) [image: 1588794907097-0faa4348-8f55-4ce3-be48-389b344c96b8-image.png] אבל הבנתי את הרעיון, זה הקובץ. אבל זה כמו הקובץ שzarchiver יוצר (בשלב 6 בהדרכה)אז לא ברור אם אני צריך לעשות את זה או לא? ואם אנחנו כבר מדברים אז ה apk zarchiver חסום להורדה , אולי אפשר להעלות לשם שיהיה על השרת של האתר וסליחה שהעמסתי.....
  • בעיה בשליחת תמונות

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    647 צפיות
    B
    @טהור נסה לבצע הקלטה של תעבורה כי אצלי למשל זה כן שולח
  • פייל מייל - https://www.filemail.com/ יפתח בקרוב?

4
    3 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    dLiveD
    @ששון-בן-שמחה http://forum.netfree.link/topic/6828/האתר-file-mail
  • בדיקה כמה דקות השתמשתם בטלפון

1
    4 הצבעות
    1 פוסטים
    435 צפיות
    אין תגובות
  • תמונות לא חוזרות מבדיקה בפינטרסט

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    431 צפיות
    ליכטל
    @מצפה-לישועה https://netfree.link/wiki/אתרים_הפתוחים_בנטפרי_באופן_מיוחד#.D7.A4.D7.99.D7.A0.D7.98.D7.A8.D7.A1.D7.98
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    694 צפיות
    י
    לי יש פנטום 4 ועובד לי הכל כמובן צריך את האפליקציה לבקש שיורידו לך בעיה אחת ויחידה היא תצוגת המפה של האזור שלך (מוצגת אצלי בצד שמאל למטה בטאבלט) לא רואים כלום כי גוגל מפות לא נפתח בנטפרי ( אחרי בירור במרכז הפניות) מה שכן קרה הוא שפעם אחת שהייתי אצל ההורים והעברתי משהו מהמחשב לטאבלט( משהו שמתחבר לרכב) אז בעצם התחברנו לרשת לא נטפרי ומאז זה נפתח לי אפילו שאני מנותק משם
  • בעיה בהתקנת אפליקציה מחנות האפליקציות של מייקרוסופט

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    463 צפיות
    chvC
    @מחפשת כתבתי לך - זה רק דרך גוי של אינטרנט, זה חסום בנטפרי