• נטסטיק נחסם לכמה שעות

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    1k צפיות
    מ
    @reuvenReuven לי 019 אמרו על זה שאו הסים לא טוב או תקלה בנטסטיק
  • ניתוקים באינטרנט קווי - ספק RL

21
    1 הצבעות
    21 פוסטים
    2k צפיות
    magicodeM
    תנסה לעשות פינג מול הראוטר שלך. ולראות האם זה מפסיק מתי שיש ניתוק. תעשה מה ש @yzahn מציע תעשה tracert 9.9.9.9 ואחרי זה תעשה פינג מהראשון עד שתמצא מי מפסיק להגיב ככה תדע מי אשם בסיפור.
  • איזה אפליקציות עובדים עם סים של נטפרי באנדרויד

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    964 צפיות
    0
    אצלי האאוטלוק לא עובד גם בדפדפן, מופיעה הודעה שאין חיבור לאינטרנט ושיש לוודא שהוויפי והנתונים סלולריים מופעלים, כמובן שזה לא נכון שאין חיבור לאינטרנט כי כל שאר האתרים עובדים מעולה
  • נטפרי במקינטוש

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    569 צפיות
    yzahnY
    גם הAppStore וItunes חסומים התקנת תעודת אבטחה במקינטוש תוכנת גוגל דרייב במקינטש
  • יש אפשרות לשלם לנט פרי תשלום חד פעמי?

23
    0 הצבעות
    23 פוסטים
    2k צפיות
    מ
    או שוהם?
  • זהירות רוגלה בJDN

13
    2 הצבעות
    13 פוסטים
    2k צפיות
    A
    @מטעמים אמר בזהירות רוגלה בJDN: לפני רגע ניסיתי להכנס לדף מסוים ב-jdn וקיבלתי את ההתראה הבאה. מאני וירוס של נוד: [image: 1541584790310-%D7%9C%D7%9B%D7%99%D7%93%D7%94.png] גם אני מקבל את ההתראה הרבה פעמים, פניתי אליהם במייל ולא זכיתי למענה בנושא.
  • שידור חי של קול חי

נעול
    35
    0 הצבעות
    35 פוסטים
    5k צפיות
    M
    @y.k אמר בשידור חי של קול חי: בס"ד האמת שאני לא ראיתי את מה שנכתב כאן, ואם באמת הראו נשים זה חמור מאד, אבל ברגע שראיתי שרק קול ברמה חסום, אז מייד פתחתי את אתר קול ברמה הרגיל כדי להקשיב לשידור החי דרך שם (ללא וידאו) וגם שם היה חסום, אז מייד הבנתי שבחברת נטפרי החשובה יושבים בעלי עניין ואנטרסים שחוץ מלסנן לנו את האינטרנט בצורה עניינית (שאגב אני מאד מעריך ואין לי שום תלונות ובודאי שהם עושים עבודת קודש) הם גם מנסים להתערב בתכנים ולצדד רק בצד כזה או אחר ואולי לתת ביטוי רק לצד כזה או אחר, ולא רק בבחירות אלא גם בעניינים אחרים רק לדוגמא בעניין הרב ברלנד כל סירטון שמדבר בגנות הרב ברלנד נפתח ואושר ואילו כל סירטון שמדבר בעד הרב ברלנד 'לא מתאים לכללים של נטפרי' וחבל מאד שזו ההתנהלות ויש עוד הרבה דוגמאות איך מתערבים בתכנים שאינם קשורים בהכרח לסינון וכשרות האינטרנט, אשמח לקבל תגובות, סליחה שכך כתבתי פשוט זה כואב לי כבר הרבה זמן, ואגב הייתי איתם בהתכתבויות ארוכות מצידי, אבל מצידם כל תשובה היא רק 4 מילים 'לא מתאים לכללים של נטפרי', אם אני לא צודק יותר מאשמח שתגיבו. תודה. ראשית, לגבי המשדר בקול ברמה אתה טועה ומטעה, שידור האודיו החי בקול ברמה עבד בליל הבחירות, בדקתי זאת בעצמי בזמן אמת, ואף המלצתי למי שביקש לפתוח את הוידאו שיאזין לאודיו. מה לעשות שרפיסות המוחין גורמת לכך שלא די באודיו של שידור בחירות, חובה אף לצפות בפניהם של הבטלנים המקדישים את כל הלילה לטחון שטויות. מילא עדכונים בזמן אמת מידי פעם, נו. אבל זה קרוב להיות מושב לצים של ממש. שנית, ההאשמה שלך שבחברת נטפרי החשובה יושבים בעלי עניין ואנטרסים שחוץ מלסנן לנו את האינטרנט בצורה עניינית (שאגב אני מאד מעריך ואין לי שום תלונות ובודאי שהם עושים עבודת קודש) הם גם מנסים להתערב בתכנים ולצדד רק בצד כזה או אחר ואולי לתת ביטוי רק לצד כזה או אחר, ולא רק בבחירות אלא גם בעניינים אחרים היא לא יותר מדמגוגיה, שהרי סינון האינטרנט הוא הוא סינון התכנים. אלא מה? לא מתאים לך שתכנים מסויימים סוננו? אהה, ברור זה פעילות של בעלי ענין ואינטרסים. הרק לדוגמא שלך מעיד כמאה עדים מה באמת מפריע לך. שלישית, יאמר כאן ברורות ללא כחל ושרק אחת ולתמיד, כן, קיבלנו הוראה מפורשת מהרבנים (אשר בעקבות החשש לשלומם לא ייזכרו בשמותיהם) שיש לחסום כל תוכן של או בעד אליעזר ברלנד, ואף הורו לפתוח תכנים מסויימים נגדו. וזאת מפני שלדעתם הוא אדם פסול, חוטא ומחטיא, ורבים רבים טועים אחריו כשבתאי צבי שר"י בזמנו. ידוע לי שהדברים קשים לעיכול בוודאי לחסידיו או לאלו אשר לא זה מכבר שבו לחיק האמונה. ליבי עליהם, גם אותי הדברים היכו בהלם, אבל חזקה עלינו הוראות מורי דרכינו, וכשאר ההוראות גם הוראה זו מקויימת כלשונה. חמשת מילות הקסם: לא מתאים לכללים של נטפרי הן לא זריית חול בעיניים, הדברים כפשוטם. אנחנו לא ממציאים את הכללים אנו מיישמים אותם. רביעית, ראה בזה הוזהרת, עוד תגובה אחת בסגנון הזה ותורחק מהפורום לצמיתות! סליחה שכך כתבתי פשוט זה כואב לי כבר הרבה זמן... עריכה: הדברים כאן נכתבו על דעתי בלבד, לא על דעת ההנהלה.
  • ווייז הכי זול

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    673 צפיות
    ל
    כלקוח ותיק של "סים כשר" הן של דאטה והן של הוויז ומרוצה מאוד, חשבתי שהפורום מיועד בשביל להמליץ על חברה שאני מרוצה ממנה... לדוגמא בדאטה יש להם כמה חברות להציע כך כשעברתי דירה ולא היה קליטה טובה, החלפתי בקלות לחברה שידעתי ששולטים שם טוב...
  • אימייל

אימייל
    78
    2 הצבעות
    78 פוסטים
    16k צפיות
    מרדכימ
    @אברהם-יצחק @3456 לתשומת לבכם המייל כרגע לא פעיל אם יש צורך באיזה תוכנה או קובץ יש לפנות בפרטי.
  • אישור לא מהימן

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    671 צפיות
    yzahnY
    @צביי אמר באישור לא מהימן: זה הפתרון היחיד לבטל את הבדיקה של האישורים לגמרי עיין כאן שכנראה יש עוד דרך
  • נושא זה נמחק!

נעול
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    148 צפיות
  • מה זה נקודות בנטפרי?

17
    0 הצבעות
    17 פוסטים
    4k צפיות
    ליכטל
    @yzahn הראשון חסום בנטפרי. השני עובד מעולה. תודה.
  • סוכנים של חברת תיקשורת

16
    1 הצבעות
    16 פוסטים
    2k צפיות
    ג
    אתם צודקים.אני מיתנצל זה באמת לא קשור לנטפרי.אבל כשניסיתי לימחוק את הנושא זה רושם שגיאה אין לך הרשאות לעשות זאת.
  • שלום חבר !

18
    12 הצבעות
    18 פוסטים
    3k צפיות
    מ
    @האברך אמר בשלום חבר !: זכינו והרב @מרדכי שליט"א שב אלינו לפורום, לאחר שהתחזק ונמנע במשך שנה שלמה מגישה לרשת ולמחשבים. יהי שובו לברכה לכולנו. וכשם שקיבלת שכר על הדרישה ועל הפרישה, כן תקבל שכר על הדרישה המחודשת. אנחנו זכינו, אבל מה איתו ??! הוא גם זכה או ש...
  • טאבלט לוייז

6
    1 הצבעות
    6 פוסטים
    778 צפיות
    מ
    @מאיר.ל עדין זה לא אומר שבגלל שאתה חסום לשם, ולכן המקום לשאלות אלו פה
  • חסימת קבצים בגוגל דרייב וג'מבו מייל

7
    7 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    חכםח
    רעיון נכון וצודק
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    537 צפיות
    9579
    @RNC בשביל גלישה באתרים מאובטחים יש צורך בהתקנת תעודות אבטחה, גם רוב האפליקציות משתמשות בחיבור מאובטח.
  • האם זה ניקרא מהיר?וכמה מגע זה?

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    898 צפיות
    ג
    @aiib אמר בהאם זה ניקרא מהיר?וכמה מגע זה?: @shraga צודק... לא שמתי לב 2.- נפק"מ האם לפנות לחברה לטיפול בבעיה אני רואה שאתה חזק בקטע... אבל זה קשור כי מסתבר שהוא ב019 עם נטפרי.הוא שאל אותי לא אותך...... שבו טוה גם לך!
  • שינוי בJDN???

נעול
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    591 צפיות
    shragaS
    כבר הובהר עשרות פעמים שלא כאן המקום לדבר על מדיניות חסימה או פתיחה של אתר, ניתן לשאול במערכת הפניות ולקבל תשובה עניינית והוגנת
  • האם יש אפשרות לסים של נטפרי ולשלם לפי שימוש ולא חודשי

37
    0 הצבעות
    37 פוסטים
    3k צפיות
    O
    צריך לפנות לספקים שיעשו כזה דבר. למשל ל019 יש חבילה של 10 ש"ח, צריך לפנות אליהם שיעשו כזה בנטפרי. מייל לפניות: info@019mobile.co.il