• גוגל-דרייב

35
    0 הצבעות
    35 פוסטים
    6k צפיות
    ?
    @dLive אמר בגוגל-דרייב: או לפתוח מייל מיוחד בשביל החלפת קבצים עם @מיציבושי , אני מאמין שהמייל הזה יתמלא מהר ... קצת נסחפת, החלפת קבצים עם @מיציבושי ? בינתיים זה היה חד סיטרי וחד פעמי.
  • משוייך לקהילה לא יכול להגדיר שעות בפרופילים ?

17
    1 הצבעות
    17 פוסטים
    3k צפיות
    הצפוניה
    @ליכט במייל ששלחתי לו שלחתי גם קישור לנושא זה ובכן שוב תודה
  • שאלה על מוניטין

31
    2 הצבעות
    31 פוסטים
    7k צפיות
    ?
    @יהודי-פשוט יש לי רעיון בשבילך תלמד מליכט במקום להתעסק עם המוניטין אז הוא מחליף פרופיל כמו גרביים ג"כ רעיון חמוד ! לא? וכן אתה יכול ללמוד גם מ @מיציבושי שמחליף חתימות כמו חליפות העיקר זיין פריעלאך
  • פתרון לעניין שיתוף קבצים ציבורי - לצורך זיכוי הרבים

24
    0 הצבעות
    24 פוסטים
    5k צפיות
    dLiveD
    @לייבל לא. ממש לא. הם עושים שתי תיקיות נפרדות. אחת בשיתוף ציבורי לכולם, ואחת עם רשימה של מי שביקש קישור מותאם לנטפריים, שזה לא משותף. באשכול אחר הסברתי בדיוק איך.
  • נטפרי בחינם!!!!!!!!!!!!!

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    ?
    @טרוצער אה סליחה חשבתי שזה החתימה שלך ! עכשיו הבנתי שנטפרי התחילו כבר לפרסם אגב כמה אתה משלם ?
  • חסימה אישית של וידאו בלבד

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    2k צפיות
    0
    תודה רבה
  • נטסטיק של חברת option

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    5
    @386 נתקלתי פעם בבעיה כזו, לצערי אם אתה לא מוצא כל שאני יכול לומר זה להמתין שיצא עדכון. אני מצאתי תוכנה של אחר שהתאימה. לפעמים גם קבצי inf יכולים להתאים בלי דרייברים שלמים.
  • התנתקות מנטפרי

28
    0 הצבעות
    28 פוסטים
    10k צפיות
    dLiveD
    @מיציבושי @יהודי-פשוט לא לצעוק . וברצינות, הפורום מספיק קריא בגודל הנוכחי.
  • מדבקות נטפרי

18
    0 הצבעות
    18 פוסטים
    3k צפיות
    ?
    @חובת-הלבבות וינדוס 10 2017
  • הצעה לריבוי משתמשים

15
    4 הצבעות
    15 פוסטים
    4k צפיות
    ChocolateC
    @ליכט אמר בהצעה לריבוי משתמשים: @IZAK אין לי הוראות בעברית. אך לגבי מה שכתבת שאתה צריך להוריד לכל מחשב מכתובת מייל אחר. לא ניסיתי א"ז אצל K9, אבל יש פתרון שעובד ברוב האתרים שדורשים הרשמה עם כתובת מייל: ניתן להירשם כל פעם עם אותו מייל, ורק להוסיף איפשהוא בתוך הכתובת (לפני @) נקודה או כל תו אחר שנתמך ע"י ג'ימייל. המייל יגיע לאותו מייל אך באתר יזהו א"ז ככתובת נפרדת. (מקור: http://www.prog.co.il/showthread.php?t=269114. וגם גוגל עצמם כותבים משהו מעין זה: https://support.google.com/mail/answer/22370 תחת 'סינון לפי הכינוי שלך Gmail'). עיין פה באריכות
  • סימון של אין אינטרנט קשור לנטפרי?

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    2k צפיות
    ALA
    גם אצלי זה ככה, יום כך ויום כך...
  • רגשונים בסקייפ

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    2k צפיות
    ליכטל
    @לאה-ולדמן פניות מהסוג הזה אינן מצריכות נקודות.
  • חסימת מנועי חיפוש

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    dLiveD
    @חזק בא נדון לכף זכות - שהוא התכוון לפתוח את התגית של הדוא"ל והג'ימייל בצורה שתגבר על תגית "מנועי חיפוש". זה אמור לפתור א"ז. מתוך המדריכים: "כל אתר שאיננו בשום תגית שהוגדרה, דינו כ"מצב ברירת המחדל של הפרופיל". אם הוא גם נכלל בתגיות פתוחות וגם בסגורות, המערכת הולכת לפי מניין: אם רוב התגיות שהאתר כלול בהם הם מוגדרות לחריגת פתיחה, האתר יהיה פתוח, ולהיפך. במצב של תיקו (מנין התגיות לפתיחה וסגירה של אותו אתר שוות) מה שקובע זה "מצב ברירת המחדל של הפרופיל". שימו לב: חריגה של כתובת גוברת על חריגה של תגית." ודו"ק.
  • חסר: אפשרות חיפוש ברשימת הפניות שלי.

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    2k צפיות
    ?
    @לולב מה קרה לתמונה שלך?
  • להתגאות עם נטפרי !?! להתבייש עם אינטרנט !!!

67
    3 הצבעות
    67 פוסטים
    13k צפיות
    ?
    @מיציבושי אמר בלהתגאות עם נטפרי !?! להתבייש עם אינטרנט !!!: אני מביא תסיכום שדנו כאן אם מישהו נגעל מהסמל של האינטרנט כרום העולמי שאצל להבדיל גוי זה אומר כשפותחים אותו.... אז מצאנו דרך ורעיון מענין ויפה מאוד תודה ל@איצ ולכל המסעיים שם בקיצור: כל אחד יכול להחליף תסמל כרום שלו או אפ' אקספלואר שבמקום סמל צבעוני עגול יהיה סמל של נטפרי יפה וכשר ואלו הם התהליכים קליק ימיני על הקיצור של כרום בשולחן עבודה>מאפיינים>שינוי סמל>עיון>הורדות מורידים מכאן את הסמל וזה מונח בהורדות ואז רואים בעיון ובוחרים תסמל ומאשרים מבטלים הצמדה של הכרום שהיה עד עכשיו בשורת המשימות ומצמידים תסמל החדש ומכאן והלעה אין לכם יותר אינטרנט כלל וכלל אלא יש לכם נטפרי בהצלחה רבה מקווה ש@administrators לא יכעסו שהעלתי קובץ חלקי של אחד התוכנות האם כבר עודכן בויקי?
  • נסטיק נטפרי שלשה ימים- דחוף!!!

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    2k צפיות
    ?
    @0533152154 אמר בנסטיק נטפרי שלשה ימים- דחוף!!!: @יהודי-פשוט איפה מצלצלים או מודים לכל המשיבים? מצלצלים זה בפרוג, מודים זה בצד שמאל ^^^^^^^^^^^^^^
  • פתיחת אתרים

25
    0 הצבעות
    25 פוסטים
    7k צפיות
    dLiveD
    @y.k אולי תשנה את שם האשכול ל"בקשת נקודות לפתיחת אתרים", וכאן יהיה המרכז... אפשר גם לשים תגית "בקשת נקודות".
  • איטיות בגלישה

50
    0 הצבעות
    50 פוסטים
    11k צפיות
    9579
    @malo4000 אצלי הכל כרגיל [image: 1479770461650-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%9C%D7%99-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98-957jpg.jpg]
  • הורדת סרטון

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    2k צפיות
    ליכטל
    @dLive לא ידעתי שלפותח האשכול יש אפשרות להוסיף תגיות גם מאוחר יותר, ונראה לי שיש עוד שלא ידעו את הנתון הזה. תודה רבה.
  • תראו הבדל בין 019 רגיל לVPN עליו

11
    2 הצבעות
    11 פוסטים
    2k צפיות
    9579
    כן. בימים האחרונים בוצע שדרוג משמעותי [image: 1479770461650-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%9C%D7%99-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98-957jpg.jpg]