האם מישהו מזדהה עם ניתוק של VPN מחשבון המשתמש
-
אל כל החברי הפורום
אתמול כשרציתי לגלוש עם ה VPN החינמי, קיבלתי הודעה של הרשמה לנטפרי כזה, וזאת אומרת שהחיבור נותק מהחשבון שלי בנטפרי ועלי לרשום את זה חזרה לחשבון, בדקתי את זה עם עוד 4 אנשים שיש להם VPN כזה וגם אצלם קרה ככה.
יתכן שזה לא קשור דוקא ל VPN החינמי.
בפניה לנטפרי עדיין לא הצליחו לזהות את מקור הבעיה.
ע"כ אני פותח כאן נושא לבדוק אם יש עוד אחרים שגם אצלם זה קרה כדי שזה יעזור לפענח מה היתה הבעיה.אם יש מישהו שמזדהה עם זה, נא להגיב.
-
@שלו'
גם אני
-
@שלו' נכון אתה צודק.
גם לי נותק החיבור של אורי וירטואל מהחשבון.
עכשיו אני רואה. (אני לא משתמש בזה באופן קבוע ולכן לא ראיתי) -
@שלו'
גם לי זה קרה לפני יומיים.
פתאום באמצע העבודה נותקתי מהרשת, ניסתי לעלות על הבעיה (אולי התוכנה וכו' וכו'), עד שפתחתי דף חדש, ואז מיד עלה לי הדף של נטפרי - התחלה. -
@שלו' לא הבנתי מה הבעיה תירשם בחזרה וזהו
-
@מיציבושי הבעייה שיש אנשים בקהילה שלו שלא יודעים לקשר חשבון וסתם מסתבכים.
-
אכן גם לי התנתק. תודה לפותח האשכול על תשומת הלב.
-
-
@מיציבושי @שלו' @957 @administrators @clickone @dLive @Global-Moderators @ליכט
מישהו יודע להסביר לי פעם אחת מה זה VPN ומה זה של אורי וכו' וכו', אין לי שמץ של מושג בכל הדבר הזה, ואני רואה שכותבים על זה הרבה. -
-
@יהודי-פשוט
מה זה VPN?
כאן היטיב להסביר זאת @MacroShadow המוכשר.
הנה ציטוט:משל למה הדבר דומה, מאפיית אנג'ל בירושלים ממוקמת ברחוב כנפי נשרים, ואילו תחנת הקמח המספקת לו את הקמח ממוקמת מעבר לכביש ברחוב בית הדפוס. לצורך כך בנו צינור המוביל מטחנת הקמח למאפייה. צינור זה אטום כדי שהטינופת שברחוב לא מזהם את הקמח.
והנמשל, את נמצאת ברחוב בית הדפוס (בעבודה עם מחשב הפתוח לכל סימטה אפילה בגלובוס) פתוחה לכל זוהמת הרחוב (אינטרנט פרוץ) תבני צינור (VPN) שיוביל את החומר שאת זקוקה לו מטחנת הקמח (נט-פרי) למאפיה (המחשב שבו את משתמשת).בקיצור, VPN הוא צינור מאובטח שבו מוזרם מדיה הנקיה מכל חשש נדנוד של תועבה ואינו מושפע מהחיבור העיקרי למחשב. לצורך החיבור לנט-פרי עליך לרכוש מנוי מטחנת הקמח (הספק שמשתמש עם נט-פרי לסנן את הזוהמה).
הייתה תקופה שכשאמרו "סתם" VPN, התכוונו לאורי וירטואל.
שזה הVPN החינמי שיש עליו נטפרי, ושהוקם ומוחזק לע"נ אבי אורי בן שמחה ז"ל.יש גם VPN לחברת RL, וגם לאחרונה יש את הVPN החדש. שמקווים מאד שיפתור את שלל הבעיות הקיימות ברגילים.
לגבי הVPN הישן (גם אורי וירטואל וגם RL) הם בנויים על PPTP.
שלדעתי האישית מי שעובד לו טוב ואין לו בעיות אז עדיף להשתמש בו.
החדש אכן פותר את כל הבעיות (לפחות משתדל...), אבל כמו כל דבר יש לו את החסרונות שלו. -
אני ביצעתי את הניתוק הזה כדי שכל מי שהתחבר יאשר את זה שהוא מחויב ב 20 שקל. ולא כפי שהיה כתוב 15 שקל.
-
@יהודי-פשוט VPN זה ר"ת וירטואלי פיקוח נפש
-
@magicode אמר בהאם מישהו מזדהה עם ניתוק של VPN מחשבון המשתמש:
אני ביצעתי את הניתוק הזה כדי שכל מי שהתחבר יאשר את זה שהוא מחויב ב 20 שקל. ולא כפי שהיה כתוב 15 שקל.
רק אני אישרתי מיד בלי לשים לב לשינוי הקל ?!
-
@magicode אמר בהאם מישהו מזדהה עם ניתוק של VPN מחשבון המשתמש:
אני ביצעתי את הניתוק הזה כדי שכל מי שהתחבר יאשר את זה שהוא מחויב ב 20 שקל. ולא כפי שהיה כתוב 15 שקל
קודם כל רוב תודות לכל הסינון של נטפרי, מאז שאני נמצא בו אני מתפלא על השירות ועל ההתקדמות וכו' וכו', וכמובן כמו כל משתמשי נטפרי אנו ממליצים לאחרים להצטרף וב"ה יש הצלחה בזה.
בנוגע להניתוק לכאו' מן הראוי היה שזה יעשה כמו שעשיתם בעת שינוי התקנון שהיו צריכים לאשר את זה ללא ניתוק מהחשבון, ניתוק מהחשבון הינה עבודה מיותרת לקהילות. -
@שלו'
האמת שלא חשבתי שמחוברים משתמשים של קהילות ב VPN.
אם אני הייתי קהילה לא הייתי מסכים שיתחברו ב VPN. רק שאין דרך אחרת לגמרי. -
@magicode אתה הקהילה הכי חרדית באינטרנט..
וגם אתה מאשר VPN, כנראה בדיוק מהסיבה שציינת בסוף.
-
@magicode אם יש ווייפרי על המחשב אז למה לא ?
-
@שלו' מאחר וניתוק הVPN והתחברות לנטפרי אחר יתן גלישה יותר פתוחה מהקהילה, אבל מי שמחובר בכלל לנטפרי ללא קהילה אין לו את היכולת לפתוח יותר את האינטרנט. כי זה חסום בוויפרי.