האם היום 019 הכי משתלמים???
-
@קטן ליוסי תקשורת יש מעלה גם מהבחינה שהוא חי את צרכי הציבור, כפי שמתבטא בהשתפותו הפעילה בפורום.
כל אחד יעשה את החשבון מה עדיף לו, חסכון של כמה שקלים כל חודש, או שרות עם הבנה. -
@קטן אמר בהאם היום 019 הכי משתלמים???:
@פלורידה אני חושב של - @יוסי-תקשורת יש חלק בהורדת מחירים הזו, מי שעוקב בפרום רואה שלאחרונה ביוסי תקשורת כל הזמן מוזילים מחירים.
למשל - פה פה פה ופה
מה שגרם כנראה גם לחברות נוספות לחשוב שוב ולהוזיל מחירים.גילוי נאות: אין לי שום שייכות ל יוסי תקשורת אני פשוט לקוח מרוצה...
אני מניח לרגע אחד את העניין של המחיר שקל למעלה או שקל למטה לא תורם כלום.
אני רוצה לדבר על השירות, וכאחד שהגיע "מסינון" אחר בתחילת הדרך התחברתי לספק הראשון שנקרא בדרכי, נדהמתי ממערכת הפניות והפלטפורמה של נטפרי אבל השירות של הספק היה לא לשביעות רצוני [ וחסכתי במילים] , אחרי כחודש עברתי ל @יוסי-תקשורת יש להם שירות יוצא דופן, הנציגים שם יודעים מה זה נטפרי ונותנים שירות מקצועי ואדיב. -
אני חושב שהמחירים מאוד יקרים וגם אם יש שרתים נפרדים לנטפרי שלכן זה יותר יקר אבל עדיין זה יקר לעומת חבילות הלא כשרות ששם זה ב30 ₪ כולל שיחות והודעות
-
@ami חסרים נושאים בנושא שפתחת את זה כאן שוב? נראה לי שמיצינו את הנושא מכל צדדיו, אנא חסוך זאת מאיתנו. תודה
-
לא יודע.
אני עברתי 5 חברות תקשורת בשנה האחרונה.
בכולם עבד יפה חודשים ואז התחיל בעיות...
אני ממליץ מאוד על @יוסי-תקשורת.
שירות מעולה!
המחיר לא כ"כ גבוה!
האינטרנט יציב מאוד!זו רק דעתי...
-
@אלי-tza לא באתי לפתוח שום נושא אני מגיב למה לדעתי זה כן ניצול מכל החברות
-
@ami אמר בהאם היום 019 הכי משתלמים???:
@אלי-tza לא באתי לפתוח שום נושא אני מגיב למה לדעתי זה כן ניצול מכל החברות
תעשה חיפוש על זה בפורום
ותקרא על זה את כל מה שכתבו ואחרי זה תחכים יותר -
@מעמד קראתי טוב מאוד ולא מצאתי תשובה הגיונית חוץ מניצול. הכל סיפורים
-
@ami אמר בהאם היום 019 הכי משתלמים???:
@מעמד קראתי טוב מאוד ולא מצאתי תשובה הגיונית חוץ מניצול. הכל סיפורים
תשובה אחת יש היצע וביקוש ואידך זול גמור
תראה את מה שקרה שהגיע יוסי תקשורת ונתן תחרות אמיתית -
@בני-גת אמר בהאם היום 019 הכי משתלמים???:
@קטן אמר בהאם היום 019 הכי משתלמים???:
@פלורידה אני חושב של - @יוסי-תקשורת יש חלק בהורדת מחירים הזו, מי שעוקב בפרום רואה שלאחרונה ביוסי תקשורת כל הזמן מוזילים מחירים.
למשל - פה פה פה ופה
מה שגרם כנראה גם לחברות נוספות לחשוב שוב ולהוזיל מחירים.גילוי נאות: אין לי שום שייכות ל יוסי תקשורת אני פשוט לקוח מרוצה...
אני מניח לרגע אחד את העניין של המחיר שקל למעלה או שקל למטה לא תורם כלום.
אני רוצה לדבר על השירות, וכאחד שהגיע "מסינון" אחר בתחילת הדרך התחברתי לספק הראשון שנקרא בדרכי, נדהמתי ממערכת הפניות והפלטפורמה של נטפרי אבל השירות של הספק היה לא לשביעות רצוני [ וחסכתי במילים] , אחרי כחודש עברתי ל @יוסי-תקשורת יש להם שירות יוצא דופן, הנציגים שם יודעים מה זה נטפרי ונותנים שירות מקצועי ואדיב.מכון מאוד. ומהסיבה הזאת אני ממליץ לכל מי שאני מכיר תמיד לרכוש דרך סוכנים.
יש הרבה. אני מכיר אישית כמה @zeevgros @frize37 ועוד אחד שאני לא רואה שנמצא כאן בפורום
הם יודעים מה זה נטפרי באמת. והם אפי' עוזרים לבעיות שלא תמיד קשורות לספקים אלא גם לנטפרי.
ולמיטב ידיעתי מחזיקים בכל הסימים שזה יתרון. -
@a0533057932 @בני-גת לגבי @יוסי-תקשורת מסכים אתכם לגמרי!
שירות יוצא דופן! אינטרנט יציב! ומבין מה זה נטפרי.
נ.ב. עד כמה שהבנתי גם כל הנציגים חרדים