• "עסקן" חרדי - כנראה שאין...

28
    12 הצבעות
    28 פוסטים
    10k צפיות
    א
    @ישורון אשמח אם יהיה לי צורה לפנות אליך אני צריך את היעוץ שלך בנושא זה בדחיפות ניסתי באתר ולא הלך
  • מופע עולים לירושלים

נעול
    2
    1 הצבעות
    2 פוסטים
    672 צפיות
    ליכטל
    שאלות על תוכן שואלים במערכת הפניות.
  • האם ניתן לפתוח לזמן קצר את האינטרנט ללא סינון?

47
    0 הצבעות
    47 פוסטים
    2k צפיות
    magicodeM
    @אבצן כן.
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    495 צפיות
    frize37F
    לפי מה שהבנתי האפשרות היחידה היא דרך שליטה מרחוק מגי'ק. ודווקא שיתחברו לחיבור עצמו ולא להתחבר דרכו למחשבים אחרים @magicode אם אני טועה תתקן אותי
  • המלצה במייל

נעול
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    514 צפיות
    ליכטל
    איך זה קשור לפורום נטפרי ?
  • התקנת ווי פרי לאייפד

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    606 צפיות
    chvC
    @יהושע-גינזבורג קיים כזה פיצ'ר אבל אני לא יודע אם באופן כללי או רק למכשירים תחת פיקוח של חברה (יש MDM גם לאפל, עולה מי שמשתמש בזה זה בתי ספר ענקיים ואוניברסיטאות או חברות גדולות) עי' כאן https://www.jamf.com/jamf-nation/feature-requests/4961/lock-ipad-to-ssid בכל אופן התיוג המתאים ביותר לעניין הוא @Chocolate תנסה אוליי ליצור איתו קשר (עי' בפרופיל שלו)
  • עידכון אפליקציות דרך חנות נטפרי

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    496 צפיות
    ח
    דרך החנות. גם אין אפשרות להתקין לא דרך החנות..
  • נושא זה נמחק!

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    10 צפיות
  • פורום אוצר החכמה נפתח???

3
    1
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    644 צפיות
    מ
    הפורום בכללותו סגור בנטפרי, יש רק חלק אחד מכלל הפורום שהוא פתוח בנטפרי, והוא הקטגוריה שעוסקת בענייני תוכנת אוצר החכמה והמסתעף https://forum.otzar.org/viewforum.php?f=5&sid=99fe2a5a99d50be41418ee4867c788e0 (ולא התוכן התורני והדיונים ההשקפתיים או ההלכתיים של האתר)
  • וויז בווינדוס

נעול
    18
    0 הצבעות
    18 פוסטים
    974 צפיות
    A
    @ב-נ לא קשור לנטפרי. תעבור לפורומים בצד שמאל
  • תקלה מוזרה בעליאקספרס

15
    1 הצבעות
    15 פוסטים
    728 צפיות
    מ
    @548499758 זה לא רק מסיכות זה הרבה פריטים, מעניין מה הסיבה לזה? @משה-0527 הIP שלי שונה הוא 213.137.64.79 יש להם כמה שרתים, כנראה זהו הסיבה שאתה לא חווה את הבעיה
  • שימוש באינטרנט עם סינון אחר או פתוח במקביל לנטפרי

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    490 צפיות
    ב. נ.ב
    אם לא התקנת וויפרי אתה יכול
  • ---

4
    1 הצבעות
    4 פוסטים
    543 צפיות
    מ
    @המכתב אמר בעזרה בהתקנת אפליקציה מחנות אפליקציות של נטפרי: זו אפליקציה של GPS? ללא צורך בחיבור לרשת?? אן כך, גמלי זה לא עובד. לא. זה אפליקציה של כלי ממונע
  • לינק לרכיב table בספריות foundation וכן ב bootstrap vue, חסום.

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    430 צפיות
    yzahnY
    @Nanif לרוב זה קורה בגלל מילה בעייתית בעל משמעויות שונות שנמצא לפעמים בדוגמאות של רשומות דאטה. פניה למערכת הפניות פותר את הבעיה.
  • עזרה בהוספת חריגה לאפליקציה 2

18
    1
    0 הצבעות
    18 פוסטים
    685 צפיות
    yzahnY
    @מ-פינחסי נסה כך: תפתח את הקובץ addSecurityExceptions.sh בעורך טקסט, השורה שלפני האחרונה תחליף בזה: java -jar "$DIR/apktool.jar" b --use-aapt2 -o "./$newFileName" "$tmpDir" מקור
  • books

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    555 צפיות
    DovidStrohD
    @ydan אמר בbooks: kobo The website is open. I don't know if the app works. You try sending a request or an email.
  • ספק טוב בירושלים

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    671 צפיות
    בן של מלךב
    @הוא-גברא אשמח לסייע אני מאר אל 0722132999 0526991723
  • בירור לגבי ספק

44
    0 הצבעות
    44 פוסטים
    2k צפיות
    בן של מלךב
    @צריכה-עזרה אשמח לסייע אני מאר אל מייל שלי yishai@isp.net.il 0526991723
  • קו טלפון ביתי

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    873 צפיות
    בן של מלךב
    אשמח לסייע אני מאר אל
  • פרסומות באתר "כל רגע"

38
    1 הצבעות
    38 פוסטים
    3k צפיות
    M
    @אפשוטער-יוד אמר בפרסומות באתר "כל רגע": @נטפריס אמר בפרסומות באתר "כל רגע": @אפשוטער-יוד זה נשמע מתחילת האשכול שיש לך יד ורגל עם מה שקורה באתר. אז אם ככה, אני מאוד מתפלא על התום של שאלה, אתה מכיר את הפרסומות? הם היו נכנסים להמודיע/המבשר/יתד? ואם תאמר שיש הרבה דברים שלא היו נכנסים, יש שתי תשובות בדבר: א. הם נצרכים במידה זו או אחרת (כמו למשל החדשות ולכן האתר פתוח), לא מדובר בפרסומות נטו. ב. הם לא באתר חרדי המיועד לחרדים ומתיימר להיות פתוח בכל סינון כולל בסינון היוקרתי ביותר מבחינת איכות. אז ככה אין לי יד ורגל באתר אני רק מפרסם שמעוניין לחשוף את פרסומותיו לכמה שיותר קהל אם נטפרי למשל היו מאפשרים לשים כאן את הפרסומות שלי היה פנטסטי או בגוגל כמו שהיה פעם... אבל היות שזה לא אפשרי אני צריך לחפש את האופציות לפרסם לקהל החרדי וקהל גדול מתוכם נמצאים בנטפרי ועל כן כשנטפרי סוגר פרסמות באתר מסוים זה פגוע באפקטיביות של הפרסום מכיוון שאני מפרסם הרבה אני נמצא בקשר עם מנהלי האתר ואוכל לבקש מהם להוריד פרסומות שגורמים לפרסומות להיות חסומות בנטפרי כי במקרה הזה זה פוגע גם בהם כי גם הם רוצים שהפרסומות שלהם ייחשפו כמה שיותר... אם מישהו יש לו רעיון לפלפורמת פרסום חלופי ואטרקטיבי אשמח מאוד לשמוע... פעם הייתה פרסומת של נטפרי שאפשר לפרסם דרכם [אני כבר לא זוכר פרטים נוספים] אולי שמישהו כאן ירחיב בזה יותר בהצלחה