• חיבור רוטאר נייח ונייד לאותו מחשב

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    1k צפיות
    מחצלת של קניםמ
    @6262 אמר בחיבור רוטאר נייח ונייד לאותו מחשב: @מחצלת-של-קנים אמר בחיבור רוטאר נייח ונייד לאותו מחשב: מקוה שהבנתי את השאלה אבל לי יש במחשב גם WIFI לרשת ביתית וגם סטיק סלולרי ועובד ללא שום תקלה סתם כדי להבין, בשביל מה לבזבז את הסטיק והחבילה שלו בזמן שיש רשת ביתית מחוברת? בדר"כ אני לא משתמש בשתיהם. כשאני בבית אני מבטל את הסלולרי, אבל לפעמים אני שוכח לבטל ובכל זאת הכל עובד מצויין אפי' ששניהם פעילים
  • בשורה טובה וייפרי לאנדרואיד - בפיתוח

14
    1
    6 הצבעות
    14 פוסטים
    1k צפיות
    מ
    @א-א א. למה אתה מקפיץ אשכול ישן ? ב. זה כבר לא רלוונטי כי ערכתי את ההודעה התכוונתי שלא הייתי בטוח אם @magicode יודע מתי הוויפרי לאנדרואיד ייצא לאור
  • נטפרי על רשת אתרוג

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    956 צפיות
    62626
    @ליכט זה מענין, אולי השתנו דברים, אני העברתי חבר שעבד במקום שהיתה רשת של רימון... ואפילו שם לא התחבר לו ה- vpn בלי שהורידו רמת סינון.
  • האם יש Bluestack 4 + Netfree עדכני לסוף 2019?

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    748 צפיות
    E
    מצאתי את זה אין על נטפרי בעולם!
  • איזה אתרי מתכונים פתוחים בנטפרי ?

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    669 צפיות
    C
    https://www.google.com/search?safe=active&rlz=1C1GCEA_enUS861US861&sxsrf=ACYBGNQUAg1KywN1e-MnwC4YeppsiG6YBQ%3A1577397742337&ei=7i0FXuGYFMyw5wL25aGoAQ&q=kosher+recipes&oq=kosher+recipes&gs_l=psy-ab.12..0i71l8.20971.29559..33206...0.1..0.0.0.......9....1..gws-wiz.PDxnv79DOiE&ved=0ahUKEwjhx-fAqNTmAhVM2FkKHfZyCBUQ4dUDCAs
  • איך בודקים מהירות גלישה אונליין?

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    605 צפיות
    מושטמ
    @yzahn כן תוכנה כזאת אבל נפרדת הנתונים שמוצגים לא הכי ברורים
  • בעיות במהירות

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    726 צפיות
    a0533057932A
    @netanel ויש איטיות מורגשת בשעות מסוימות
  • בעיה בבדיקת תמונות בתוך PDF

3
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    598 צפיות
    רחמיםר
    @UA לפי מה ש @OR מספר זה בעיה של קאש. אז תמחק את הקאש כאשר זה קורה ותוריד את הקובץ שוב.
  • אפליקצית מחשבון להורדה

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    605 צפיות
    zvizviZ
    @ששלום אמר באפליקצית מחשבון להורדה: יש למשהו קישור להורדה מחשבון לאנדרואיד? @zvizvi אפשר להוסיף מחשבון לאנדואיד? תודה רבה. https://softwares.center/google-calculator/
  • עזרה ב BlueStacks

13
    1
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    926 צפיות
    N
    מוזר שאת גוגל פליי הוא פותח ומראה את הכל, וכלום לא פועל. אבל את מרכז האפליקציות שבתוכנה עוא חוסם לגמרי למרות שיש סיכוי שמשהו יפעל.
  • 0 הצבעות
    47 פוסטים
    3k צפיות
    L
    לפני כמה ימים הגיע אלי עם בעיה בסטיק, ניסיתי לבדוק את הסטיק על כמה מחשבים, וגם את הסים בנפרד בסוף התקשרתי לספק והתברר שפשוט נגמרה לו החבילה
  • תעודות אבטחה בפלאפון עם סינון של הדרן

21
    1 הצבעות
    21 פוסטים
    2k צפיות
    נ
    @רבי-זרח-תרנגול אמר בתעודות אבטחה בפלאפון עם סינון של הדרן: @avi5 היי, לצערי הם הסירו את האפליקציה ההיא שראיתי.. כנראה באמת היתה בעייתית. למה לצערך? אם זה בעייתי אז מצויין שהסירו...
  • בזק עסקי בנטפרי

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    838 צפיות
    ח
    לכל העוזרים והמסייעים פניתי דרך מרכז הפניות של נטפרי והם עזרו לי לכל הכיוונים הן לכיוון של הקהילה, שהיה שם כמה חסימות קריטיות, הן לכיוון של בזק שטכנאי שבדק את הראוטר אמר לי שיש בעיה בראוטר ושצריכים להחליף את זה, מקווה שעם ההחלפה הכל יסתדר ועוד פעם תודה לכל העוזרים והמסייעים
  • נושא זה נמחק!

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    108 צפיות
    אין תגובות
  • יש המון ניתוקים מה עושים ?

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    601 צפיות
    סיבובס
    אז זה חברת x2one תנסה אולי לעבור לספק אחר כמו טריפל C דרך סים כשר או rl, כמובן אחרי שוידאת שאין בעיה בתשתית אצלך.
  • משהו נוסף בנטסטיק

15
    1
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    837 צפיות
    N
    סליחה. התגובה שלי היתה למה שכתב @frize37 לגבי עזיבה, אז כתבתי שלא תכננתי לעזוב. בטעות ציינתי zeevgros אז לא הבנת מה הקשר למה שכתבתי.
  • טים ויואר לאנדרואיד

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    546 צפיות
    אין תגובות
  • נושא זה נמחק!

2
    1
    10 הצבעות
    2 פוסטים
    67 צפיות
  • נושא זה נמחק!

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    13 צפיות
  • גלאט שופ נחסם?

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    M
    @יהודי-צדיק נכון.אתה צריך להעתיק את פרטי החסימה. כל הטקסט הארוך שם. ולפתוח פניה רגילה.