• תיוג???!!!

1
    5 הצבעות
    1 פוסטים
    679 צפיות
    אין תגובות
  • בעיה בהעלאת והורדת קבצים בכרום.

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    א
    זה לא רק במייל. גם כשאני מנסה להעלות או להוריד קבצים מכל אתר אחר זה גן לא עובד..
  • מייל של נטפרי

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    4k צפיות
    למדן וידעןל
    @איצ2 צודק, זה בדואר לתשובה. לא שמתי לב.
  • nod 32

41
    0 הצבעות
    41 פוסטים
    9k צפיות
    אורי אטדגיא
    @zvizvi ההודעה קפצה עוד פעם אחת ואחרי שלחצתי אפשר היא כבר לא חזרה נקווה שלתמיד.. תודה רבה.:thumbsup_tone1:
  • מטרופולין

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    793 צפיות
    M
    תעשה הקלטה ותשלח למערכת הפניות.
  • אני לא מצליחה לגלוש

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    2k צפיות
    גלינגג
    @בן-של-מלך לכאו' גם אם זה נכון עדיף להודיע מראש ולבסוף לא יורגש מאשר ההפך (ע"ע ערך 'תלמה').
  • ג'ימייל נטען לאט בימים האחרונים

21
    1 הצבעות
    21 פוסטים
    4k צפיות
    ליכטל
    @א100 @בן-של-מלך אמר באני לא מצליחה לגלוש: ביצענו שידרוג ועקב כך חלק מהלקוחות חוו בעיות גלישה שהסתיימו כבר ב"ה. ערב טוב. ישי אר אל אינטרנט 0526991723 yishai@isp.net.il @בן-של-מלך אמר באני לא מצליחה לגלוש: לפי הידוע לי הסתדר לכולם, אם לא הסתדר לך או למישהו אחר אתם מוזמנים לפנות אלינו. טלפון: 0722-132999 מייל: yishai@isp.net.il
  • פתיחת מייל בפיירפוקס

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    864 צפיות
    אברהם אברהםא
    @mendy תודה רבה. ניסיתי, לא יודע אם עזר... כי מצאתי את הפיתרון, פשוט ההגדרות שלו היו שהוא לא שומר היסטוריה , ברגע ששיניתי הכל טוב
  • הודעה קשורה לנטפרי?

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    1k צפיות
    אורי אטדגיא
    @יהודי-פשוט אמר בהודעה קשורה לנטפרי?: @clickone אמר בהודעה קשורה לנטפרי?: @יהודי-פשוט ובהקלטה מה רואים? אני מחכה לפעם הבאה בכדי לעשות הקלטה ב"ה שאצלך צריך לחפש את הפעם הבאה כי בבעיה אצלי לא צריך לחפש שוב את הבעיה..
  • דחוף חשוב נחוץ "וקריטי"

34
    8 הצבעות
    34 פוסטים
    15k צפיות
    ב
    @למדן-וידען אמר בדחוף חשוב נחוץ "וקריטי": @נטפריס אמר בדחוף חשוב נחוץ "וקריטי": @איצ2 אכן, פניה חדשה שמפנה לקודמת היא בזבוז נקודות מובהק. כבר גם יצא לי לעשות דבר כזה.. כשההמתנה מתארכת ואין בשליטתך לזרז/לדעת מה מתקדם וזה דחוף ואתה תקוע בין שמים למים.. אז זה דחף טבעי. כמו להכות את הצפרדע. (ספוילר לעוד כמה פרשות...)
  • הודעה מוכרת ומעצבנת---

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    2k צפיות
    ב
    על פי הודעת ישי מRL היו בעיות אצלם ברמת הספק,
  • RL / 019

019 אר-אל
    28
    0 הצבעות
    28 פוסטים
    7k צפיות
    למדן וידעןל
    @חבר ממש לא! אחרי הכל אותנו משדרגים!
  • מרכזיה ב"הלו 015" עם ספק מסונן.

19
    0 הצבעות
    19 פוסטים
    3k צפיות
    magicodeM
    אם המרכזיה יושבת אצלך ומה ש"לא עובד" זה שאי אפשר לגשת אליה מבחוץ אז אתה צריך איפי חיצוני קבוע. וזה קיים רק ב RL כרגע.
  • ספקי נטפרי

44
    0 הצבעות
    44 פוסטים
    9k צפיות
    D
    @עילום אמר בספקי נטפרי: הנתב שלי טוען שיש לי 100 מ' אז מה לא הוא מחליט, בזק הוא המחליט, וזה ההגבלה שלהם בלבד וכמובן לא של הספק אני לא מתכוון למהירות שהנתב יכול להגיע שזה 300 מ' כמדומני, אני מתכוון למהירות שהנתב בדק בפועל ומצא כי המהירות שבזק נותנים לי היא מעל חמש מ' [image: 1484267702929-%D7%A0%D7%AA%D7%91.png]
  • תוסף חוסם פרסומות בגוגל כרום

49
    0 הצבעות
    49 פוסטים
    11k צפיות
    מרדכימ
    @אורי-אטדגי בשעות האחרונות זה לא עבד(כרגע זה עובד) וזה עבד אבל עדיין לא ניתן להוריד משם...
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    2k צפיות
    zvizviZ
    @עילום אמר בוורדפרס, האם יש כאן חברה שמנהלים אתרים עם וורדפרס?: @אברהם-כהן אמר בוורדפרס, האם יש כאן חברה שמנהלים אתרים עם וורדפרס?: @עילום האתר על השרת או אצלך במחשב? אם זה על השרת זה לא קשור לנטפרי לדוגמא: הוסטינגר (החינמי) https://goo.gl/cvKOpZ פעם מגיע לחסימה (רובוט) ולפעמים לא מעדכן כלל או חלקי וכשאני מבצע אותן הקלטתי והיה שם כתובות חסומות ושלחתי אותן אבל נמאס לעשות את זה כל פעם מחדש אני אישית שלחתי כמה הקלטות על הוסטינגר, מאז אין לי שום חסימה.
  • פרסום גירסה חדשה של ויפרי

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    619 צפיות
    אין תגובות
  • חסימת פרטיות

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    א
    את כל הכניסה לאתר של ספסירא.
  • VPN

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    2k צפיות
    C
    @ys עוד לא... הלחץ החודש קצת גלש...
  • נקודות עם תאריך תפוגה?!

21
    1 הצבעות
    21 פוסטים
    3k צפיות
    למדן וידעןל
    @איצ2 מזה ומזה אל תנח ידך.. חוץ מזה בסך הכל נתתי השערה (אולי זה בכלל..) חוץ מזה אני לא פוחד להשאיר טעויות (אלא"כ זה ע"ח מישהו).