ספק אינטרנט הכי מהיר + IP קבוע
-
לצורך מקום עם כמות גדולה של מחשבים (כ 20 מחשבים) ברמת שלמה ירושלים. אנחנו צריכים ספק אינטרנט מהיר. עד היום היינו עם RL ותשתית בזק בנפרד, בחבילה של 100 מ"ב ו 3 מ"ב העלאה.
בשבוע האחרון יש לנו איטיות בלתי נסבלת, חשבנו לעבור חברה, השאלה אם יש חברה שמציעה IP קבוע.
עוד נקודה שמהירות ההעלאה שיש לנו ב RL היא 3 מ"ב, יש אפשרות לעלות ל 5 מ"ב או שאין יותר מ 3 מ"ב בחיבור קוי רגיל ?
סיבים אופטיים מבירור שערכנו אנחנו מבינים שלא קיים באיזור שלנו.
המחיר לא משנה כמעט, העיקר שיעבוד טוב. -
תתקשרו לבזק ותבקשו להעלות את מהירות העלאה של התשתית ל 5 מגה.
בדרך כלל זה אפשרי. -
@יהודה12 אני אישית גם מפעיל חדר מחשבים, לקחתי את בזק כתשתית (כמובן עיסקי, צ'ק פוינט...), ואת ספוטנט (אצל יוסי תקשורת) כספק עם IP קבוע, וב"ה המהירות מצוינת בכל שעות היממה בכל המחשבים.
-
שלום רב יהודה
אצלנו תוכל לקבל ספק בלבד או באנדל עם ip קבוע .
בקצבים :
100/3
100/5נשמח להעניק לך שירות איכותי ומקצועי.
זמינים בטלפון 038010333 או במייל Shop@yossi-tikshoret.co.il -
@יוסי-תקשורת תודה רבה באמת עברנו אליכם וכרגע זה מעולה, המעבר היה קל ומהיר והשירות היה מעולה.
עדיין אנחנו צריכים ראוטר איכותי שיוכל לעבוד עם כ 25 מכשירים. בזק מציעים את הראוטר העסקי שלהם צ'ק פוינט, הנקודה היא שזה בתוספת עלות של 170 ש"ח לחודש.
למישהו יש המלצה על ראוטר איכותי שיכול לעבוד עם בזק.
עדיפות לראוטר שאפשר להגדיר IP ידני לכל מחשב, אני מאמין שרגיל אפשר רק פשוט בבזק בי אין כמעט כזו אפשרות לכן אני שואל. -
@יהודה12 אמר בספק אינטרנט הכי מהיר + IP קבוע:
IP ידני לכל מחשב, אני מאמין שרגיל אפשר רק פשוט בבזק בי אין כמעט כזו אפשרות לכן אני שואל.
לא חושב שיש ראוטר שלא ניתן להגדיר בו ip סטטי.
-
@חיפושית-100 אמר בספק אינטרנט הכי מהיר + IP קבוע:
לא חושב שיש ראוטר שלא ניתן להגדיר בו ip סטטי.
בבזק BE אפשר רק לאחר ניתוק הראוטר מהאינטרנט, ולחכות כ 5 דקות.
-
@יהודה12 אמר בספק אינטרנט הכי מהיר + IP קבוע:
למישהו יש המלצה על ראוטר איכותי שיכול לעבוד עם בזק.
בסוף קנינו ראוטר של TPlink דגם VR600 וכרגע זה הסתדר. יש לציין שיש להם ראוטר יותר איכותי vr900 אבל כרגע קצת קשה להשיג אותו בארץ.
-
@יהודה12
אני שמח שקיבלת את ההמלצה שלי
בגדול הראוטרים שלהם עושים את העבודה כמו שצריך