• אתר דרופבוקס

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    1k צפיות
    C
    עכשיו גם לי עובד. תודה
  • הגבלת משתמש באחד המחשבים

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    א
    התכוונו לומר תצא במחשב ההוא מחשבון נטפרי ואל תגלה הסיסמה ע"מ שא"א ליכנס שוב!
  • מחשב חדש

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    C
    נראה לי שכן לאתר של נטפרי הוא כן נכנס, ואז הורדתי משם את התעודה והתקנתי. בינתיים נראה לי שזה עובד. תודה רבה
  • פסים אדומים וגלישה נחמדה

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    900 צפיות
    א
    יש ממצב שWIFREETRAY חסום באנטי וירוס וכו' משא"כ עיקר התוכנה WIFREE פתוח ועובד
  • ווי פרי

5
    1 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    ?
    @baruch יפה מאוד לא חשבנו ע"ז ומה שכן כבר הזכרתי למה לא עושים בלחצן ימיני שיכלו לעשות עדכן ? ותודה רבה על הכל ברוך תיהיה
  • מה גורם לנטפרי להשקיע בפתיחת וסינון אתר ???

15
    1 הצבעות
    15 פוסטים
    2k צפיות
    ?
    @baruch מה שכן הועלתי שהאתר שכן פתוח כלומר ביזפורטל שידרגו והוא נהיה יותר נוח לגלישה יפה מאוד תודה רבה אתם תותחים
  • http://www.bing.com/toolbox/webmaster

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    2k צפיות
    9579
    אחת מהסיבות היא שמכיוון שגוגל זה שימושי השקיעו משאבים על הסינון שלו בשונה מהאחרים
  • תמונות שנשארו בזכרון הדפדפן

16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    3k צפיות
    N.ON
    ב 2 הפעמים לא שלחתי כי מיד מחקתי את הזיכרון, ואז נמחקו התמונות, ומה בדיוק אני ישלח?
  • עזרה בוויפרי

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    2k צפיות
    ?
    @חיימקה למה כבודו מתכוין אני לא מאמין שזה משהו איכותי כמו נטפרי נראה לי שלכבוד ראש השנה צריך נטברי בדבש
  • עיכוב בבדיקת תמונות...

24
    5 הצבעות
    24 פוסטים
    5k צפיות
    חסידישח
    @baruch אמר בעיכוב בבדיקת תמונות...: העובדים מהודו הודיעו לפתע אתמול בלילה על יציאה לחופשה עקב חג הקורבן (עיד אל-אדחא) שלהם. הם יצאו לחופשה ללא הודעה מוקדמת עד לפנות בוקר בשעה 5. אנחנו מנסים לתגבר עם עובדות מאוקראינה ומקומות נוספים, אבל (בעיקר עקב הפתאומיות) צפוי עיכוב בבדיקת תמונות. @GolanArt אמר בעיכוב בבדיקת תמונות...: תדעו שלהתעסק עם הגויים מהעולם השלישי זה לא פשוט, יש להם מנטליות לא פשוטה, והם לא מבורכים בד"כ בכמויות מיותרות של שכל... אם כי ברור שנדון ברצינות איך למנוע תקלות כאלו בעתיד! מה שבכל אופן ניתן לעשות בעתיד כדי למנוע תקלות פתאומיות, זה לעקוב אחרי החגאות העתידיים שלהם, ו'להזכיר' להם שביום פלוני יש חג האם הם יוצאים לחופשה. ידוע לי על קבלן שמיידע את העובדים שלו מתי הרמאדן מתחיל ומסתיים (זה לפי המולד)
  • חלון דרופבוקס לא ניתן לסגירה

1
    1 הצבעות
    1 פוסטים
    778 צפיות
    אין תגובות
  • פורום "אוצר החכמה"

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    940 צפיות
    Y
    @שני-בר http://code.613m.org/viewtopic.php?f=12&t=843&hilit=אוצר+החכמה דובר בהרחבה בקישור הנ"ל ומוצה עד תום.
  • שידור בפרוג בשעה 20:00

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    1k צפיות
    מרדכימ
    @AL לא הולך
  • רשימת קישורים של הורדות קבצי גרפיקה - כשרים לחלוטין

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    2k צפיות
    א
    @ayys613 תודה!
  • מחיקת זיכרון מטמון בדפדפן.

15
    4 הצבעות
    15 פוסטים
    3k צפיות
    עילוםע
    @ayys613 אמר במחיקת זיכרון מטמון בדפדפן.: אני יכתוב מה שכתבתי קודם, שמהניסיון שלי עם אנשים שלא מתמצאים בכלל במחשבים, כשנותנים להם תוכנה כזאת ושמים על שלחן העבודה, ואומרים תפתח תלחץ ניקוי וזהו, הם רגועים יותר מאשר תלחץ על כמה כפתורים ביחד ויפתח לך חלון וכו'. אגב לידיעתך יש לתוכנה, גם ניקוי אוטומטי בהצלחה
  • חיפוש והזמנת אנשים בצאט ! למה לא הולך?

19
    1 הצבעות
    19 פוסטים
    4k צפיות
    למדן וידעןל
    באמת בלי לפגוע באף אחד מהצדדים ולטובת העניין: משום כבודם של הגולשים ובעיקר של נטפרי וה@administrators היקרים שהשקיעו המון הן בפורום והן בסינון כמובן - נא לשמור על רמה מינימאלית של הפורום לנוחות הגלישה והתועלת של המשתמשים ו/או המתעניינים בסינון, תודה.
  • תודה

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    962 צפיות
    frize37F
    @אפרת-בי ??? ??? ???
  • איך אפשר להוריד קובץ מוזיקה מכל מקום

3
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    1k צפיות
    קרמבוק
    תשתמש עם התוכנה idm בקישור הזה https://www.internetdownloadmanager.com/
  • VPN ונטסטיק האם זה פעמיים 15 ש"ח

13
    1 הצבעות
    13 פוסטים
    2k צפיות
    ליכטל
    @IZAK הנה תגובה רשמית: http://forum.netfree.link/post/4533
  • הצטרפות בנטסטיק

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    1k צפיות
    ?
    @winwin שלום !!! אני הצטרפתי לא מזמן לשירות של נטפרי עם נטסטיק מיוחד שמכר אחד מחברי הפורום והוא גם הביא לי תוכנית זולה ושווה מחברת אורנ'ג/פרטנר של 10 ג'יגה ב39 ש"ח לחודש לא כולל עוד 15 ש"ח לנטפרי בסכ"ה 54 ש"ח זול ממש ונקי ממש גלישה מהירה ומצוינת אני מאוד נהנה קניתי נטסטיק גם אצלו בזול ממש דור ארבע משהו מצוין מכר לי ב230 ומצאתי בזאפ את אותו דגם ב360 הכי זול הוא נותן שירות מצוין ה"ה frize37 מספר טלפון ומייל מתחברים לנטפרי! 0533157776 3157776@gmail.com