מה יהיה עם האתר לוטי - אנימציות לבונה אתרים
-
@ברצינות זה אמור להעליב את @5566NEWbrs שאתה מנסה להסביר לו מושגים בסיסים כאילו הוא לא יודע.
הוא גם כתב לך שהוא מצטער שהוא לא הבין אותך נכון לגבי הדוגמאות שהבאת.
אז מה העניין להשפיל אותו ולהגיד לו שהוא לא מבין כלום. בשעה שזה בכלל לא נכון.ולגבי מה שחשבתי שזה גימיק אני עדיין חושב ככה. לא הצליחו לשכנע אותי אחרת.
-
@magicode אמר במה יהיה עם האתר לוטי - אנימציות לבונה אתרים:
@ברצינות זה אמור להעליב את @5566NEWbrs שאתה מנסה להסביר לו מושגים בסיסים כאילו הוא לא יודע.
הוא גם כתב לך שהוא מצטער שהוא לא הבין אותך נכון לגבי הדוגמאות שהבאת.
אז מה העניין להשפיל אותו ולהגיד לו שהוא לא מבין כלום. בשעה שזה בכלל לא נכון.ולגבי מה שחשבתי שזה גימיק אני עדיין חושב ככה. לא הצליחו לשכנע אותי אחרת.
ראשית דבר, אני חייב לומר לך מילה טובה על כך שלמרות עיסוקיך הרבים למען הכלל אתה מוצא את הזמן לשמור על כבודם של חברי הפורום.
ולגופו של עניין, מאחר ואינני משוטט בפורום באופן קבוע, לא היתה לי את הדרך להכיר את רמת המקצועיות של מיודעינו @5566NEWbrs , כך שהשיפוט שלי כלפיו התבסס רק לאור הנכתב באשכול דכאן, ובפרט לאור האבחנה התמוהה:אתר שמכיל דף עם אנימציות זה לא "מאגר", או לפחות לא רציני.
ו - אופס...! הוא פתוח (אפשר לשלוח לבדיקה את הקישורים שמאוחסנים בdropbox).
ערכתי את הפוסט שוב מפני כבודך ומפני כבודו של היקר לך.
ולגופה של אנימציה, האתר של נטפרי מלא וגדוש בתנועתיות ובאנימציות CSS, ואבקש את מחילתך להסביר לי מהו ההבדל הרוחני בינן לבין אנימציות וקטוריות מבוססות SVG. -
@ברצינות אמר במה יהיה עם האתר לוטי - אנימציות לבונה אתרים:
ולגופה של אנימציה, האתר של נטפרי מלא וגדוש בתנועתיות ובאנימציות CSS, ואבקש את מחילתך להסביר לי מהו ההבדל הרוחני בינן לבין אנימציות וקטוריות מבוססות SVG.
גם האנמציות באתר של נטפרי זה גימיק. זה נחמד זה נעים. אבל זה לא משהו נצרך למשתמשים.
למה האנימציות האלו פתוחות ואלו לא?
מה שנחסם זה אך ורק המאגר. כי יש בו צורות ויקטוריות לא צנועות. זה עדין לא מצוי תמונות לא צנועות באתרים אחרים. והדיווחים של נטפרי מעידים על זה שלוטי עדיין לא בשימוש נרחב. כי אם היה בשימוש נרחב היה הרבה דיווחים על אינמציות לא צנועות. כי כרגע כמו שאמרת ה JSON פתוח.זה רק עניין של ניהול סיכונים. במאגר יש לך אפשרות לחפש ולמצוא דברים לא טובים באינטרנט עדין זה מיעוט קטן מידי. ואם יהיה הרבה נארגן בעז"ה זיהוי ללוטי הזה ונחסום אותו.
-
גם האנמציות באתר של נטפרי זה גימיק. זה נחמד זה נעים. אבל זה לא משהו נצרך למשתמשים.
זה כבר נושא לדיון מקצועי, האם אפיון נועד להקל על עבודת המעצב והיוצר, או שהוא נועד ליצור אופי למוצר שהלקוח צורך. במסגרת התוכן שקיבלתי בלימודים שלי ובמקביל בעולם המקצועי - הדעה השנייה היא המקובלת.
-
זה כבר נושא לדיון מקצועי, האם אפיון נועד להקל על עבודת המעצב והיוצר, או שהוא נועד ליצור אופי למוצר שהלקוח צורך. במסגרת התוכן שקיבלתי בלימודים שלי ובמקביל בעולם המקצועי - הדעה השנייה היא המקובלת.
כנראה שאני לא מובן מספיק.
יש לחם ויש ריבה.
אני טוען שזה ריבה. וזה לא הלחם. כלומר לא תמצא אתר שמישהו שצריך את האינמציה עצמה לצורך עבודה.
למשל מישהו שעובד ב CNC וצריך את לוטי כדי לראות איך המכונה הולכת לעבוד.
ובלי זה אין עבודה. -
כנראה שאני לא מובן מספיק.
יש לחם ויש ריבה.
אני טוען שזה ריבה. וזה לא הלחם. כלומר לא תמצא אתר שמישהו שצריך את האינמציה עצמה לצורך עבודה.
למשל מישהו שעובד ב CNC וצריך את לוטי כדי לראות איך המכונה הולכת לעבוד.
ובלי זה אין עבודה.האם תחלוק גם על התחום שנקרא 'מיקרו קופי'?
לחינם משקיעים בזה?
כי אני חושב שתהום של השקפה מקצועית נמצאת בינך לבין החומר שקיבלתי בלימודים ושאני רואה בעולם האפיון. -
@magicode
אף אחד לא חולק על העניין של הגימיק אבל בתכלס כל הלקוחות שהיו לי עד עכשיו רצו אתרים מעניינים ולא יבשים עם אנימציות וכו' וכמו שאמרת 'ריבה' הכי מדוייק! כן אנשים לא מסתפקים היום עם לחם, רוצים עוד רוצים בידול מהשני...
אז מה, שנגיד ללקוחות שלנו, לצערינו יש לנו מוגבלות עם אנימציות בגלל שאנחנו יהודים כשרים עם סינון של נטפרי? -
סוף סוף אנחנו מבינים אחד את השני.
אתה מבין שלחם קודם לריבה? זה מה שאני מנסה להגיד כל האשכול.
כמובן לא לחם שלך לחם של אחרים. -
@מאה-נקודות @ברצינות
אני תומך בעמדה שלכם שאנימציות לוטי הם משהו שכדאי שיהיה זמין לכם. אבל בכל זאת אני רוצה לשים את הדברים בפרופורציה הנכונה. נטפרי לא חוסמים לכם את האפשריות להשתמש באנימציות לוטי. נטפרי חוסמים לכם מאגר חינמי של אנימציות מוכנות. אתם יכולים לגמרי להשמתמש עדיין בלוטי.
לדוגמה, עבדתי פעם על אתר שהמעצבים רצו להטמיע בתוכו אנימציית לוטי, אבל זה לא עבר כלל דרך המאגר של לוטי. המעצבים עיצבו אותו (בתוכנת after effects) ושלחו לי בפורמט JSON. -
צודק, נטפרי לא חסמו את ג'ייסון וכל הכבוד!
העניין הוא כמו שכבר הדגשנו כמה פעמים שאנחנו בקטע של בניה ועיצוב אתרים ופחות בקטע של וידאו ואנימציות באפטר וכו', לומר לכל מעצבי הדיגיטל לכו תלמדו קורסים באפטר כדי שתוכלו לבנות אנימציות בג'ייסון לא ריאלי..
ומה שטוב בלוטי זה לאו דווקא המאגר, זה הקטע של יכולת השליטה באנימציות בצבע וכו' וגם הסטים שיש שם מה שאין בשום מאגר אחר.. -
@מאה-נקודות אמר במה יהיה עם האתר לוטי - אנימציות לבונה אתרים:
ומה שטוב בלוטי זה לאו דווקא המאגר, זה הקטע של יכולת השליטה באנימציות בצבע וכו' וגם הסטים שיש שם מה שאין בשום מאגר אחר..
בנקודה הזו יש תחליף כלשהו:
https://magna25.github.io/lottie-editor/ -
סוף סוף אנחנו מבינים אחד את השני.
אתה מבין שלחם קודם לריבה? זה מה שאני מנסה להגיד כל האשכול.
כמובן לא לחם שלך לחם של אחרים.ואגב, אנשים משלמים הרבה מאוד למעצבים שיש להם את 'הריבה' הזאת בידיים...
-
משהו התקדם בנושא זה????????
-
-
מצטרפת לשאלה
ממש חשוב לנו לצורך בנית אתרים אתר לוטי אנא טפלו בנושא -
גם אני מצטרפת לשאלה, לכמה הצבעות צריך לחכות כדי שיפתח האתר?
-
@sara-0 אמר במה יהיה עם האתר לוטי - אנימציות לבונה אתרים:
גם אני מצטרפת לשאלה, לכמה הצבעות צריך לחכות כדי שיפתח האתר?
נטפרי לא מתחייבים לכלום עם ההצבעות האלה.
-
יש בעיה שחוזרת שוב ושוב כל פעם בצורה אחרת, "וויריינט" אחר,
יש אנשים שצריכים שרות מעבר לשרות הנפלא הרגיל.
אלה יותר מהיר יותר רחב וכו'
ואלו כמובן מי שעובד בתחום מסוים וצריך פתיחה מהירה לדבר מסוים
לשם כך נטפרי צריכה לעשות מסלול פרימיום(או עוד כל מיני מסלולים אמצעים)
ומי שמנוי לשם יקבל את השרות הנ"ל. -
@חיים-קליין אמר במה יהיה עם האתר לוטי - אנימציות לבונה אתרים:
הלו.... שם בנטפרי שומעים אותנו?????
602 צפיות וכ-54 תגובות
הלוואי יקרה משהו בזכות זה
כן, תקרא את האשכול ואת התגובות של מגיקוד
-
@nk כאן לא מדובר על שירות יותר מהיר אלא על פיתוח של הרחבה לסינון, וכן של הקמת מאגר צל לקבצי ה-JSON (או התאמה של ה-DB הקיים).