• הגדרת אתר בנטפרי (סוג סינון)

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    591 צפיות
    by6199B
    @dLive תודה על המענה. עקרונית השמים הם הגבול השאלה מה קיים ומה לא קיים. לכן אשמח לקבל תגובה מ @נטפריס אם לא קשה לך או מ @magicode
  • איך מתקינים אפליקציות על המחשב בנטפרי?

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    1k צפיות
    B
    @dol אמר באיך מתקינים אפליקציות על המחשב בנטפרי?: אני צריך להתקין אפליקציה שמתחברת למצלמה וכן אפליקציה של רחפן על המחשב,האם אפשר בנטפרי דרך מדמה אנדרואיד אפשרי כן דרך התוכנה:BlueStacks פה תוכל לראות הסבר איך להתקין את הגרסה הכי עדכנית כולל תעודת אבטחה של נטפרי https://netfree.link/wiki/התקנת_תעודה_בתוכנת_BlueStacks @dol אמר באיך מתקינים אפליקציות על המחשב בנטפרי?: ומה זה apk שצריך לשלוח לבדיקה? זה בעצם הקובץ של ההתקנה של התוכנה כמו שיש במחשב EXE באנדרואיד יש APK
  • תוסף שמור ב'גוגל דרייב' עובד לכם בנטפרי???

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    500 צפיות
    האברךה
    @אני-העבד אמר בתוסף שמור ב'גוגל דרייב' עובד לכם בנטפרי???: התקנתי התוסף והוא לא שומר כלום בדרייב https://chrome.google.com/webstore/detail/save-to-google-drive/gmbmikajjgmnabiglmofipeabaddhgne אצלי עובד מצוין.
  • תרגום אתרים בפיירפוקס

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    936 צפיות
    פישל1פ
    @זהיר אמר בתרגום אתרים בפיירפוקס: @yzahn אמר בתרגום אתרים בפיירפוקס: about:config בינתיים הגירסה החדשה עובדת בלי בעיות תודה רבה רבה! התקנתי את S3.Translator אני לא מצליח לתרגם לעברית איך עושים זאת אשמח להסבר
  • 011 איך יוצרים איתם קשר

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    434 צפיות
    נ חייםנ
    08-800-5000 - מכירות 03-9038888 - תמיכה
  • הצגת תוצאות חיפוש מיוטיוב

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    710 צפיות
    א
    @mashav צודק לא שמתי לב
  • וייפי אלחוטי

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    438 צפיות
    parkP
    כנראה בעיה שלא התקנת את תעודת האבטחה. תכנס ל https://netfree.link/shortcuts ותתקין את תעודת האבטחה
  • פתיחת ZOOM בהגדרות הסינון

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    529 צפיות
    Y
    @ר-חיים @שלו יישר כח @בן-עזאי ברור השאלה הייתה במקרה שהכל חסום חוץ מדברים מסויימים בהגדרות הפרטיות
  • טאבלט נטפריי לא עובד כל האפליקציות

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    977 צפיות
    מישווומ
    @מי-שמאמין שאלה: אני מנסה כבר הרבה זמן לעשות את הפעולות שעשיתי... ללא הצלחה. יש מצב אתה נותן פה הדרכה או יוצר איתי קשר במייל B0559377741@GMAIL.COM תודה רבה!
  • 0 הצבעות
    7 פוסטים
    691 צפיות
    גמליאל-הג
    לא. התכוונתי למייל בלבד דרך הספקים, (לכל הספקים יש מסלול כזה, וההגדרות אותו דבר או כמעט אותו דבר). דווקא קהילת ג'ימל בלבד אינני חושב שהיא כוללת עדכוני אנטי וירוס
  • 0 הצבעות
    20 פוסטים
    3k צפיות
    מנתקמ
    מה שהצעתי זה לא דבר שאפשר פשוט לשלוח תוכנה וגמרנו. צריכים לשבת על המחשב המדובר ולהגדיר תזמון משימות (ואח"כ לחסום את האפשרות לשנות את זה) ועוד דברים ולשבת לראות שבאמת הכל מתפקד כמו שצריך
  • תחליף ל zapier בנטפרי?

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    500 צפיות
    M
    בדקת integromat?
  • תגיות

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    645 צפיות
    מ
    @עז תנסה עכשיו היה שינוי בעיצוב, אז אולי זה גרם לבאגים
  • יש בעיה כרגע עם 019??

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    665 צפיות
    N
    @mתושלח אמר ביש בעיה כרגע עם 019??: @netanel התנערות. יש לך הקלטה מהשיחה? אין לי הקלטה. אני שואל אם נטפרי מסכימים שהבעיה היתה בגללם או שהאשמה של 019 וניסו להפיל את זה על נטפרי
  • איך פונים לנטפרי, עזרה באישור אבטחה

16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    740 צפיות
    בן עזאיב
    @יחזקאל-כחלי תנסה למחוק את תעודת האבטחה כמופיע כאן https://netfree.link/wiki/בעיות_אפשריות_בהתקנת_תעודה ולהתקין מחדש אולי יחוס אולי ירחם כמו כן תבדוק שהסטיק מוגדר כדבעי
  • גמ"ח להשכרת נטסטיק עם סינון נטרפי - דדחחוווףףף

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    787 צפיות
    ישראל גי
    בכייף...
  • שתי עובדות על מחשב אחד עם שתי סינונים אחת נטפרי והשניה...

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    777 צפיות
    שלום על ישראלש
    ליצור שתי רשתות זו כלל לא שאלה. המטרה כאן ליצור רשת 1 שלכולם תהיה גישה אליה [מסוננת] ורשת 2 שהגישה אליה תהיה מוגבלת. על הנקודה הזו צריך לשבת - איך מגבילים גישה לרשת [לא חוסמים, מגבילים.] כשזה יהיה ביד, הכל יהיה טוב. שני ראוטרים עדיין לא מספקים כי תמיד כל מי שירצה יחבר את הראוטר של רשת 2, וא"כ לא הגבלנו כלום. קימות תוכנות להגנת חיבור פיזי במחשב ע"י סיסמה, מה שיתן לנו אפשרות להגביל את הכבל רשת של רשת 2 ובכך להגביל בכלל את הגישה לרשת, רק צריך למצוא אותן.
  • אני רוצה לחסום את האינטרנט בטאבלט אנדרואיד עם וויפרי.

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    618 צפיות
    mתושלחM
    @keep-smiling זה יחסום. אתה יכול להוריד מהאתר של RL (לסמסונג בלבד). אבל קח בחשבון שזה ישבש לך גם את קליטת האינטרנט של נטפרי אא"כ אתה מנוי של RL.
  • גלישה באיזור מרכז בני ברק

1
    1 הצבעות
    1 פוסטים
    419 צפיות
    אין תגובות
  • עברתי לחברת תקשורת אחרת

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    549 צפיות
    קריקטורהק
    @יעל-בנדה זה אמור להיות כתוב על הכרטיס הגדול של הסים.