• הורדת סרטון

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    2k צפיות
    ליכטל
    @dLive לא ידעתי שלפותח האשכול יש אפשרות להוסיף תגיות גם מאוחר יותר, ונראה לי שיש עוד שלא ידעו את הנתון הזה. תודה רבה.
  • תראו הבדל בין 019 רגיל לVPN עליו

11
    2 הצבעות
    11 פוסטים
    2k צפיות
    9579
    כן. בימים האחרונים בוצע שדרוג משמעותי [image: 1479770461650-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%9C%D7%99-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98-957jpg.jpg]
  • אורי וירטואל

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    912 צפיות
    dLiveD
    @sgbmzm לפני תקופה @magicode ניתק את כל ה-VPN של אורי וירטואל מחשבונות המשתמשים, כדי לוודא מי באמת משתמש בחיבור הזה (כי לכאורה כל קו שמחובר לחשבון עולה עוד כסף). אתה צריך להתחבר למשתמש שלך ב-VPN ולחבר אותו לחשבון שלך בנטפרי (זה אמור לקפוץ אוטומטי). אולי תנסה קודם במחשב.
  • פתיחת ארנק ביטקוין

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    מ
    אתה גם קורה כלכלה אמיתית אני רואה [קדם ניתן את הקרדיט לאכסניה שלנו-נטפרי ספתחה את האתר עם סינון רציני על כל המשתמע מכך.] זה מאוד מרתק הבנתי שהמטבע עלה במאות אחוזים תוך זמן ואני רוצה לדעת כמה עולה יחידת בטקוין
  • מסלול לנשים - יש סיכוי?

20
    0 הצבעות
    20 פוסטים
    5k צפיות
    לליל
    מענין על איזה אתר אתם מדברים שמצריך ססמא ותז?
  • מה קורה עם חיסול החבילה???

23
    0 הצבעות
    23 פוסטים
    5k צפיות
    גלינגג
    @למדן-וידען בחלק מגירסאות ה10 ישנה אפשרות שיעדכן רק לבקשתי. ובאלה שלא אפשר לשנות זאת לפי מש"כ פה.
  • דרגא תביר

4
    11 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    magicodeM
    @יוליוס אמר בדרגא תביר: נכוויתי בעבר, אני לא מעוניין להתדיין. סליחה.
  • פנל 'ניהול מהיר' ב GMAIL

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    2k צפיות
    עילוםע
    @מיציבושי אמר בפנל 'ניהול מהיר' ב GMAIL: @chocolate לא אולי קוקיס / זכרון מטמון
  • יוטיוב

5
    1 הצבעות
    5 פוסטים
    2k צפיות
    ?
    @איצ2 דע לך תמיד אם תרצה שיבינו אותך כשנותנים מבינים אז תתן לו מוניטין הוא ירגיש קצת שווה ואז ידע וילמד לתת לאחרים
  • למה משמש הלחצן הזה?

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    DovidStrohD
    @יהודי-פשוט מצד שמאל זה להעלות. זה להביא מכתובת...
  • שימוש בנטפרי בעבודה דרך מחשב וירטואלי (VM) אפשרי?

20
    0 הצבעות
    20 פוסטים
    4k צפיות
    ?
    אני באמת לא בקי בנושא. תודה! אני יפנה אליך.
  • העלאת סרטונים ליוטיוב

youtube העלאת סרטונים יוטיוב
    3
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    6k צפיות
    N.ON
    https://www.youtube.com/upload
  • בעיות הרזולוציה באתר

רזולציה
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    860 צפיות
    M
    האתר הוא רספונסיבי ומתאים את עצמו אוטומטי לכל מסך. תלחץ f12 ותקטין את הגודל של המסך לגודל של סמארטפון ותראה מה קורה. כנראה שזה לא עובד חלק בכל המקרים.
  • בעיה בוייז

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    2k צפיות
    ש
    אמנם יש לדחות שאינו מוכרח כיון שנכתב כל אחד בשמו הטוב משמע דהכותב נתכוון לכל מי שעסק בעניין ולא משהו ספציפי. וק''ל.
  • מה זה תוסף לגרירת פאנל הניהול בנטפרי

פאנל ניהול מהיר תוספים
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    1k צפיות
    ליכטל
    @יהודי-פשוט ציטוט מהויקי: אם ברצונכם שהכרטסת לא תופיע, אך אינכם רוצים להגדיר זאת בהגדרות הסינון האישיות בכדי שהתמונות ימשיכו להתרענן באופן אוטומטי, תוכלו להסתיר אותה ע"י גרירת הקישור המופיע כאן לתוך סרגל הסימניות בדפדפן. לחיצה על הסימניה הזאת תסתיר את הפנל, ולחיצה חוזרת תציג את הפנל שוב. כמו"כ אפשר להסתיר את הפנל ע"י תוסף מיוחד, ראה להלן.
  • קניות בנקסט

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    ליכטל
    @ללי אמר בקניות בנקסט: עומדת על התמונה החיצונית עם מקש הקונטרול ואז זה נפתח בכרטיסיה חדשה אין צורך בקונטרול. לחיצה על הגלגלת בעכבר פותחת את הקישור בכרטיסיה חדשה.
  • הסבר על השימוש בפורום

3
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    1k צפיות
    מ
    @איצ2 אוקיי, תודה. נעזרתי- אז הצבעתי עבורך.
  • Access Denied

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    DovidStrohD
    @chocolate ב"ה התחיל לעבוד. (הם חסמו את זה בכוונה לכל החיבורים מהארץ) http://www.janglo.net/index.php?option=com_adsmanager&page=display&catid=99&tid=407880
  • wifree השתבש ומשבש..

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    1k צפיות
    5
    תודה לכולם. @dLive לא ניסו מה שאתה אומר, מענין מאד כי חשבתי שזה רק מקליד במקומי בסך הכל. בכל אופן היום בבוקר הוא התעורר והכל כרגיל אין שום בעיה ב"ה. בפעם הבאה...
  • גלישה לפי שעות

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    2k צפיות
    ChocolateC
    בקשו בעבר הרבה פעמים על האופציה של טיימר ואני חושב שהגיע הזמן ליישם את זה (לי זה יעזור הרבה)