• זכיתי בטאבלט של המכירה הסינית!

65
    54 הצבעות
    65 פוסטים
    7k צפיות
    chaimkeC
    @מזמור אמר בזכיתי בטאבלט של המכירה הסינית!: @משרדי אותך אני לא מאשים, כנראה שאתה באמת לא יודע את המצב. אני מאשים את אלה שיודעים את המצב, ובכל אופן טומנים לכולם את הראש בחול, זה מזכיר לי את היחס בציבור החרדי בשנים הראשונות של האינטרנט. עד היום קרבנות רבים מדממים כתוצאה מהיחס המתעלם דאז. אם יש משהו שמשקף את הבעיה [עמ"י כדוגמה], ישר דוחפים אותו בחוזקה חזרה לתוך השקט המדומה. גם אם אתה צודק ולא מתעלם מה זה עוזר בדיוק שאתה מעלה את זה כאן?
  • אפליקציה לרחפן בנטפרי

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    859 צפיות
    A
    @חים ושוב סליחה מהסטיה אבל כרגע כל המערכות עובדות יש לי שליטה על המצלמה אבל הוא לא טס.(יכול להיות שבגלל שאני באיזור יו"ש?)יש מצב לתקשר איתך בפרטי ולקבל הכוונה?
  • יש כאן מישהו שקשור לחינוך העצמאי ? (הנידון - צירופם לנטפרי)

41
    0 הצבעות
    41 פוסטים
    3k צפיות
    מ
    זה שיש פורום פעיל שמבוקר ומופעל על ידי נטפרי ולא מסתירים בו את התקלות (וגם מציינים אותם במדריכים), זה כבר סיבה משכנעת, מהיכרותי עם משרדי מוסדות שונים שהיו עם סינונים אחרים ברמות שונות עולה כי עיקר הבעיה שמנעה מהם להתקדם לסינון ברמה מקסימלית כשל נטפרי היא מהחשש שאתרים חיונים ייחסמו או לא יפעלו כשורה וכד' וכמובן גם בשל חוסר הידיעה על נטפרי , (ובפרט שלא תמיד רבני המוסד מודעים להבדלם בין הסינונים..). וכמובן אם זה משווק נטפרי מהקהילה שהוא גם טכנאי זה יכול יותר לשכנע מאשר טכנאי עלום בחברה כלשהי.
  • הודעת מייל על שולחן עבודה

111
    0 הצבעות
    111 פוסטים
    15k צפיות
    shragaS
    @ליכט יתכן בהחלט, רק רציתי לגבש מידע נוסף, לפני שאני מגיע למסקנא כלשהי.
  • אשמח באישי להמלצות עבור ספק ביתי מומלץ

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    605 צפיות
    משה בניית אתריםמ
    כמובן שיעזור לי גם המלצה כאן. וכתבתי שאשמח במייל בעיקר מבחינת הנוחות, אבל בפועל לא הגיעו אלי הצעות ספציפיות [על ספקים מסוימים] במייל.
  • 0 הצבעות
    9 פוסטים
    652 צפיות
    a0533057932A
    @MM-0 עיין כאן
  • גוגל אלרטס הופסק בנטפרי, יש תחליף?

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    769 צפיות
    חיםח
    @אבצן נטפרי השתנו בינתיים, השתכללו..
  • חיבור ל011

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    516 צפיות
    by6199B
    @ys ib@i-b.co.il
  • מצלמות של נתיבי ישראל

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    מ
    @דוד-בר אמר במצלמות של נתיבי ישראל: הכרום נסגר ההוכחה שזה לא קשור לנטפרי
  • חיבור למחשב נייד שיהיה קליטה טובה בירושלים

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    706 צפיות
    Z
    @MM-0 הוא גם מצויין אבל יש הטוענים שאם E8372-608 יש כמעט 0 תקלות לעומת אחרים ואפילו לעומת מה שכתבת. אבל אני מדגיש הוא גם ממש מצויין מה שכתבת
  • סינון אישי- הגבלה למישהו מסויים

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    480 צפיות
    ChocolateC
    http://forum.netfree.link/topic/4852/אפשרות-לפרופיל-נפרד-לכל-מחשב-בחיבור-אחד
  • אפליקציית GETT על בלוסטארק

7
    2
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    819 צפיות
    G
    @shraga אמר באפליקציית GETT על בלוסטארק: @goldi אולי חסימה של נטפרי, תשלחו פניה עם הקלטה. תודה לא חשבתי על הרעיון מנסה...
  • נושא זה נמחק!

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    14 צפיות
    אין תגובות
  • Mailtrack עובד לכם?

21
    0 הצבעות
    21 פוסטים
    2k צפיות
    G
    גם אני התקנתי את MailTrack וזה לא עבד, ופתאום לאחר שבועיים זה התחיל לעבוד. למה? לא יודע...
  • חיבור נטפרי VPN ארה"ב

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    634 צפיות
    DovidStrohD
    @מעמד אמר בחיבור נטפרי VPN ארה"ב: @מוח אני לא משתמש באניוואר אבל מקריאה בויקי אני מבין שuser זה שם המשתמש שקיבלת מנטפרי ובמקום pass: אתה כותב את הסיסמא לאחר מכן @ והכתובת של השרת בארה"ב שכתובה כאן-https://netfree.link/wiki/אפשרויות_הגדרת_VPN_במחשב שוב, זה ההבנה שלי מקריאה בלבד, אולי דיברתי שטויות אבל אתה יכול לנסות, אם לא יועיל אז לא יזיק מהתמונה שם כך זה נראה [image: 1551132536924-b905c76a-56ce-4f11-a9c6-3e419fefe5f7-image.png] 1. זה מספר מזהה שקיבלת 2. זה הסיסמא והפס באמצע מסמן את הנקודתיים @DovidStroh @shraga אשמח אם תתקנו אותי אם משהו פה לא נכון בדיוק. הנה צילום מלא [image: 1551135731408-1cbf43af-755e-499b-bb33-d057f2956944-image.png]
  • הורדות מאוד איטי

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    582 צפיות
    א
    מה אפשר לעשות??
  • נטפרי פייסבוק

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    606 צפיות
    ליכטל
    @asi555 https://netfree.link/wiki/פייסבוק_בנטפרי
  • הדרכה חשובה למשתמשי נטפרי בעלי קו ביתי של נטוויז'ן

4
    6 הצבעות
    4 פוסטים
    882 צפיות
    Y
    @zeevgros בכל פעם שהנורה הירוקה של האינטרנט בראוטר הופכת לאדומה, מה שמעלה חשד לשינוי בפרטי הספק: נכנסים לניהול ראוטר שנשמר במועדפים. לוחצים על תצורה מתקדמת בודקים שהסיסמה שמופיעה היא home, ואם לא לוחצים על השורה כדי שהדפדפן יציע את הפרטים השמורים. לוחצים על NOT CONNECTED בשורה INTERTNET CONNECTION כמו בתמונה דלעיל. ושם לוחצים על השורה של השם משתמש או סיסמה כדי שהדפדפן יציע למלאות באופן אוטומטי את הפרטים ששמרת מראש.
  • עזרה בקשיים לשליחת מסמכים לתמ"ת

9
    1
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    694 צפיות
    מ
    @משרדי יותר נכון, למה לא אמרת לי לאפס דפדפן על ההתחלה
  • התקנת נטפרי במחשב הנייד

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    1k צפיות
    משרדימ
    @לחיל-אומר אמר בהתקנת נטפרי במחשב הנייד: @מעמד @משרדי מספיק ללחוץ על הסמל הזה </> בהודעה. נכון, בכל זאת עשיתי משהו שונה. תבדוק ותראה.