• אינטרנט קווי- עם קו טלפון

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    1k צפיות
    מ
    כן האינטרנט של של 019 והטלפון של בזק בינלאומי
  • קו טלפון דרך האינטרנט

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    526 צפיות
    Y
    אפשר להגיע בנטוויז'ן גם ל20 ש"ח. לא בזמן החיבור אלא אחרי שכבר מחוברים דרך שימור לקוחות.
  • הורדת שירים עובד כרגע?

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    417 צפיות
    R
    לי זה עבד היום מצוין.
  • איפה יש שידור חי ממירון הדלקה של ביאאן?

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    544 צפיות
    משרדימ
    @אייזיק-דייטש http://forum.netfree.link/topic/6945/אשכול-עדכונים-על-שידורים-פתוחים-ממירון-תש-פ/3
  • סטיק של huawei E8372

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    691 צפיות
    א
    אחרי האתחול זה חוזר להיות admin
  • פעם בנקסט ראו את התמונות שאינן חסומות בעמוד הראשי

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    473 צפיות
    א
    @ללי http://forum.netfree.link/topic/6922/הפיתוח-של-נטפרי-באתר-נקסט
  • IB/ITC למה לא מופיעים בעמוד הבית של נטפרי??

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    463 צפיות
    M
    סליחה אני רואה שהוסיו אותם ממש לאחרונה!
  • מה ההבדל

42
    0 הצבעות
    42 פוסטים
    2k צפיות
    א
    @mתושלח @a0533057932 המוכר לא חלם, LTE זה ה"מותג" שהסינים התחילו לשים בתקופה האחרונה על הסטיקים שלהם שאף יצרן לא מוכן להודות בייצור שלהם.. (מה שנקרא Unbranded) איביי ועלי מלאים בהם והם הכי זולים. 019 כבר כמה שנים מוכרים אותם (במחיר מופרך..) ובשנים הראשונות הפורום כאן היה מלא בתלונות עליהם אבל בשנה+- האחרונה התחלתי לראות סטיקים שלהם שעובדים לא רע ונראה שהם השתפרו מאוד. לגבי המותג JAZZ ושאר המותגים על הסטיקים צריך להבין שזה לא קשור ליצרן של הסטיק אלא מדובר בחברה סלולרית כמו סלקום מאיפשהו בעולם שמוכרת גם סטיקים ושם היצרן רשום מאחור או מתחת למכסה. כאמור לעיל בסטיק הזה לא יהיה רשום כלום..
  • צפיה בתמונות בgoogle sheets

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    496 צפיות
    אין תגובות
  • ניוד קו טלפון מבזק לנטויז'ן על תשתית בזק ספק 019

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    474 צפיות
    כ
    אתם צריכים לעדכן בנטויזן את הקוד והסיסמה של 019, ולתאם את החיבור בין הצדדים. אגב, אם אתם משתמשים בפקס, עלול להיות לכם בעיות בשליחת פקסים. נטפרי אינם מספקים מידע מספק אודות הנושא, ומבחינתם אי"צ לזה פיתרון, ותצטרכו בכוחות עצמכם להסתדר!!! בהצלחה.
  • האפליקציה של בנק הפועלים דורשת עדכון

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    409 צפיות
    אין תגובות
  • תיקון בדף ספקים ומחירים

4
    1
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    549 צפיות
    סים כשרס
    @שלו יתוקן בעז"ה בימים הקרובים
  • 4 הצבעות
    39 פוסטים
    2k צפיות
    yzahnY
    @מוגן אין מה לנסות... אני לא הולך לשרוף על זה זמן... אם המפתח המקורי יממש את זה אשמח להוסיף גם לגירסה שלי.
  • עזרה דחופה.

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    447 צפיות
    A
    @נוני אמר בעזרה דחופה.: אני מעונין להתחבר לאינטרנט קווי של 013 ונטפרי אמרו לי שהם לא עובדים איתם, מישהוא יכול לעזור לי מה לעשות? דחוף. תודה רבה. לא מובנת השאלה, אם נטפרי לא עובדים עם 013, אין אפשרות לעזור להתחבר דרכם. אפשר לבדוק מול הספקים הקיימים: https://netfree.link/#connect
  • ניתוק מחשב מאינטרנט פרוץ

32
    0 הצבעות
    32 פוסטים
    2k צפיות
    ה
    @נוני לא שמעתי כזה דבר מעולם שניתקו מחשב חדש וניזק ונתנו מחשב עם פגמים אם כן תפנה במספר של אאוטנט לשלוחה 4050 ויטפלו בזה להבא תדייק בפרטים שלא תרפה את ידיהם של הבאים להיטהר
  • התקנת סינון נטפרי על המחשב בצורה עצמאית

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    3k צפיות
    שלום על ישראלש
    @זוכמיר למה אתה מתכוין? נטפרי היא פלטפורמה של סינון ברמת ספק, לא ברמה של מחשב מקומי. אתה כן יכול להוריד ולהתקין בחינם את התוכנה שחוסמת חיבור לרשת חוץ מרשת של נטפרי.
  • אנטנה לנטסקטיק

3
    2
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    578 צפיות
    ל
    @נפתולי גם נכון. אני מציע שכדאי להשקיע בעוד כמה שקלים למגבר קליטה רציני שיהיה לך קליטה גם בנייד וגם בנטסטיק @yoel הייתי עם נטסטיק כזה בדיוק + מגבר קליטה ועבד מצוין
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    508 צפיות
    1
    תפעיל את פותר הבעיות בד"כ הוא מסדר את העניינים..
  • האם התקלה הזאת יכולה להיות קשורה להפניה לסינון?

4
    1
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    517 צפיות
    Y
    @OR בסוף הצלחתי להגדיר מצאתי בעמוד של הראוטר (נטוויז'ן) את הIP הנוכחי של כל מחשב, והגדרתי אותו כקבוע. שם זה סדרת מספרים בסגנון 10.100.102.196 נראה בימים הקרובים אם הבעיה נפתרה.
  • מדפסת עם חיבור דיירקט

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    666 צפיות
    ש
    @קרמבו אמר במדפסת עם חיבור דיירקט: זה לא אמור לחסום, תחבר את המחשב לוויפי של המדפסת ותרשום בדפדפן את הכתובת iP של המדפסת ותבדוק אם נפתח לך משהו. מה זה כתובת IP של המדפסת? איפה זה כתוב?