• התמונות - נשלחות לבדיקה אבל תכל'ס לא נבדקות

12
    1 הצבעות
    12 פוסטים
    751 צפיות
    ליכטל
    @יוליוס אמר בהתמונות - נשלחות לבדיקה אבל תכל'ס לא נבדקות: נכון, אבל אני מעריך שמי ששולח פניה עם שלוש נקודות יהא קודם למי ששולח ללא נקודה ציטוט מהויקי: ישנן פניות שבהן אין צורך בנקודה: אם נתקלתם בבעיה בעת התקנת/עדכון תוכנה. אם נתקלתם בדף שנחסם בטעות ע"י הרובוט האוטומטי. פניה בכל נושא אחר (מלבד בדיקת אתר/וידאו/קובץ שלא נתמך בסינון אוטומטי). פניות כאלו תוכלו לשלוח ללא נקודות. אך במידה והפניה דחופה מומלץ בכל זאת לדרג בנקודות, כדי לתת לפניה עדיפות גבוהה.
  • דפי החסימה בנטפרי

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    829 צפיות
    ליכטל
    @מעלה-ומוריד כל הדף המיוחד הזה הוא רק לשתי אלו: קהילה לפי הגדרות המצויות בחשבונך
  • הגנה ללא נטסטיק

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    571 צפיות
    parkP
    פשוט תתקין וואיפרי. ואז לא יתנתק הסינון.
  • גוגל מיט

16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    2k צפיות
    חוות דעתח
    @יצחק-HHU אמר בגוגל מיט: יש אפשרות בהגדרות הסינון באיזור האישי לחסום את זה אם אינך יודע שלח פניה במערכת הפניות הם יעזרו לך כנראה לא הבנת שאלתי. אני רוצה לדעת אם במסלול של מייל בלבד עובד גוגל מיט.
  • צג קליטה

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    505 צפיות
    B
    @עז איך אתה מתחבר עםהסטיק ישירות או דרך הWIFI של הסטיק?
  • וויפרי לאנדרואיד, עלות?

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    508 צפיות
    חזקח
    @מישווו לא עולה כלום.
  • שאלה לגבי Hangouts (צ'ט בג'ימייל)

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    755 צפיות
    צדיק תמיםצ
    @33men אמר בשאלה לגבי Hangouts (צ'ט בג'ימייל): אולי פשוט, אין אפשרות להפריד, כדי שהתמונות לא ישלחו לבדיקה, מבלי לסכן בחשיפה תמונות אחרות ללא סינון זה בדיוק מה ש @magicode כתב...
  • שיחת קול/וידאו באפליקציית הנגאאוט-Hangouts לאנדרואיד

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    979 צפיות
    33men3
    גם לי עובד, נראה שזה סודר עם שחרור Wifree לאנדרואיד
  • אפליקציה נטפרי VPN לא מתחברת לי?

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    530 צפיות
    A
    זהו זה הבעיה שאני לא יכול להתנהל מול נטפרי כי עוד לא התחברתי והדרן יכולם לבדוק רק אם השם משתמש והקוד נכונים וזה כבר ניסיתי
  • בעיה בכניסה לאלי אקספרס?!

25
    0 הצבעות
    25 פוסטים
    7k צפיות
    ר
    הכלבויניק כתב בפרוג מה שהוא עשה והסתדר לו https://www.prog.co.il/threads/דרושים-מומחים-בשירות-הלקוחות-של-עלי-אקספרס.551205/
  • הצעה בנוגע לקובץ שהתפרסם לציבור

1
    5 הצבעות
    1 פוסטים
    556 צפיות
    אין תגובות
  • חיבור WiFi לנטפרי עם אייפד

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    790 צפיות
    chvC
    @מאיר-גרשטיין אין הבדל. אתה צריך פשוט להיכנס בספארי 1.2.3.4, להוריד תעודת אבטחה וזה יתקין אותה לבד. ככה זה בחיבור טוב של נטפרי. by the way איזה iOS זה? אולי זה אייפד/אייפד מיני דור 1 (iOS 9.3) אם כן יכול להיות שזה יעשה בעיות מבחינת תעודת אבטחה. קראתי על זה.
  • ספק ICE

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    493 צפיות
    אין תגובות
  • מחפש לקנות Huawei E8372-608 בבני ברק

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    744 צפיות
    מ
    @מתמחה-במחשבים אמר במחפש לקנות Huawei E8372-608 בבני ברק: @מן-המודיעין אמר במחפש לקנות Huawei E8372-608 בבני ברק: @יעקב-ישראל הזמנתי מעליקספרס אצל המוכר הזה לפני שבועים ואתמול זה כבר הגיע אלי (בני ברק) המעלה אצלו שהוא שולח דרך AliExpress Standard Shipping שכפי הנסיון מגיע במהירות (שמעתי שמשלוח כזה המשמעות היא כמו באמזון שזה נמצא במחסנים של עלי אקספרס ונשלח על ידם) ואיך האנטנות? זה משפר את הקליטה? אין לי מידע, קניתי את הדגם הזול ללא האנטנות,
  • Huawei E8372-153

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    432 צפיות
    אין תגובות
  • שינוי כתובת מייל של רימון\אתרוג

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    527 צפיות
    a0533057932A
    @ישראל-ג https://www.gov.il/he/Departments/publications/Call_for_bids/2243
  • האם קיים ספק נטפרי לתשתית בזק, ללא בנדל?

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    718 צפיות
    נ חייםנ
    לי RL אמרו שהראוטר לא עומד בעומס והוא מתנתק דבר שגורם ניתוקים קצרים ולכן עדיף 40 מ"ב מאשר 100
  • 1 הצבעות
    9 פוסטים
    759 צפיות
    יעקב ישראלי
    @zeevgros שמח לשמוע אם מישהו נתקל בבעיות אשמח לעזור ולשפר את המדריך
  • 8 הצבעות
    8 פוסטים
    1k צפיות
    chvC
    עדכון חשוב לכל הכרומאים...... התוסף עלה לחנות של כרום. ניתן לחפש בגוגל "אניוואר בקליק" או ללחוץ כאן. נפתח כבר בנטפרי. עדכנתי גם בהודעה הראשונה. תהנו!!
  • הצעת פיתרון לגימייל באנדרואיד

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    644 צפיות
    HP079H
    @ari62 אני חושב שפעם הצלחתי לשלוח ולקבל מיילים של גימייל דרך האפליקציה של אאוטלוק לאנדרואיד, היא תומכת בכל סוגי המיילים, אבל צריך לבדוק אם לא השתנה משהו מאז...