גדולה הכנסת אורחים...
-
מה זה אומר שיש לנו כמה אורחים בכל פעם, ולפעמים עוד יותר מהחברים עצמם?
האם יש גישה לפורום (לפחות לצפיה) גם למי שאיננו נטפרי?
או שמא יש כאלה שרוצים מכל סיבה שלא תהיה להיות רואים ואינם נראים? -
הפורום פתוח לציבור הרחב גם למי שלא מסונן ע"י נטפרי.
-
ויש גם את התזה של @מיציבושי שם..
http://forum.netfree.link/topic/868/ענווים-ענווים -
@יהודי-פשוט הפורום פתוח לכולם !
וכן מי שמסתיר את עצמו וגולש בפורום נראה כמו אורח !
ולכן הרבה פעמים מישהו מגיב ואתה לא רואה שהוא מחובר ממש כמו אילהו הנביא
ואני באמת לא יודע מה הענין ?? -
@מיציבושי
זה באמת מוזר שאפשר להיות מוסתר וגם להגיב כנמצא -
@מיציבושי מאז שכתבת את זה התרבו האורחים
נגמרו לי הכסאות גם אצל השכנים
-
שאלה האם קיים סוג דבר שנטפרי מאשר כדוגמת ואצאפ או טל גרם משהו בסגנון הזה מי שיודע זה מאוד יעזור לי
-
@צאן-קדושים אמר בגדולה הכנסת אורחים...:
שאלה האם קיים סוג דבר שנטפרי מאשר כדוגמת ואצאפ או טל גרם משהו בסגנון הזה מי שיודע זה מאוד יעזור לי
צאט של גימייל וסקייפ
-
שיא חדש???
-
@יהודי-פשוט
בלי לפגוע באף אחד ח"ו אבל מלפני חודשיים מרגישים שהפורום הולך ומדרדר וד"ל.
לי נראה שצריכים להרגיש יותר כמו "אורח" ולא "היימישער"נ.ב. אני לא אומר שהפסיקו לעזור למשתמשי נטפרי. רק שיש כאלה שכותבים כל מה שעולה להם בראש. הפורום נועד אך ורק לעזרה הדדית.
-
@DovidStroh אולי תסביר מה מתדרדר ?
אתה סתם...
סכ"ה הפורום נהיה קצת בית הקברות (אזהרה לכהנים) ויהודים פשוטים מנסים לעשות תחיית המתים
ולדחוק את הקץ
@יהודי-פשוט -
@מיציבושי אמר בגדולה הכנסת אורחים...:
סכ"ה הפורום נהיה קצת בית הקברות (אזהרה לכהנים) ויהודים פשוטים מנסים לעשות תחיית המתים
ולדחוק את הקץ@מיציבושי אין ענין לעשות תחיית המתים (זה בעיה שאין למשתמשי נטפרי בעיות?) ואפילו אם כן ודאי לא על החשבון של הרמה של הפורום.
-
@DovidStroh תשמע אני חושב שאתר הכי מעניין הפתוח של נטפרי הוא הפורום
וב"ה אין בעיות למשתמשים ועדיין רוצים להרגיש בנטפרי לכן מעלים כל מיני פוסטים
זה לא נשמע לי כ"כ נורא
אני כבר כמה פעמים הדגשתי שלדעתי הפורום נועד גם לגיבוש משתמשי נטפרי שזה דבר חזק וחשוב מאוד
ולכן גם הודעות ונושאים סתמיים יש להם מקום כאן
כמובן שעל רמה חייבים לשמור אבל מותר פה ושם להתבדח
(בינינו כל האלו שמגיבים כאן אוהבים לעזור ואוהבים להגיב (אני לא יודע מה הם אוהבים יותר ;))והפורום הוא במועדפים וזה הדבר השני שפותחים כשנכנסים לדפדפן. הלא כן?) -
@מיציבושי אמר בגדולה הכנסת אורחים...:
@DovidStroh תשמע אני חושב שאתר הכי מעניין הפתוח של נטפרי הוא הפורום
וב"ה אין בעיות למשתמשים ועדיין רוצים להרגיש בנטפרי לכן מעלים כל מיני פוסטיםהייתי ממליץ להנהלה לעשות קטגורייה "אוף טופיק" ששם יוכלו לפטפט, ואנחנו נוכל להלחליט שלא לעקוב אחרי הקטגורייה הזו....
-
@clickone צודק רעיון מצוין אפשר אפילו להציע את זה ל @administrators שיהיה כזה קטגוריה ולא יעלה בפוסטים שלא נקראו רק מי שירצה יכנס ויבדוק
תשמע רעיון אדיר
וכן הזמן לעשות הודעות צאט בפורום
@יהודי-פשוט מתי תיהיה בקשר איתי במייל -
אחחחח @נטפריס .. להתענג על הנוסטלגיה..
פעם היה פה מנהל..בסוף הרי ימנו כאן מנהל, כשהפורום כבר לא יהיה פעיל אולי..
-
@DovidStroh @clickone @למדן-וידען
מאז שהיו מי שנפגעו ממני אחרי שהערתי הערות מעין אלו, השתדלתי להתאפק ולא להעלות יותר את הנושא, אך כעת לא אוכל להתאפק מלהצטרף אליכם... -
@clickone אמר בגדולה הכנסת אורחים...:
הייתי ממליץ להנהלה לעשות קטגורייה "אוף טופיק" ששם יוכלו לפטפט, ואנחנו נוכל להלחליט שלא לעקוב אחרי הקטגורייה הזו....
אין לי ספק ש99% כולל אלו שרוצים שהפורום ישאר רק למה שהם רוצים, יציצו שם (כאורחים )
-
ג"א מצטרף מתחילה לא הבנתי למה לא הפעילו צאט בפורום ועכשיו אני כבר חושב איך אפשר להגביל משתמשים
-
יתכן שיש צדק בכל ההספדים שהספידו פה את הפורום אבל באו לא נכחיש שאם הפרום לא היה מעניין כולנו לא היינו פותחים את הפורום, וודאי שלא היו מגיבים, וזה שהחברה הגיבו פה אפי' על נושא כ"כ לא מעניין (ושאף אחד לא יפגע ממני כי זה מה שכל המבקרים אמרו פה) אומר שרובנו אם לא כולנו נהנים איכשהו מהמצב
ולכן אם הפורום לא יהיה פעיל גם בנושאים שאינם קשורים ישירות לנטפרי ולתמיכתה אזי לא יהיה מי שיגיב כשצריכים עזרה