עדיפות לבדיקת תמונות ביד-2
-
שלום.
ברצוני להציע, לתת עדיפות לבדיקת תמונות באתר יד2 על פני האתרים האחרים.
השימוש באתר עם סינון של נטפרי קצת מסרבלת את חווית השימוש בלשון המעטה...אני חושב שבאתרים אחרים, התמונות הם גם דבר חשוב, אבל הרבה פחות מהתוכן.
ואילו ביד2 העיקר זה התמונות (בפרט שאין הרבה לקוחות שצופים באותם דפים בדיוק, ולפעמים רק לקוח בודד הוא זה שנצרך לתמונות). -
מישהו בכלל מסתכל על הפוסטים של רעיונות פשוטי העם?
-
כן. אני קורא מידי פעם.
אני חושב שהראיה שלך היא ראיה סוביקטיבית. וזה בסדר. מלא אנשים אומרים את הסברים והנימוקים שאתה אומר בדיוק על האתר שהם משתמשים בו. -
@magicode תודה.
(מי אני שאתווכח)
אני כמעט לא משתמש ביד2. בגלל שיש לי נטפרי, תנסה לחפש מוצר אחד ותרגיש את החוויה. -
@זהב כל אתר א"א בלי תמונות וכל אתר קניות יש לו המון תמונות. אז מה מיוחד ביד 2?
-
מה מיוחד ביד 2 יותר מנקסט עלי אקספרס וכו'?
ולמה אתה לא משתמש בגלל זה? תוך כמה שניות הכל נפתח, אני משתמש בכל אתרי הקניות בלי בעיות (חוץ מב11.11....). -
@DovidStroh @mashav אתם באמת לא מבינים מה ההבדל??
כשאתה נכנס לאתר קניות, (נניח נקסט לדוגמה) אתה לא בן יחיד, כמוך עוד עשרות אם לא מאות מגולשי נטפרי שולים את התמונות לבדיקה! מה גם שהתמונות מתחלפות רק לעיתים רחוקות (אם זה ביגוד אז רק בחילוף עונות ואם זה אלקטרוניקה אז אף פעם)מה שאין כן ביד 2 זה מוצרים שמחזיקים מקסימום שבוע-שבועיים באתר, ואם לא התמזל מזלך אין סיכוי שבו בדיוק מישהו שהוא גם מנוי נטפרי שלח לבדיקה את התמונה המבוקשת...
נסו לחפש מוצר ספציפי. דוגמה: https://www.yad2.co.il/products/all?category=9&item=874
(גנרטורים ניידים) חולף הרבה זמן עד שנכנסים לכל תמונה ספציפית והוא שולח אותם לבדיקה...
מה לעשות שהשימוש בפלטפורמה תחת נטפרי כמעט מעקר את חווית השימוש. -
@זהב אני משתמש הרבה ביד2 וחלק מהשימוש באתר זה הסבלנות שהתמונות יפתחו. אני מחכה בנחת וברוגע מתוך ידיעה שאין דרך יותר טובה לסנן את האינטרנט.
ואני משתמש גם באתרים אחרים שתמונות נצרכות שם לא פחות ואף יותר מיד2 וגם שם אני הראשון ששולח לבדיקה. מסכים לגמרי עם המנהל היקר שא"א לתת עדיפות לאף אחד. -
@אלי-tza אני מעריך מאוד את הנחת ואת הרוגע שלך!
תכלס', טענתי שהשימוש באתר תחת נטפרי הוא לא נעים בלשון המעטה.
זה שהמנהל לא השתכנע מספיק, הוא לדעתי מחוסר מודעות לבעיה, (וראיה לכך הם הפוסטים של האחרים לעיל שכלל לא הבינו מה אני רוצה).קח גם בחשבון שלא כולם יש להם נחת ורוגע כמו שלך, ויש כאלה שצוברים מרמור, אני חושב שעדיף למנוע את המרמור הזה.
-
@זהב היקר
אני לא חושב שלא הבינו את הצורך
רק אמרו שכמו שאתה חושב שיש צורך דחוף ביד 2, יש עוד המון משתמשים בנטפרי שגם להם יש צורך דחוף
כמו לדוגמא אחד שעובד בעיצוב בדיוק הוא מחפש איזה תמונה באתר ענק של מאגר תמונות שרובם לא נבדקו ויגיד שהצורך שלו הכי הכי דחוף
ועוד כל מיני דוגמאות, ולכן כמו שלך יש צורך גדול גם יכול להיות עוד הרבה עם צורך גדול ולכן הבדיקה בכל האתרים היא שווה ואי אפשר לתת עדיפות לאתר זה או אחרסתם ככה אני יכול להגיד לך מה אני הייתי עושה בכזה מצב, פשוט מחפש מה שאני צריך , ותוך כדי החיפוש פתוח בכרטסיות חדשות כל מה שנראה לי
לאחר מכן חוזר על הכרטסיות מההתחלה ומרענן וכך כבר הכל נבדק, כי הבדיקה זה לא שעות , זה לרוב עניין של כמה דקות -
@bbn מילה בסלע!
תכלס זה נהיה כבר הרגל לפתוח את הדפים עם התמונות ולהמשיך הלאה ואח"כ לחזור. כשזה הרגל אז השימוש כבר מתוכנן בצורה של לפתוח קודם את הדפים עם התמונות ואח"כ להשתמש באתרים ללא צורך בבדיקת תמונות ולחזור אח"כ שוב@זהב אני לא אדם רגוע במיוחד. זה עניין של הבנה והשלמה עם המציאות כמו שכשתיסע מב"ב לירושלים לא תתעצבן אחרי רבע שעה שעדיין לא הגעת אבל אם יהיה פקק של שעה כן תתעצבן. בדיקת תמונות זאת הדרך הישרה ולא פקק ולכן אין סיבה לחוסר סבלנות.
-
@אלי-tza
יש לך הסברים מאוד יפים אבל אתה מפספס את הנקודה.
הטענה שלי שבאתר הזה הגלישה פחות ידידותית באופן יחסי לאתרים אחרים.אם אתה נכנס לאתר עיצוב ואה נצרך ל-50 תמונות, אתה מקבל אותם מהר יותר מאשר ביד2 .
תנסה ותראה. -
@זהב יש לך טענה מאוד יפה אבל אתה מפספס את הנקודה.
אנחנו מבינים אותך ואת הטענה שלך מצויין וגם מכירים את האתר הזה אבל אנחנו מנסים להסביר לך את מה ש@magicode כתב:@magicode אמר בעדיפות לבדיקת תמונות ביד-2:
אני חושב שהראיה שלך היא ראיה סוביקטיבית. וזה בסדר. מלא אנשים אומרים את הסברים והנימוקים שאתה אומר בדיוק על האתר שהם משתמשים בו.
לסיכום: הבנו אותך מצויין ועדיין זאת דעתנו. זכותך כמובן להחזיק בדעה שונה אבל אין כאן שום חוסר הבנה של הטענה שלך.
שא ברכה.
נ.ב. לגבי:
@זהב אמר בעדיפות לבדיקת תמונות ביד-2:תכלס', טענתי שהשימוש באתר תחת נטפרי הוא לא נעים בלשון המעטה.
אכן אינטרנט מסונן פחות נח לשימוש מאינטרנט פרוץ, יש מקומות שזה מורגש פחות כמו סינון מלל לדוגמה ויש מקומות שיותר כמו סינון תמונות. זה המחיר שאנחנו משלמים על העקרונות שלנו.
-
@אלי-tza אמר בעדיפות לבדיקת תמונות ביד-2:
@זהב יש לך טענה מאוד יפה אבל אתה מפספס את הנקודה.
אנחנו מבינים אותך ואת הטענה שלך מצויין וגם מכירים את האתר הזה אבל אנחנו מנסים להסביר לך את מה ש@magicode כתב:@magicode אמר בעדיפות לבדיקת תמונות ביד-2:
אני חושב שהראיה שלך היא ראיה סוביקטיבית. וזה בסדר. מלא אנשים אומרים את הסברים והנימוקים שאתה אומר בדיוק על האתר שהם משתמשים בו.
לסיכום: הבנו אותך מצויין ועדיין זאת דעתנו. זכותך כמובן להחזיק בדעה שונה אבל אין כאן שום חוסר הבנה של הטענה שלך.
שא ברכה.
נ.ב. לגבי:
@זהב אמר בעדיפות לבדיקת תמונות ביד-2:תכלס', טענתי שהשימוש באתר תחת נטפרי הוא לא נעים בלשון המעטה.
אכן אינטרנט מסונן פחות נח לשימוש מאינטרנט פרוץ, יש מקומות שזה מורגש פחות כמו סינון מלל לדוגמה ויש מקומות שיותר כמו סינון תמונות. זה המחיר שאנחנו משלמים על העקרונות שלנו.
התגובה שלך מתנשאת.
לפי הגישה שלך לא צריך בכלל פורום כי הכל ידוע כבר לכולם.
(אגב, לא זכור לי שאתה מהנהלת נטפרי: "הבנו" , "דעתנו")דיברתי על הפער בין האתר הספציפי לבין אתרים אחרים, והעליתי את זה בפורום בכדי לעורר את הנקודה והאם זה מפריע לעוד אנשים. לא אמרתי מילה על קושי להיות מסונן בנטפרי, בסיום דבריך אתה שב ומתנשא ומתחיל ללמד מה זה אינטנרנט מסונן בלה בלה בלה..
מה הקשר?? -
@זהב אמר בעדיפות לבדיקת תמונות ביד-2:
(אגב, לא זכור לי שאתה מהנהלת נטפרי: "הבנו" , "דעתנו")
לפי מה שהבנתי, הוא מדבר בשם שאר חברי הפורום.
אתה אומר שביד 2 הבדיקה יותר איטית מאתרים אחרים?
אני רוצה לבדוק את זה.
תוכל לתת כאן קישור לאתר אחר עם הרבה תמונות שבו דברים נפתחים יותר מהר? -
התגובה שלך מתנשאת.
לפי הגישה שלך לא צריך בכלל פורום כי הכל ידוע כבר לכולם.
(אגב, לא זכור לי שאתה מהנהלת נטפרי: "הבנו" , "דעתנו")לא מבין איך הגעת למסקנה הזאת. כמו שכתב @Men770 סה"כ סיכמתי את מה שענו לך חברי הפורום.
דיברתי על הפער בין האתר הספציפי לבין אתרים אחרים, והעליתי את זה בפורום בכדי לעורר את הנקודה והאם זה מפריע לעוד אנשים. לא אמרתי מילה על קושי להיות מסונן בנטפרי, בסיום דבריך אתה שב ומתנשא ומתחיל ללמד מה זה אינטנרנט מסונן בלה בלה בלה..
מה הקשר??אתה מתעקש לא להבין אז אנסה להסביר שוב: (בפעם האחרונה בעז"ה)
בשימוש שלך באתרים שאתה משתמש יש פער בין יד2 לאתרים אחרים אבל תבין שיש עוד לא מעט אתרים כאלה שבדומה ליד2 התמונות שם "קריטיות" וא"א להתחיל לבנות רשימת העדפות כי אין לדבר סוף מכמה בחינות.וזה הקשר לסינון כמו שכתבתי שמטבעו של סינון שמורגש יותר בסינון תמונות וממילא זה מורגש יותר ככל שהאתר מבוסס יותר על תמונות.
-
@זהב כמעצב, כבר כמה פעמים נתקלתי בצורך לתמונה 'קריטית' והסינון לקח זמן, ולא עלה על דעתי מעולם 'לתעדף' אתר פלוני על פני חבירו (ולא נתקלתי בסינון איטי יותר מאתר א' על פני ב' אא"כ בדף ההוא יש ממש הרבה תמונות).
ואם אתה ממש לחוץ, קח לך תעסוקה עד שהתמונות נפתחות:
ספור כמה תמונות יש שלא נפתחו, תחזור אחרי חצי דקה - דקה, תספור שוב ותחשבן כמה נפתחו. וחוזר חלילה...