• כתובת מקוצרת להקלטת תעבורה.

3
    2 הצבעות
    3 פוסטים
    1k צפיות
    ?
    @יהודי-פשוט , כוונתו הייתה לזה
  • פרסומת של נטפרי

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    781 צפיות
    אין תגובות
  • בקשת נקודות- לעניין או לא?!

16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    2k צפיות
    ליכטל
    @dLive אמר בבקשת נקודות- לעניין או לא?!: עכשיו הוא יצטרך גם וגם. חוץ מהעובדה שאני לא בטוח. בקשה להוספת נקודות היא ללא נקודה, ואין לי מושג באיזה תור היא עומדת. החלק הזה אמור להיפתר בקרוב, עיי' כאן ותמצא נחת.
  • צריך עזרה ממי שמבין!

15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    2k צפיות
    magicodeM
    טכנית ניתן לקנות ראוטר שתומך ב VPN כמו זה. http://ksp.co.il/?uin=12017&select=.263..264. http://ksp.co.il/?uin=13096&select=.263..264. מחברים כבל מה LAN של הראוטר הקיים. ל WAN של הראוטר הזה. ומגדירים בראוטר חיבור VPN מסוג PPTP כמו שמגדירים בחיבור של HOT. ואז מחברים את המחשבים ל LAN של הראוטר הזה. ומקבלים נטפרי. אבל זה טיפשי לבצע את זה. עדיף להחליף בראוטר הראשי את הספק וזהו.
  • שימוש בנטסטיק במחשב אחר

26
    0 הצבעות
    26 פוסטים
    5k צפיות
    מ
    @ליכט תודה רבה
  • בדיקת יוטיוב

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    גלינגג
    @משה-זוכמיר אז תקרא את התגובה של @chocolate חוץ מהשורה האחרונה..
  • הצעה לשיפור במג'יקוד

2
    2 הצבעות
    2 פוסטים
    881 צפיות
    עילוםע
    @shukiha התכוונתם אולי שבעצם זה יהיה כמו בגמבו אני גם התפלאתי על כך שלא עשה לכתחילה כך אולי ל @magicode יש סיבה לכך נמתין שיחכים לנו!
  • סינכרון ב Mega

25
    0 הצבעות
    25 פוסטים
    5k צפיות
    dLiveD
    @frize37 בא נעבור למקום הנכון. פה זה על מגה.
  • https://www.udemy.com

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    M
    @גילה יש לך טעות קטנה. המבינים באמת נמצאים במערכת הפניות. אני בטוח שפתיחת הסרטונים ביוטיוב דרש פיתוח רציני ובגלל כמות המשתמשים והתועלת שיש בזה החליט מי שהחליט שזה מצדיק פיתוח.
  • נט פרי לטאבלט ללא סים (יש vpn??) / מה עם 019 מובייל

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    969 צפיות
    ?
    @מיציבושי @ran0250 @clickone urivpn@gmail.com @957 000@vsms.tk או 000@955.co.il
  • הסבר על הנקודות של נטפרי

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    989 צפיות
    ?
    @IZAK אמר בהסבר על הנקודות של נטפרי: אם צריכים ליותר, אפשר להוסיף תשלום, ולקבל נקודה עבור כל שקל שאתם משלמים לנטפרי. או לחלופין לפנות אלי, אני לא משתמש בנקודות [נדיר שכן].
  • סרטונים באתר הלכה יומית

3
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    1k צפיות
    baruchB
    אין דרך טכנית לפתוח סרטון לפי ערוץ או לפי חשבון.
  • gmail

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    952 צפיות
    5
    @מרגלית דבר ראשון, כלומר עזרה ראשונה, אם הכניסה מתבצעת באמצעות תוכנה ייעודית למייל, דוגמת אאוט-לוק או ת'אנדרבירד, הפניה צריכה להיות למערכת הפניות בצירוף הקלטה.
  • אל תמנע טובה

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    2k צפיות
    ?
    @IZAK אמר באל תמנע טובה: אם המצב בפונטייפ ימשיך כמו שהיה בשנה האחרונה, זה ממש לא זול. מדובר הן על פונטים והן על אלמנטים ואפשר להוריד את כל מה שכבר יש, כך שמדובר בהמון המון חומר, בנוסף על מה שיחודש בשלש שנים הקרובות
  • יד 2 - לא נפתח

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    3k צפיות
    למדן וידעןל
    @hilel @טובי לקוחות אראל נהנים כבר כמה שבועות ללא תקלות וחסימות ביד 2, גם ללא IP קבוע.
  • תעבורת רשת חריגה בGOOGLE

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    4k צפיות
    dLiveD
    @yonig20 יכול להיות שטעית בחלק והוא הכריח אותך לחזור שוב. אני גם הייתי צריך לעשות את המבחן איזה 7-10 פעמים... אולי אני באמת רובוט, מי יודע.
  • מחירים חדשים בנטסטיק RL

13
    4 הצבעות
    13 פוסטים
    3k צפיות
    ?
    @למדן-וידען אמר במחירים חדשים בנטסטיק RL: @חבר אני ממליץ בחום על @frize37, מניסיון. גם אני. מלבד השירות המעולה, @frize37 הוא אברך כולל רציני שמקדיש את רוב רובו של זמנו ללימוד התורה, ובעיקר בערב בשעות המאוחרות הוא מתפנה גם לזה.
  • מחיר 'קהילת GMAIL בלבד'

קהילת gmail
    27
    0 הצבעות
    27 פוסטים
    6k צפיות
    גלינגג
    @frize37 עדיין פשוט זה אמור ליהות פרופורציונלי
  • הוספת נקודות למערכת הפניות - חד פעמי - האם זה אפשרי?

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    ?
    @hilel התכונתי לענות ל@IZAK לא שמתי לב, חשבתי שזה @IZAK ששואל אם אפשר חד פעמי.
  • Google Drive

גוגל דרייב google drive אישור רב
    20
    0 הצבעות
    20 פוסטים
    4k צפיות
    Y
    @בן-מערבא אולי תעזור לך עצה שכתבתי כאן