• נושא זה נמחק!

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    161 צפיות
  • מה קורה עם סינון לגוגל דוקס?

7
    2 הצבעות
    7 פוסטים
    787 צפיות
    A
    @סופר אמר במה קורה עם סינון לגוגל דוקס?: @Android אמר במה קורה עם סינון לגוגל דוקס?: באמת המצב הוא שאין אפשרות כלל לקבל מצגות בגוגל דוקס? כל התמונות נחסמות באופן אוטומאטי ולא נשלחים כלל לבדיקה [והאמת שאלו בכלל לא תמונות - רק צילומי מסך של חומר לימודי..] אישית, אני מקבל חומר לימודי ע"י מצגות בגוגל דוקס , רק במקום הלימודים אני יכול להשתמש בהם. בבית יש נטפרי (ב"ה) ואין לי אפשרות לפתוח כלל, די תוקע אותי. אמור להיות פיתרון לזה? אפשר להוריד כ PDF , ואז רואים את התמונות. תודה!
  • אפליקצית WATSAPP לבלוסטאקס

10
    1
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    2k צפיות
    א
    @shraga אמר באפליקצית WATSAPP לבלוסטאקס: https://www.whatsapp.com/android/ ואני מחפש כל פעם בAPKMIRROR... ייש"כ!
  • סטיק בחו"ל

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    601 צפיות
    סים כשרס
    אתה צריך תוכנית רומינג או להשתמש בVPN יש לנו חבילה של 2 GB בהוט מובייל ב 150 ש"ח
  • בקשת עזרה למשתמשי תוכנת קורל דרוX8

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    539 צפיות
    yzahnY
    @גרפיקאית-מקצועית אמר בבקשת עזרה למשתמשי תוכנת קורל דרוX8: איפה זה בדיוק בדף הפרסומת? אין לי את התוכנה, רק ציטטתי מאתר העזרה שלהם חיפשתי קצת בגוגל תמונות ונראה שהתיעוד לא מעודכן. ב-X7 היתה אופציה כזאת: [image: 1578563120933-e5581a04-100a-41c7-990c-6bec73db8c68-image.png] אבל ב-X8 זה כבר לא שם. אולי איפשהו ב-options.
  • נט-פרי לאנדרואיד - יש/יהיה?

44
    0 הצבעות
    44 פוסטים
    10k צפיות
    ChocolateC
    @מעמד אמר בנט-פרי לאנדרואיד - יש/יהיה?: @כלי-מלא תשאל בביצור חומות הדת שמעתי שיש שם נציגים יותר מקצועיים מאאוטנט או שתשאל את @מנתק שעד כמה שזכור לי, יש לו נסיון עם מערכות מולטימדיה לרכב עריכה: כעת ראיתי בפרופיל שלו שהוא מתעסק עם מערכות כאלו (תלחץ על שם הניק שלו ותגיע לכל הפרטים) בזה אאוטנט הוא הכתובת
  • מחשב שמותקן עליו ויפרי האם אפשרי להתחבר לרשת של אתרוג

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    776 צפיות
    B
    @clickone טוב לדעת הכרתי מישהו שהיה לו סינון והוא התחבר דרך VPN וקיבל את שתי הסינונים אבל כנראה אצלו זה היה תוכנה על המחשב תודה על התיקון!
  • ג'מבו מייל

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    9k צפיות
    62626
    @henyust זה אופציה מובנית בג'מבו מייל. [image: 1578518869118-4f681f83-6e4b-4e26-9c79-3c05f4be9d65-image.png]
  • התשלום היקר

16
    1 הצבעות
    16 פוסטים
    1k צפיות
    Y
    @החרדי-המוטרד , עיין בקישור ש @dLive פרסם.
  • תקלת סייבר בראוטר B של בזק, בשימוש בנטפרי

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    924 צפיות
    M
    בראוטרים הישנים אין את רכיב ההגנה המדובר, א"כ אתם מוגנים באותה מידה שרוב לקוחות בזק (שלא משתמשים עם הראוטר החדש) מוגנים. זו הטעיה להציג את הדברים כאילו מי שמחובר לאראל נמצא בסיכון יותר משאר לקוחותיהם.
  • חברות שתומכות בנטוויז'ן.

45
    0 הצבעות
    45 פוסטים
    1k צפיות
    A
    @6262 אמר בחברות שתומכות בנטוויז'ן.: ב. באותו מסמך יש גם חיוב לבזק למניעת אפליה וטיפול במהירות שווה בכל הלקוחות ככה שהמצב לכאורה אמור להיות בסדר, אצלי הוא כך לפחות. מכיוון שבכל בעיה תשתית קודם כל שולחים את בזק ורק אח"כ נציג שלהם אז גם בלי אפליה זה אורך כמה ימים
  • גלישה איטית וחוסר קליטה בסטיק עם 019

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    577 צפיות
    Z
    @שוחט מה הכתובת שלך? ואז אני יוכל לבדוק את הקליטה?
  • סים לא נקלט

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    556 צפיות
    1
    הבעיה היתה בסטיק תודה
  • שידור חוזר מהסיום הגדול בארצות הברית

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    551 צפיות
    B
    @אוריויל https://youtu.be/67BT-vhDAmU?t=14328
  • נטפרי מסלול גימיל

16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    1k צפיות
    מ
    @סיבוב אמר בנטפרי מסלול גימיל: בנטפרי גם יש אפשרות לבחור קהילה גימייל בלבד, אך שם אתה בעצם משלם רגיל 15 ש"ח נוספים, ואני לא יודע אם יש ג'מבו מייל או דרייב. @magicode פעם אמר שגימייל בלבד זה ג'ימייל בלבד בלי תוספות של ג'מבו או דרייב @magicode אמר במייל בלבד - למה לא כולל עדכונים וכדומה: אל תספרו לי שעובד עוד דברים חוץ ממייל בלבד. כי אני עלול לחסום את זה. זה עיקרון מייל בלבד זה מייל בלבד.
  • מראה שיש חיבור אבל ..

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    502 צפיות
    מ
    @מ-פינחסי זה כבר הסתדר בכל אופן תודה
  • IP משתמשי נטפרי

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    1k צפיות
    מ
    בזמנו כשויקיפדיה היה פתוח בנטפרי, אז היה הרבה עריכות מאותו ip, וכולם היו משתמשי נטפרי... היה על זה בלאגן שלם בויקיפדיה. היום ב"ה נטפרי סגרו את ויקיפדיה. כמדומני שאז הסבירו שלא כל משתמשי נטפרי זה ip אחד, אלא כל משתמשי נטפרי ממכונת סינון מסויימת, מספק מסויים, זה ip אחד. במילים אחרות, כאילו 019 (לשם דוגמה) שמו מחשב עם תוכנת הסינון של נטפרי, וכל מי שמתחבר לנטפרי דרכם אז הוא בעצם מחובר ב-vpn למחשב הזה
  • תעודת אבטחה לתוכנת buttercup

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    782 צפיות
    yzahnY
    @nigun אמר בתעודת אבטחה לתוכנת buttercup: ולא הבנתי מה המסקנה? sallar added this to the v1.19.0 milestone 9 days ago כנראה בשחרור הבאה זה יתוקן
  • טאבלט סמסונג (עם רוט) לא מזהה סים

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    931 צפיות
    Men770M
    @MacroShadow במתמחים.טופ יש כמה מומחים גם לאנדרואיד וגם לסלולר. אולי כדאי שתשאל גם שם.
  • דליפה בחבילה?

29
    0 הצבעות
    29 פוסטים
    7k צפיות
    ציפור שקטהצ
    @957 אמר בדליפה בחבילה?: @ezra דבר ראשון זה חמור מאד שהציעו לו לעבור לחבילה ללא נטפרי כדאי שתעביר לי / ל@administrators בשביל שמקרה כזה לא יחזור על עצמו , עקרונית לא ניתן להסיר את הסינון גם ע"י מעבר חבילות, יש במחשב תוכנות ומדובר בעיקר בWINDOWS UPDATE שצורכות הרבה נתונים (מייקרוסופט לא משקיעות מאומה שחבילות העדכון שלהם לא יהיו בנפחים הזויים). יש אפשרות להגדיר בחלק ממערכות ההפעלה שזה לא יוריד עדכונים באופן אוטומטי, בווינדוס 10 יש מנגנון שמזהה שמדובר בחיבור סלולרי ולא ביתי ולא מוריד עדכונים כל עוד המחשב גולש על רשת סלולרית-נטסטיק , זה לא עובד עם כל סוגי הנטסטיקים משום שיש כאלו שהוא לא מזהה אותם כנטסטיק, יש חבילת 20 גיגה ב 69 שח לחודש כולל סינון נטפרי, יש גם אפשרות לחריגה מחבילת ה 10 גיגה בעלות של 5.9 לכל גיגה . אין צורך לצאת מהסינון בשביל לקבל חבילה גדולה יותר. [image: 1479770461650-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%9C%D7%99-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98-957jpg.jpg] אתה באה להגיד לי שגם אם זה רשום מוריד, מאתחל, מתוכנן להורדה וכו' זה פשוט לא מזהה אותו ולא מוריד עדכון וינדוס 10 למחשב???