• לא מצליח להפעיל קבצי שמע - פודקאסטים.

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    558 צפיות
    י
    אוקיי תודה רבה
  • תעודת אבטחה ל apple.com

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    582 צפיות
    someuserS
    @yzahn אם אתה בור מה השארת לי? אני מנסה להבין מכאן https://support.apple.com/en-us/HT204506#macbookpro איך מוסיפים כרטיס, ולפי מה שהבנתי זה צריך תמיכה של המערכת, אשמח לשמוע שאני טועה
  • שידרוג תעודות אבטחה

תעודת אבטחה
    3
    2 הצבעות
    3 פוסטים
    638 צפיות
    magicodeM
    היה בימים האחרונים בעיה שגרמה לכך. יתכן שבשעה שהתקנת בדיוק פתרנו את הבעיה.
  • שליטה מרחוק עם וויפרי

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    753 צפיות
    ש
    בויקי מופיע שזה מיועד למקרה של חסימה של ווייפרי.
  • בדיקת תמונות

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    574 צפיות
    B
    @אפשוטער-יוד אמר בבדיקת תמונות: אבל לפני כן אפילו שריעננתי הרבה פעמים התמונות דרך הלשונית של נטפרי? או עשיתם ריענון לאתר עצמו דרך הכרום ?
  • בירור על נטסטיק

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    497 צפיות
    י
    עיין כאן http://forum.netfree.link/post/80937 בהצלחה
  • נושא זה נמחק!

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    5 צפיות
    אין תגובות
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    439 צפיות
    אין תגובות
  • טאבלט לנטפרי לשימוש באינטרנט ובתוכנות כגון וורד,

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    936 צפיות
    P
    תודה רבה , הגעתי להבנה. אני יודעת מה לקנות.
  • צריך עזרה - לא מצליח להתחבר לשרתים בעבודה

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    797 צפיות
    עומד בפרשת דרכיםע
    @EladWeiss מותקן אצלך וויפרי?
  • הנקודות נשמרות מחודש לחודש או לא?

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    525 צפיות
    DovidStrohD
    @הבוס-הגדול ניתן לראות את הנקודות בתוך החשבון
  • חנות מושגח פלוס

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    A
    @OR אמר בחנות מושגח פלוס: @ari62 החנות נפתחה לאחרונה. והצלחתי להוריד למשל 'מפות' כן, כתבתי לעיל שזה פתוח @a0533057932 עשיתי בלגן על כלום..כנראה זה בעיה בטלפון שלי..
  • העברת תכולה של תיבת דואר

25
    2 הצבעות
    25 פוסטים
    6k צפיות
    ה
    בהגדרות בתוך המייל של נתיב כתוב לי שה POP לא זמין, זה מה שכנראה יוצר את הבעיה של ההבערה. איך אפשר להפוך את זה לזמין?
  • חיבור VPN להוט

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    1k צפיות
    B
    @מחפשת יופי ברוך ה'
  • לענות להפניות תיכף כשקוראים אותם

18
    8 הצבעות
    18 פוסטים
    1k צפיות
    ג
    שלחתי פניה בתקופה האחרונה, ראיתי שהועבר לטיפול מקצועי אך לא חשבתי שזה טיפול ארוך, לאחר כמה ימים כתבתי 'האם מטפלים בזה?' [או משהו בסגנון] ולא נענתי, חיכיתי עוד שבוע וסו"ס ענו שהטיפול היה מורכב ועכשיו טופל, לדעתי בפניה שידוע שעלול לקחת יותר מיום יומיים, מן הראוי שתהיה תגובה כמו הנוסח שכתבו לעיל "הפניה הינה מורכבת, ויקח לנו זמן כדי לפתור אותה". אני בזמן שלא קיבלתי תגובה כבר חשבתי להחליף תוכנית וכו' וכו', מחשבות שלא היו עולות אם הייתי מקבל תגובה כנ"ל. כמובן אין בזה משום להריד את התודה לנטפרי על הסינון המעולה.
  • האתר החדש של רדיו קול ברמה

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    646 צפיות
    C
    @משוש כי הלינק הזה הוא סירטון ולא קובץ MP3 והוא חסום וצריך באתר הזה לשלוח בקשה לנטפרי על כל סירטון הנה הלינק המדוייק של הסירטון https://cdna.streamgates.net/kol_barama/VOD/מהדורת סוף השבוע- הפינה המוזיקלית עם עמירם בן לולו.mp4?nimblesessionid=303518662
  • בדיקת תמונות שמופיעות בתוך PDF

8
    2
    1 הצבעות
    8 פוסטים
    897 צפיות
    A
    @UA שאלת אותם האם הם מודעים לבעיה וזה הפתרון היחיד?
  • גו טו וובינר נחסם? (gotowebinar)

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    712 צפיות
    שלום על ישראלש
    @משה-שטרן פניתי בעבר לגבי האתר הזה, כי הקלטות לא נפתחו לי. מאז הוא נמצא על "מחפשים פתרונות" כפי שהבנתי ממה שכתבו לי על כל אתרי הוובינרים בנטפרי שוקדים למצוא פיתרון לבודד את הטובים מהלא טובים.
  • שימוש באתר

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    818 צפיות
    ד
    @אקסס אני מדבר על GOOGLE PICTURE (או GOOGLE תמונות) וכנראה שהאחסון שם שונה משל GOOGLE DRIVE (למשל האחסון בראשון הוא ללא הגבלה משא"כ בDRIVE) וכאמור בראשון אין אפשרות לראות את התמונות שעלו שם משא"כ השני
  • התנגשות של וויפרי עם תוכנת הקפאה

40
    0 הצבעות
    40 פוסטים
    2k צפיות
    מ
    פתרון מאוד נחמד, אבל זה כמו פלסתר... אפשר לנסות עוד משהו: במצב הפשרה, להכניס 'באג' לתוכנה של ההקפאה : לתפוס את הקובץ הזה: [image: 1573944025549-d4c9a288-716a-4d2a-ad6e-ae26c2cbd015-image.png] ולעשות לו שינוי השם: [image: 1573944070131-c452985e-e0db-4ba8-923c-7c5e8a5e111a-image.png] לאחמ"כ לעשות ריסטרט למחשב, והתוכנת הקפאה תיעלם. כעת ניתן להתקין וויפרי. לאחמ"כ להחזיר הכל כמו שהיה. @דני אמר בהתנגשות של וויפרי עם תוכנת הקפאה: @Men770 אמר בהתנגשות של וויפרי עם תוכנת הקפאה: @דני אמר בהתנגשות של וויפרי עם תוכנת הקפאה: (ככל הנראה, יש איזו התנגשות עם "שחזור המערכת" שגם הויפרי וגם תוכנת ההקפאה משתמשים בה) אין התנגשות. ??? לא אמרתי שיש. אמרתי שיש לי מחשב בודד שבו מתרחשת התקלה, (לדעתי זה משהו בהגדרות של המחשב או בביוס) ככל הנראה, הסיבה שקודם התקנת הקפאה ואח"כ וויפרי, ובשאר המחשבים עשית הפוך.