• איך זה עובד?!

10
    1 הצבעות
    10 פוסטים
    2k צפיות
    גלינגג
    @shukiha נו... ומה עדיף?!
  • עזרה! מישהו יכול לשלוח בשבילי בקשה ?

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    2k צפיות
    ?
    @ליכט זהו סאב דומיין של אתר זה: http://nativ.com/ שכבר נבדק ונפתח, ובכן בפני'ה כזו אין צורך בנקודות (תציין בפני'ה שזה שייך לקישור שהבאתי). כדי שתסביר שרק החלפת תקידומת ולכן נפתח כי בהסתכלות ראשונה שראיתי שמיד מצאת משהו אחר פתוח ודומה אז חשדתי שיש לך גם אינטרנט פתוח ששם בדקת אז סליחה על החשד ופעם הבא תסביר שרק ניסת להחליף תקידומת והלך
  • תקלה בחיבור אינטרנט

17
    0 הצבעות
    17 פוסטים
    4k צפיות
    ?
    @מאיר.ל למה אתה אומר כך לעולם לא נתקעתי איתו באינטרנט פה ושם הוא מעלה פרסומות שיעשו תאנטי וירוס הלא חינמי אבל לעצור גלישה לא ראיתי וחוצמיזה אתה יכול להשבית אותו מתי שתרצה
  • הצעת ייעול בנושא "סגור פניה"

7
    1 הצבעות
    7 פוסטים
    2k צפיות
    ?
    @administrators לאור הנ"ל כדאי לשנות את הנוסח למשהו בסגנון "בטל פניה" או "מחק פניה" משום שזה נועד רק למקרים שהפונה חזר בו מהפניה לפני שטיפלתם בפנייתו. עריכה: במחשבה שניה, כל נוסח אחר מהנוסח שמופיע (אם אין לכם יותר צורך בפניה זו, אנא סגרו את הפניה, ותעזרו לנו במתן השרות) לא יבהיר את הנחיצות של מחיקת הפניה ואת העזרה למערכת השירות. ונוסח של "אם עדיין לא ענינו לכם וכבר אין לכם צורךבפניה אנא מיחקו אותה כדי לעזור לנו במתן השירות" זה מידי ארוך. אלא"כ יש למישהו רעיון לנוסח מתומצת יותר שיביע את התכנים לעיל.
  • תגית שרוב הפעמים לא עובדת

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    2k צפיות
    ?
    @baruch אמר בתגית שרוב הפעמים לא עובדת: הכנסתי את זה לתגית. יישר כח, נראה שהכנסתם את הראשון לתגית, אבל את השני עוד לא, אני צודק?
  • איך זה יכול להיות?!!! - דחוף!

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    יוליוסי
    הסתדר, תודה.
  • פרצו לי למייל

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    נ
    @dLive לא שמור בשום מקום
  • בעיות ב- ג'ימייל

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    942 צפיות
    עילוםע
    @5385 אמר בבעיות ב- ג'ימייל: כמה ימים שיש לי בעיות ב- ג'ימייל, נתקע לי כל כמה דקות האם זה קשור לנטפרי? מישהו כבר פתח נושא בענין http://forum.netfree.link/topic/1001/בעיה-עם-טעינה-של-גוגל-לסוגיו ראה שם עכ''פ הקלטת תעבורה היא העצה הראשונה
  • טאבלט תומך "נעטפריי"

19
    0 הצבעות
    19 פוסטים
    4k צפיות
    C
    @מיציבושי אמר בטאבלט תומך "נעטפריי": @chaim7 אני מתאר לעצמי שיש לו חיבור לאינטרנט רק עם WIFI אז זה לא הכי שימושי רק אם קונים גם מפיץ WIFI @957 פרסם באחד מהודעותיו בנושאים הקודמים על טאבלעט טאבט של 10 אינ' שיש לו מקום לסים וכמובן עובד עם ויפרי וינדוס 10 נכון, אין לטבלט סים, בשבילי הוא שימושי - כי עיקר השימוש בו הוא כמחשב קטן לתזכורות, שימוש בהודעות שנשלחו אמש באימייל, דברי תורה וחשבונות כמו אקסל וכד' לעניין בו אני מתעסק בתקופה זו. בערב הוא מתחבר על הwifi בבית ומסנכרן את הדוא"ל. לי אין צורך כרגע ביותר מכך. (המחיר שלו הוא סביבות 250 שקל)
  • חריגה!!

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    2k צפיות
    ?
    @magicode צפוי עומס בבדיקת התמונות בשבועים הקרובים (יום אידם) או שנטפרי ערוכים לכך?
  • הדפסה ישר מהמייל

הדפסה
    15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    4k צפיות
    למדן וידעןל
    @חסידיש אמר בהדפסה ישר מהמייל: כנראה הבעיה היא רק בג'ימייל, כי ההדפסה מתבצעת דרך הדרייב והוא חסום כידוע הדרייב חסום? לא בנטפרי! מה שחסום זה שיתוף ציבורי, לא קשור לדרייב, בפרטי הדרייב פתוח, וכידוע מייל זה בדר"כ פרטי. הבעיה היא ספציפית בדומיין של גוגל בתצוגה הראשונית כמו שכבר הזכירו לעיל.
  • שידורים של הוראות קבע בנטפרי

שידורי הוק מוסד apt
    13
    1 הצבעות
    13 פוסטים
    2k צפיות
    C
    @IZAK לדעתי גיבוי רגיל - לדוגמא לדרופבוקס. הנתונים שם זה קובץ אקסס סטנדרטי
  • נושא זה נמחק!

18
    0 הצבעות
    18 פוסטים
    379 צפיות
  • רכישת נטסטיק

נטסטיק zte 831 zte 823
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    2k צפיות
    frize37F
    @mosh115 אין הרבה הבדל. אבל 823 הוא לא תומך דור4 בארץ. רק 823D
  • מחשב מסונן עם תוכנת נתיב, האם יעבוד על רשת נטפרי?

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    2k צפיות
    A
    @baruch למקרה כזה נתיב יש להם גם תוכנת הסרה באמצעות קוד נגדי שאין צורך בחיבור לרשת להסרה
  • vpn או מה שזה לא יהיה

60
    0 הצבעות
    60 פוסטים
    10k צפיות
    dLiveD
    @aiib אמר בvpn או מה שזה לא יהיה: אז זה כן 2 במחיר 1 אבל לא באמת במחיר 1 כי מה ההבדל בינך לביני שאני משתמש ב2 מחשבים ומשלם פעמיים ואתה משתמש ב4 מחשבים ומשלם פעם אחת כי הכל אצלך בראוטר? @aiib ההבדל בינינו הוא שהתעקשת/לא יכולת להשתמש בטכנולוגיה שבה אני קיבלתי 4 מחשבים על קו אחד. לי יש כרגע 4 חיבורים בחשבון. יש לי שני סטיקים (כי אחד לא הספיק, עוד לא הייתה תוכנית של 20 ג'. אל תדאגו חלק מהחיבורים יתבטלו עכשיו). אין שום סיבה שבעולם שנטפרי יבדקו אם אני משתמש בשני הסטיקים באותו מחשב או שאני משתמש בשני מחשבים. אני משלם על שניהם בנפרד. כנ"ל VPN. כבר כתבתי שהבקשה הזו היא התעלמות מעובדה פשוטה. התשובה לשאלה למה בחיבור נייח אפשר שני מחשבים על קו אחד היא: כי זה חיבור נייח!
  • חשבון בודד חיוב כפול?!

41
    1 הצבעות
    41 פוסטים
    8k צפיות
    ש
    @ליכט אני חושב שבחברות האחרות ההגדרות לפי מחשב הם רק כשיש חיבור נפרד למחשב או קוי או דומה לVPN, אבל לכה"פ מה שכן מומלץ ל @magicode שההגדרות יהיו לפי חיבור ולא לפי חשבון.
  • תורה תורה

41
    1 הצבעות
    41 פוסטים
    7k צפיות
    DovidStrohD
    @למדן-וידען גם ערוך אותו בבקשה. בוצע .....
  • גוגל תמונות

גוגל תמונות
    6
    1 הצבעות
    6 פוסטים
    2k צפיות
    ChocolateC
    ומאוד קשה למצוא .png וכו'
  • סטיק בגבעת זאב

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים