• חיבור WI-FI למדפסת

16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    4k צפיות
    Y
    אני רוצה לשנות משני סיבות: משהתקנתי windows 10 הוא לא נותן לי להתחבר לרשת של המדפסת(הוא כותב לי "לא ניתן להתחבר לרשת זו") וגם אני רוצה שהקליטה בין המדפסת למחשב תהיה טובה יותר.
  • תקלה מוזרה

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    WWWW
    תגובת @MacroShadow: "אנחנו מודעים לבעיה, ומחפשים דרך לפתור אותה".
  • קצב העלאה נמוך מאד - נפתר ע"י 013.

אר-אל 013 נטויזן בעיית גלישה
    33
    8 הצבעות
    33 פוסטים
    6k צפיות
    ר
    @WWW אמר בקצב העלאה נמוך מאד - נפתר ע"י 013.: @רמי אמר בקצב העלאה נמוך מאד - נפתר ע"י 013.: ונציג של 013 התחבר למחשב והעלה את מהירות ההורדה ושל ההעלאה, כמה זמן שרפת בשביל זה? אחרי שפתחת את הדלת זה לקח רק חצי שעה
  • דואר gmail

11
    1 הצבעות
    11 פוסטים
    2k צפיות
    H
    @גלינג @גלינג אמר בדואר gmail: @chaimke קונטרול+F5 ולחלופין ריקון המטמון. תודה זה פטר את הבעיה
  • איטיות בבדיקת התמונות

21
    2 הצבעות
    21 פוסטים
    3k צפיות
    WWWW
    @ww199ww אמר באיטיות בבדיקת התמונות: מה אתה מתכוון לעבור דף? לדוגמא, כאן בפורום, לעבור לקישור אחר.
  • אתר עם הסמל של נטפרי

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    911 צפיות
    WWWW
    @אוהב-ישראל אמר באתר עם הסמל של נטפרי: למי צריך לדווח כדי שניכנס לרשימה המכובדת שבראש נושאי הפורום? תוסיף כפוסט לאשכול ההוא.
  • תמונות גוגל בנטפרי

תמונות גוגל
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    912 צפיות
    מ
    @clickone אמר בתמונות גוגל בנטפרי: @משה-זוכמיר לא מצאו עדיין את הדרך להבחין מי המשתף, ומי המשותף. האם זה לא כמו בגוגל דרייב? אתה מתכנת? מחפשים מישהו שירים את הכפפה וינסה לבדוק מה אפשר לעשות עם זה. לחילופין אתה יכול לתרום את העלות של מתכנת שיעשה את העבודה.... אני לא מתכנת, אשמח לשמוע כמה העלויות לענין ואולי נעשה כאן התרמה מבין כל חברי הפורום, כולל אני כמובן. עדיין אבקש הסבר מפורט למה כשמורידים תמונה למחשב זה חסום, הדבר מונע להנות מה'מוצר', כל תמונה שאני מעלה לא אוכל לשלוח (כי כשאני משתף אני כבר לא אוכל לראות) ולא אוכל להוריד למחשב שלנו (-כי שום פעם זה חסום) אולי לחברי הפורום פתרונים.
  • נטסטיק אלחוטי - מתנתק, נכבה, יושן...

19
    0 הצבעות
    19 פוסטים
    4k צפיות
    מ
    http://www.ebay.co.uk/itm/Unlocked-Huawei-E303-HSDPA-7-2M-3G-USB-Dongle-USB-Stick-Mobile-Broadband-Modem-/282364990687?epid=858853506&hash=item41be43d4df:g:-vwAAOSw2gxYqBAC מומלץ בחום עד כמה שידוע לי אין לו דור 4 אבל מהירות מספיקה למי שלא מוריד קבצים ענקיים מתחבר אוטומטית לווינדווס לאחר הגדרה פשוטה על המוכר הספיצפי איני יודע פשוט זה ההצעה הכי זולה אפשר גם לחפש בעוד אתרים אבל איביי הכי אמין כדאי גם לבדוק את זמן המשלוח בדרך כל UK יותר מהיר
  • רענן תמונות בתוסף החדש

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    746 צפיות
    מ
    @ששלום נכון. ציינתי את זה בפנאל החדש
  • בעיות קליטה באינטרנט קווי של 019 נטפרי

37
    0 הצבעות
    37 פוסטים
    7k צפיות
    WWWW
    @aiib אמר בבעיות קליטה באינטרנט קווי של 019 נטפרי: כשגולשים דרך wifi דווקא כשאתה גולש wifi? או שבמקרה הנך גולש דרך וויפי? ומה מצב הנורות בראוטר בזמן הניתוק?
  • 0 הצבעות
    14 פוסטים
    2k צפיות
    אברהם רא
    @ש.-סמט אני לא צריך רק רציתי לעזור לשפר...
  • מתוך ויקיפדיה.

27
    17 הצבעות
    27 פוסטים
    7k צפיות
    למדן וידעןל
    נראה שויקיפדיה חזרו בתשובה. רוב הנושאים בדיון בפוסט הזה תוקנו, כולל הדגשות שהיו בעבר בנושאי תעודות האבטחה..
  • 0 הצבעות
    22 פוסטים
    4k צפיות
    ה
    @סופר רק מדבריך נשמע שזה רוח של החברה ואני אומר שזה כלל לא רווח של החברה אלא של הסוכנים
  • בעיה בפאנל החדש

17
    1 הצבעות
    17 פוסטים
    3k צפיות
    רחמיםר
    @magicode 1920 X 1080
  • למה אני לא יכול להתקין שום תוסף?

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    729 צפיות
    ליכטל
    http://wiki.netfree.link/index.php/תוספים_לGoogle_Chrome
  • השכרת טאבלאט עם נטפרי לחודש?

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    845 צפיות
    מ
    @דברים-בטלים אמר בהשכרת טאבלאט עם נטפרי לחודש?: @משה-זוכמיר חבל שלא עשית תגובה שאני יראה כי רק עכשיו שמתי לב והוא נוסע כבר מחר בוא נגיד 100 לודע כמה צריך לעלות ??? עריכה-חשבתי 100 ליום (לא ראיתי את הכותרת אני מוכן 25 שקל ליום, מינימום יומיים.
  • אאוטלוק

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    גלינגג
    @a0533057932 אמר באאוטלוק: כן יש שני דרכים לסנכרן עם גימייל אחד נקרא imap ואחד נקרא pop3 כוונתי לדרך של imap https://support.google.com/mail/answer/7126229?visit_id=1-636339721459505432-3784705048&hl=iw&rd=1
  • תגובה: איטיות בבדיקת התמונות

10
    6 הצבעות
    10 פוסטים
    2k צפיות
    ארז מלבנוןא
    @zvizvi @ליכט ואם אני מעונין בבדיקת תמונה מסוימת מה אני עושה?
  • הגדרות סינון

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    2k צפיות
    ב
    תודה רבה זה הסתדר
  • אתר שחסום

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    659 צפיות
    A
    @0548592392 אמר באתר שחסום: אתר לקורות חיים הכי טוב בארץ חלקו חסום אשמח מאוד מי יכול לעזור לי בזה https://il.indeed.com/viewjob?jk=bfcfaa304d241f64&q=הוראה&l=ירושלים,+מחוז+ירושלים&tk=1bj6s7j0d2shgakd&from=ja&alid=5949693fe4b0e95da127d04e&utm_source=jobseeker_emails&utm_medium=email&utm_campaign=job_alerts&rgtk=1bj6s7j0d2shgakd כדאי לבצע פניה. יש הוראות פה