@טרוצער
אם בכל אופן תרצה להפעיל את זה בכרום, תכנס בכרום לקישור הזה chrome://settings/content
יש להעתיק את הקישור לשורת הכתובת
0_1492765274087_content.png
תבחר "בקש אישור לפני שתרשה לאתרים להפעיל Flash" ואז כשתכנס לאתר הוא אמור לשאול אותך אם אתה מעוניין להפעיל ותאשר.
אם זה לא עובד, אתה יכול לנסות לבחור ב "התר הפעלה" רק שלדעת גוגל זה לא מומלץ.
תודה לכל המסייעים, והמנסים לסייע, אבל הכל מדי גדול עלי,
האם ישנה אפשרות בהנגאוצ' של גוגל, לעשות קבוצה, אבל שרק אחד יוכל לנהל אותה - להוסיף חדשים וכדו'??
@אבצן@יעקב-ק וכבר גם הסבירו כאן שנטפרי לא באה לקחת תבחירה מאנשים ואפ' עם נטפרי עדין בנאדם יכול ללכלך עיניו ברחוב כי ברחוב עדיין נטפרי לא חוסמים תמונות לא ראוית אמנם זה בתהליך פיתוח אבל עדיין לא ולכן הכלל הוא שנטפרי באה לשמור עלינו מפגיעות האינטרנת ההרסניות שקשה להתגבר עליהם וחכמינו ז"ל ושליט"א אמרו שחייבים סינון ולכן על התכנים הציבורים הם מסננים ועל התכנים הבאים אילך למייל לא ואפ' ישלחו לך מה שלא יהיה הבעיה זה בעיקר התכנים המשותפים לא דבר שהיחיד שולט ע"ז כגון וידאו כי א"כ שנטפרי גם תחסום כניסת יו אס בי למחשב כי אפשר....
תשובה רשמית שקיבלתי מחברת נטוזיון לפתור את הבעיה של החלפת הספק.
יש להתקשר לתמיכה טכנית ולמסור להם את שם המשתמש והסיסמא של הספק הרצוי, והם יקבעו את זה במערכת שלהם, ככה שגם אחרי עדכון שלהם בראוטר, ישאר הקו מחובר לאותו ספק.
בפועל מישהו יכול לעזור לי ???
אני משלם הרבה כסף [85 שקל לחודש על סים דאטה] כדי שתהיה לי מספיק גלישה באפס אחד תשע
ואי אפשר בכלל לדעת כמה השתמשתי כי אצלם אפשר לקבל רק בסמ"ס את יתרת הגלישה, כי בעיקרון התכניות שלהם מוטעמים לחילונים ורק שעושים קופי מזה גם בשבילנו אולי יעלה בידכם לפעול אצלם שיהיה אפשר גם בדרכים יותר נורמליות לברר את יתרת הגלישה בחודש כמו קו טלפון שפתוח בקומה הכשרה, או לפחות דרך האתר, או דרך איזו שהיא תוכנה שדיברתם שאיני יודע עליה ???
אפשר להתקשר עד השעה 20:00 ל1800-019-019 ולקבל נתוני גלישה .(זמן המתנה כ30 שניות)
אני לא ראיתי כזה שרות טוב עם מחיר כזה זול.
המס' פתוח בכשרים.
@בר-בי-רב
ראשית ברוך בואך!
שנית רצוי מאד לעבור על המדריךהמושקע למשתמש בפורום של ידידנו @יהודי-פשוטפה
שלישית לגוף העניין. אין כל סיבה שהם יכבדו תוכנה ככל שתיהיה יותר מהרישומים שבידם..
המציאות שהתוכנה אכן מדוייקת ולרוב מתואמת עם הרשומות ב019 בתנאי שתאריך התחלת החיוב אכן מעודכן (ידנית) בתוכנה.
@aiib תודה -להוריד למחשב הצלחתי את הקובץ אבל התקנה לא הולך ובכלל שלב 3 שם איני ידע ה''פסאוורד''וואיזה שם להכניס ''הבאיאוס'' שלי אבוד האם זה לא מכשול להתקדם ..
אתה צריך לעשות שם רישום כדי שיהיה לך יוזר ופאסוורד אם לא נרשמת אין לך מה להכניס...