מה יהיה עם האתר לוטי - אנימציות לבונה אתרים
-
@ua אמר במה יהיה עם האתר לוטי - אנימציות לבונה אתרים:
@ברצינות אוקיי. ומה ענו לכם?
ישן, לא מוצא את זה.
ואגב, זה מסווג בתור אתר שנבדק ונחסם:
https://assets9.lottiefiles.com/packages/lf20_TYZsbM.json -
@ברצינות אמר במה יהיה עם האתר לוטי - אנימציות לבונה אתרים:
ולא מבין איך הגעת למסקנה שמדובר בתוכן גרוע כל כך שצריך לפתוח אותו רק 'בשביל פרנסה'.
לא חשבתי שמדובר בתוכן גרוע בכלל.
ציינתי מניסיוני שנטפרי משתדלים לפתור בעיות במיוחד בדברים שנדרשים לפרנסה.
אבל לא רק. אם הבנת אחרת - מתנצל.@ברצינות אמר במה יהיה עם האתר לוטי - אנימציות לבונה אתרים:
ישן, לא מוצא את זה.
אני מבין מדבריך שעכשיו אתה לא באמצע טיפול מול נטפרי. וחבל.
לא מבין אותך. תפתח פניה/תמשיך בפניה קיימת ותפתור את הבעיה.
אם אתה רק כותב כאן ולא מתכתב במערכת הפניות לא תתקדם לשום מקום. -
אני בונת אתרים.
פניתי בעבר לנטפרי בעניין לוטי, וקבלתי תשובה שאין להם אפשרות לסנן אותו.
חבל מאוד שהמצב הוא כך כי זה ממש מגביל את הבניה.
עצם העובדה שלוטי מבוססת על קוד, מעלה את מהירות האתר ואת ערך העבודה. -
@webdesign
במקום להתלונ
אפשר לחשוב על פתרונות יצרתיים ולהציע אותם כאן.
לא שאני מזלזל בצורך
אבל אחרי הכל יש כאן מתכנתים שלא חושבים על הבעיה הזאת כל היום
ואי אפשר לצפות מהם שיביאו פתרון גאוני בשליפה. -
@ua מביך לראות איך בעלי מקצוע מותקפים כאן על ידך רק בגלל שבמערכת הפניות השיבו להם בעקשנות שנטפרי לא רוצה לטפל בזה כרגע. אבסורד בהתגלמותו.
מדובר בבעיה שהוצפה כבר לפני מספר חודשים, והפיתרון שלה הוא לא כל כך מורכב.
בסך הכל העולם התקדם קצת, ובמקום gif כבד וענק (שאגב לוקח לו פי עשר זמן להיבדק לעומת תמונה, בדוק) העולם עובר ל-JSON. קובץ ה-JSON מומר לקוד CSS או SVG שמתורגם על ידי הדפדפן לתמונה במהירות. בדיוק כמו שיש לנטפרי מאגר של נתונים אודות התמונות שנבדקו (מזהה ייחודי לכל תמונה שפוטר מבדיקה מחודשת בכל פעם), מצופה היה שיפתחו גם מאגר כזה לקבצי JSON. -
@ברצינות
הבנתי שכרגע הצורה שבא עובד הסינון תמונות הוא כמו טבלת גיבוב (hash table) שמכילה את כל התמונות, יכול להיות שבעצם הרעיון של סינון תמונות שנבנות מJSON הוא לא מסובך, אבל אולי זה לא משתלב היטב בצורה בה נטפרי עובדת כיום, וזה ידרוש 2 מערכות נפרדות לסינון התמונות.
עוד קושי שאני חושב עליו זה - כיצד ידעו להבחין בין JSON רגיל וסטנדרטי לבין JSON שנועד להציג תמונה (שאף הוא רגיל וסטנדרטי)?
יש איזושהי חתימה קבועה בקובץ JSON של לוטי שאפשר לתפוס אותה? וגם אם יש, זה כבר יותר מורכב מסתם שליחת תמונה לבדיקה, זה לסרוק כל קובץ JSON שעובר דרך הסינון של נטפרי עבור חתימה מסוימת. -
גם אני ממש אשמח שיטפלו בזה בהקדם האפשרי!!
זה חשוב מאוד לבוני אתרים -
@חני-100 גם אני פניתי כבר כמה וכמה פעמים במשך השנתיים האחרונות דרך הפניות לנטפרי
ובכל פעם היתה אותה תשובהקודם הם העבירו את הפניה למחלקת מתקדמת יותר (לא זוכר את השם)
ואח"כ התשובה הייתה אין לנו מה לעשות וכ' זה חסום וא"אלפני כחודש הם ענו לי שיש להם בעיה טכנית
שאלתי אותם אם התרמה ענקית בדוגמת מצ'ינג מכלל המעצבים ובוני אתרים יעזורענו לי שזה לא בעיה תקציבית רק חסר בכוח אדם!!!!!
-
@hagai-w אמר במה יהיה עם האתר לוטי - אנימציות לבונה אתרים:
@ברצינות
הבנתי שכרגע הצורה שבא עובד הסינון תמונות הוא כמו טבלת גיבוב (hash table) שמכילה את כל התמונות, יכול להיות שבעצם הרעיון של סינון תמונות שנבנות מJSON הוא לא מסובך, אבל אולי זה לא משתלב היטב בצורה בה נטפרי עובדת כיום, וזה ידרוש 2 מערכות נפרדות לסינון התמונות.
עוד קושי שאני חושב עליו זה - כיצד ידעו להבחין בין JSON רגיל וסטנדרטי לבין JSON שנועד להציג תמונה (שאף הוא רגיל וסטנדרטי)?
יש איזושהי חתימה קבועה בקובץ JSON של לוטי שאפשר לתפוס אותה? וגם אם יש, זה כבר יותר מורכב מסתם שליחת תמונה לבדיקה, זה לסרוק כל קובץ JSON שעובר דרך הסינון של נטפרי עבור חתימה מסוימת.מדובר ב-JSON שמגיע מדומיין ספציפי, JSON שמגיע מאתרים אחרים לא נבדק בכלל.
-
ציטוט מהפניה לנטפרי:
אני מתחנן תעשו משהו לאתר של לוטי
זה דחוף להמון בוני אתרים חרדיים שרוצים לשמור על עצמם בחסימה טובה כמו נטפרי ולא יצטרכו להחליף את החסימה
זה אתר שנחוץ מאוד לבניית אתרים בכדי להוסיף אנימציות לאתרזה כמו קמח למצות משהו שאי אפשר בלי זה
בתחנונים בשם כל חברי הקרוס בניית אתרים במכללת פרוג
תודה רבהmartin mordecai
לפני 20 ימיםהאתר פתוח בנטפרי
בבקשה לפרט מה הבעיה.חיים
לפני 20 ימיםהכל סגור אי אפשר לראות ולבחור שום אנימציה
martin mordecai
לפני 20 ימיםהפניה הועברה למחלקה הרלוונטית,
המענה עלול לקחת זמן רב יותר.חיים
לפני 20 ימיםאשמח לעידכון
רותי
לפני 19 ימיםבשביל שזה יעבוד תקין,
אנחנו צריכים לפתח בשביל זה ממש מערכת מיוחדת
מה שאין לנו כרגע את האפשרות לעשות.מצטערים.
חיים
לפני 19 ימיםמה אתם מציעים לי שאני יעשה
יש אפשרות שרק בשבילי יהיה האתר פתוח כמובן באישור הוועדה הרוחנית של הקהילה שלי
או לעבור לחסימה אחרת
יש לכם איזה רעיון בשבילי???
בבקשה
חיים
לפני 19 ימיםאם אני מארגן לכם תרומה ענקית (גיוס המונים) מכל בוני האתרים במכללת פרוג שמשתמשים בנטפרי
תכלו לקדם את זה??רותי
לפני 14 ימיםזה לא עניין של כסף.
חיים
לפני 14 ימיםרק מה כן הבעיה
רותי
לפני 14 ימיםכח אדם
(יש לנו את הכסף לכח אדם)
רק שלא מצאנו כח אדם טוב לדברים מהסוג הזה בינתיים.חיים
לפני 14 ימיםחיש אפשרות להגיש מועמדות לזה
מה צריך לדעת
??
אני מכיר הרבה חברה שמתמצים בתיכנות וכו’…רותי
לפני 13 ימיםאנחנו גם מכירים הרבה שמתמצאים בתיכנות…
-
@magicode יש צפי למשהו?
העולם כבר התקדם מאז ה-FLASH... -
@ברצינות אמר במה יהיה עם האתר לוטי - אנימציות לבונה אתרים:
@ua מביך לראות איך בעלי מקצוע מותקפים כאן על ידך רק בגלל שבמערכת הפניות השיבו להם בעקשנות שנטפרי לא רוצה לטפל בזה כרגע. אבסורד בהתגלמותו.
קראתי שוב את ההודעות שכתבתי ולא נראה לי שתקפתי. לא מבין למה החלטת שהתכוונתי שהתוכן גרוע.
תקרא את ההודעות שלי שוב בטון רגוע ותבין שלא תקפתי כלום. שאלתי עניינית.שאלתי את פותח הדיון האם פנה למערכת הפניות. לא נכנסתי לנושא עצמו. ולא מכיר אותו.
אני מסכים שצריך לפתור בעיות וזה מה שכתבתי ששמתי לב שנטפרי עושים מאמצים בזה.
במיוחד (לא רק, אלא במיוחד) שמתי לב שעוזרים לבעלי מקצוע שחייבים את זה לפרנסתם.גם אותך שאלתי ולפי תשובתך נראה שהמון זמן לא התנהלת מול נטפרי בעניין.
אל תיעלב אבל מפריע לי שאנשים לא מתנהלים מול החברה אלא מנהלים דיון ומתלוננים בחוץ/בפורומים וכך יוצא שם רע.
אני מכיר את זה גם מהצד השני (אני לא קשור לנטפרי אבל מכיר מתחום אחר).אם נמצאים בדיון עם נטפרי אז תענה פשוט ש'כן' וזהו. זה מה ששאלתי בסך הכל.
לגבי טענתך שאני תוקף בעלי מקצוע, לידיעתך גם אני בעל מקצוע שיש לו קשיים לפעמים בגלל הסינון.
אבל אני מבין שלא נטפרי הבעיה אלא האינטרנט זה הבעיה ונטפרי זה הפתרון.אם נפגעת מכל דבר אחר אני מתנצל.
-
@חיים-קליין
לא יודע מה המדיניות של נטפרי
אבל מסתבר שאם מישהו יבנה את זה (לפחות אב טיפוס)
אז זה יוכל לזרז תהליכים. -
זה לא נראה משהו כזה פופלארי בקרב בוני אתרים.
בגוגל אני כלל לא מוצא את האתר המדובר. -
@magicode לכאורה כוונתו לזה
https://lottiefiles.com/
וזה החיפוש
https://www.google.com/search?q=lottie -
יש דוגמא של אתר מקצועי שמשתמש עם זה?
כלומר יש צורך מקצועי לשימוש בזה.
לא צורך מקצועי של בונה אתרים צורך מקצועי של המשתמש.
כי לפי איך שזה נראה לי מלמעלה זה גימיק. לא משהו באמת נצרך. -
@magicode זה מאוד נצרך. יש המון אתרים מחברות חשובות ביותר שמשתמשים בזה. לא עשיתי חיפוש עכשיו אבל זכור לי שראיתי איפשהו מייקרוסופט משתמשים בזה. זה משהו פופולארי ביותר.
אני לא מתערב במדיניות אבל אם יש פתרון טכני נראה לי שצריך לתת אותו. -
@magicode אמר במה יהיה עם האתר לוטי - אנימציות לבונה אתרים:
לא צורך מקצועי של בונה אתרים צורך מקצועי של המשתמש.
אאל"ט הצורך (לפתוח את זה בנטפרי) הוא לגמרי עבור בוני אתרים ובכלל לא עבור משתמשים, (קבצי ה-lottie מוטמעים באתר ולא נחסמים על ידי נטפרי גם היום ובלא"ה רוב המשתשים לא ישימו לב אם האנימציה הוא לוטי או GIF). אבל האם בוני אתרים לא שווים השקעה שיהיה להם גישה לדברים כשרים שעוזרים אותם בעבודתם?
-
@yzahn חלילה לא אמרתי שלא שווים.
סה"כ רציתי לכמת את הצורך.
גם בקרב בוני האתרים לדעתי אין לזה שימוש מעבר לגימיק. כלומר יש מלא אתרים שאין בהם אינמציות.
זה לא חובה העניין הזה. זה משהו אופנתי.
ואם יש אנימציה אישית שרוצים להכניס לא צריך את האתרים שמחפשים בהם אינמציות אפשר להכין לבד וכמו שאתה אומר זה יעבוד. -
@magicode אמר במה יהיה עם האתר לוטי - אנימציות לבונה אתרים:
גם בקרב בוני האתרים לדעתי אין לזה שימוש מעבר לגימיק. כלומר יש מלא אתרים שאין בהם אינמציות.
זה לא חובה העניין הזה. זה משהו אופנתי.על זה אני לא יכול לחלוק. ובכל זאת אני מבין את הצרה של מעצבי אתרים שמרגישים שנחסם להם משאב חשוב לעבודה שלהם.