• מימון חיצוני לנטפרי!!!

40
    6 הצבעות
    40 פוסטים
    7k צפיות
    י
    תודה על החנוכה שמח אבל כבר עוד מעט כלה רגל מן השוק ועדיין לא הדליקו את נר שלישי
  • אתר מאוחדת

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    2k צפיות
    9579
    חזר לפעול [image: 1479770461650-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%9C%D7%99-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98-957jpg.jpg]
  • הורדת קבצים מ- onedrive

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    2k צפיות
    C
    האם הסינכרון של OneDrive מבית מיקרוסופט כבר נפתח? אני משער שזה תחליף לגוגל דרייב [אשמח לתיקון אם יש ביידי טעות] עכ"פ נראה לי שהתוכנה של OneDrive קצת פחות כבדה (וכל MB משמעותי במחשב שלי כרגע) האם יש למישהו מידע בנושא?
  • אתר הזמנה לפיוט

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    979 צפיות
    א
    @uziel כדאי לשלוח פניה במרכז הפניות פניה כעין זה לא חייב נקודה \ ות
  • תוסף לנהול הפאנל לפירפוקס

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    2k צפיות
    zvizviZ
    @ניק-ירושלמי אמר בתוסף לנהול הפאנל לפירפוקס: האם יש את התוסף שמאפשר להזיז את פאנל הניהול של נטפרי גם לפירפוקס? כרגע לא. יש אמנם אפשרות להמיר תוספי כרום לפירפוקס, אבל בתכנון שלי כרגע זה לעבוד על תוסף חדש שיחליף את הפנל המוטמע בדף, מה שיהפוך את התוסף הנוכחי למיותר.
  • אתר החדש של בנק הדואר

אבטחה בנק הדואר
    11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    5k צפיות
    ש
    @שלו' אמר באתר החדש של בנק הדואר: @magicode שלחתי להם מייל בנושא, נראה מה יהיה התגובה שלהם לא קיבלתי תגובה על הפניה שלי, אבל האתר כבר עובד בפיירפוקס ובנטפרי
  • בקושי רואים את הסמל של WIFREE

wifree
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    ?
    @administrators יש סיכוי שזה יעבור שידרוג? שינתן אפשרות שליטה בראות של הסמל, כהה/ בהיר / כמה אחוז אטימות? זה ממש מפריע לי שאני צריך לבחור את הרקע לפי ראות הסמל, ומצד שני אני מאוד נהנה שחברים שרואים אותו ושואלים מה זה הסמל הזה, ואז אני מתחיל בהרצאה של 5 דק' לטובת נטפרי. תודה
  • האם אפשר לראות את כל הפניות אפ' שסגרתי את הפניות

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    ליכטל
    @לייבל @magicode אמר בהודעה חשובה, עידכון מחירים וצורת גביה.: לא יהיה נקודות חינם לחשבון שאין לו ספק שמחובר לחשבון שלו.
  • בקשה / הצעה

פורום נטפרי
    56
    3 הצבעות
    56 פוסטים
    12k צפיות
    ?
    @baruch אמר בבקשה / הצעה: נא לשים לב לא להשתלח באופן אישי...
  • נושא זה נמחק!

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    11 צפיות
  • הסרת תמונות מקובץ pdf

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    3k צפיות
    CtrlAltDelC
    @יהודי-פשוט אמר בהסרת תמונות מקובץ pdf: @dLive אמר בהסרת תמונות מקובץ pdf: @zvizvi אתה בטוח ש@administrators מסכימים לכזה שימוש? הקובץ הרי ישמר גם אם הוא מוחק את הקישור. (עוד קובץ ועוד קובץ...) רעיון מעולה לגיבוי חינמי כתבו בעבר רעיון דומה עיין http://forum.netfree.link/topic/576/אפשרות-שיתוף-קבצים-מעניינת
  • שידור חי בקול הלשון

קול הלשון
    27
    0 הצבעות
    27 פוסטים
    5k צפיות
    ?
    @מיציבושי תודה לכל העוזרים בסוף הסתדר לי מכאן https://support.google.com/chrome/answer/6258784?hl=iw שלב 4 והפעלתי מחדש כרום יופי ותודה חנוכה שמח
  • סינון קבצי pdf בדוא"ל

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    952 צפיות
    ?
    @אייזיק-דייטש נשמח עם תעדכן לטובת כולם תגית לפוסט זה. תודה רבה לראות איך עושים תוכלו לראות כאן
  • נטפרי מאוד איטי

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    2k צפיות
    ?
    @clickone אמר בנטפרי מאוד איטי: @יהודי-פשוט אני צריך להתחיל להסתכל גם על התאריך ולא רק על הכותרת.... אכן, על הכותרת כבר דיברנו כאן
  • גלישה לפני שעות

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    2k צפיות
    C
    @שטייגניסט וגם, לתייג
  • תגיות

תגיות תיוג נושאים
    21
    1 הצבעות
    21 פוסטים
    4k צפיות
    ?
    @dLive @administrators יש בעיה בהכנסת תגית הגלגל האדום עם ה+ בפנים מסתיר ומפריע
  • גדולה הכנסת אורחים...

אורחים
    31
    0 הצבעות
    31 פוסטים
    6k צפיות
    ?
    @dLive יש לי כמה סיבות לחשוב למה אנשים מסתירים את עצמם לפעמים יש כאלו שאחרים מכירים אותם והם לא רוצים שיראו שהם מחוברים הרבה זמן ?! 2)לפעמים גם אם לא מכירים כדי לשמור על המעמד שהם כאילו רק נכנסים פה ושם לכן... 3)לפעמים המשתמשים הפופאלרים לא רוצים שישאלו אותם כל מיני קושיות וינדנדו וירצו תשובה אם יראו שמחובר (כגון @957 לאחרונה ו @frize37 מזמן כבר :)) 4 לפעמים יש כאלו שיש להם צאט עם איזה מהמשתמשים במייל ולא רוצים שיראה ויצטט או אם כבר ציטט שלא יבויש שלא עונה 5 משתמש שיש לו חשבון ע השם המלא ואפילו בהסתרה ולכן אולי כדאי להתחיל לשים לב לעוד כמה מצבים שיש *לא נמצא *נא לא להפריע זהו עכשיו תורך נ.ב. אם הנושא הוא רמת הפורום של החודשיים האחרונים אני חושב שירד רמה כי התחילו לריב כאן על רמות "תנו לחיות לחיות"
  • מפות גוגל לאנרואיד

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    2k צפיות
    baruchB
    אבל שים לב שאתה חייב להיות על אותו ספק כמו במחשב. לכל ספק בנטפרי יש תעודה משלו.
  • חוסם פרסומות לכרום

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    774 צפיות
    עילוםע
    @מקור-עיצוב-גרפי http://forum.netfree.link/post/12481
  • פורסם היום ביתד נאמן (יום ג')

6
    3 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    ?
    @רמה-פלוס אמר בפורסם היום ביתד נאמן (יום ג'): השאלה איך אתה מפרסם. מה אתה מפרסם. מה הפרסומת שלך משדרת. וכו' וכו'. בוודאי, זה כלל ראשון יש מוצר שהוא 90% מוצר ו10% פרסומת ויש מוצר שהוא 10% מוצר ו90% פרסומת. בקיצור, לך תלמד פירסום אני מתנצל שלא למדתי אצלך